Şimdi Ara

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
0
Favori
14.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Frank Rijkaard'ın Barcelona'daki ilk dönemleri biraz sancılıydı. Barcelona biraz süre tanıdı ve başarı ondan sonra geldi. Aynı süreyi Galatasaray da tanırsa başarılı olur diye düşünüyorum.

İlerideki üç adamınız zaten iyi. Kewell Baros Arda. Ortasahaya iyi bir adam alırsanız çift yönlü ortasahada Mehmet Topal + Ayhan + Transfer çok iyi işler yapar. 4-3-3 sistemini hakkıyla oynarsınız.

Tabi defansın göbeğine de en az 2 adam şart.

Ama dediğim gibi herşeyden önce sabretmek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kiss of Life

Batuhan Kılıç @ Gerçekten ama gerçekten saçmalamışsın...Adam'ın kariyerindeki başarıları ortada sadece Barcelona da değil önceleri de başarılı bir adam.Barcelona da ilk sezon kötü geçmesine rağmen sabır gösterildi 2 lig şampiyonluğu ve 1 ş.l kupası almış...Ayrıca sanki Barcanın kadrosu iyiyken rakiplerinin kadrosu çok kötü gibi konuşuyorsunuz...

Galatasaray harika bir t.d aldı...Ancak mutlaka sabredilmeli...Ayrıca bugünkü Barcayı Rijkaard oluşturmuştur kim ne derse desin...Kendi özel sistemi var adamın dünyada bu sistemi uygulan 2 t.d var Maurinho ve Rijkaard....4-3-3 oynatıyor tam bize uygun...Bir de Guily ve Gunjohnsen ve zaman zaman İniesta oynuyordu onun takımında...Yani şimdiki tecrübeli kadro değildi...

Tüm bunları geçtim adam sırf marka...Adamın ismini duyan buraya daha rahat gelecektir kesinlikle..Bu bile yeter.

rijkaard ın kariyerindeki başarılar ne? dönemin yıldızlar karması barcelona sıyla 2 lig 1 şl şampiyonluğu, döneminin yıldızlar karması real madrid iyle bundan çok daha başarılı olan del bosque burada köy kasabı muamelesi gördü neyden bahsediyorsunuz, 2 gündür mü şu futbol denen şeyi takip ediyorsunuz? 2000 deki hollanda takımının kadrosunu hiç hatırlayanınız var mı?

hepsini geçtim bu adam neden kovuldu ondan da mı haberiniz yok? daha o zaman ufacık çocuk olan messi ye bile söz geçiremeyen rijkaard gelip burada keyfine göre uçağa atlayıp giden futbolculara mı söz geçirecek?

bunları da geçtim rijkaard ın futbol anlayışı ne tarz oynatır bilen var mı? sadece ronaldinho dur rijkaard ın futbolu, ronaldinho formdadır oynar takım kazanır, ronaldinho 5 kişiyi geçer 3 gol atar real madrid i yenerler, ronaldinho frikik atar bilmem kimi elerler, barcelona yönetiminin asıl meselesi teknik direktör olsa bu kadar riske girip sene başında guardiolayı getirmezlerdi avrupada kariyeri tartışmasız barcelonaya gelmek için can atan teknik direktörler varken, barcelona da da son yıllarda hep kariyersiz hocalar görev almıştır bir ara van gaal ın geri gelip kovulması dışında

ayrıca futbolcu teknik direktöre gelmez takıma gelir, paraya gelir, rijkaard var diye nistelrooy van der vaart gibi avrupada üst düzey takımlarda en azından şampiyonlar liginde oynayabilecek adamların çıkıp da Türkiye ye geleceğini sanmak gerçekten saflıktır kimse kusura bakmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: Zommby

quote:

Orjinalden alıntı: jeanneau

quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

quote:

Orjinalden alıntı: vata

İSTANBULLU ARKADAŞLAR ŞU ADAMI Bİ KARŞILAMAYA GİDİN BE!!!!!!!!!!!

hayır GİTMEYİN
    daha çok asya veya arap ülkelerine giden hocalara yapılan, 'uzaydan gelen misafiri' omuzlara alma ( askere gönderiri gibi ) karşılamalarını görmek istemiyorummm.. hoşgeldin demek için imza töreni en güzel yer, medeni ve büyük ülke takımlarında yeni transferlere böyle hoşgeldin deniliyor..

evet karşılamaya gidilmesin ! İşallah bunu dikkate alırlar hatta keşke geleceği saat açıklanmasaydı !

Nereye gidilmiyo bea....Şimdiden yollara düştü millet.

Kötü bir alışkanlık ne zaman vaz geçilecek acaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır GİTMEYİN
    daha çok asya veya arap ülkelerine giden hocalara yapılan, 'uzaydan gelen misafiri' omuzlara alma ( askere gönderiri gibi ) karşılamalarını görmek istemiyorummm.. hoşgeldin demek için imza töreni en güzel yer, medeni ve büyük ülke takımlarında yeni transferlere böyle hoşgeldin deniliyor..

evet karşılamaya gidilmesin ! İşallah bunu dikkate alırlar hatta keşke geleceği saat açıklanmasaydı !

walla arkadaşım saat 7de izmire gelcekti istanbuldan.
    aradı beni
    5 te havaalaında rijkard omuzumda dedi.

köprü şuandan itibaren felç olmuştur.
    tüm fenerbahçelilerde ters istikametten asyaya doğru gelmiş orda inlerine çekilmişler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Arda371

quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

@.Uqur. Sizde çok terbiyeli adamlarsınız, yine belli ettiniz seviyenizi

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=300808

Pencereyi kapa ?

üzülüyorum adına cidden.
    Avrupada kupanız yok halen daha GSden iyiyiz diyoruz.
    bi haddinizi bilseniz camia olarak.
    Lütfen
    cidden lütfen.
    bi bilin artık.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Çamur at izi kalsın hep aynısınız.

10 sene önce aldığınız kupa hala dayanağınız. Yazık. Ne ş.ligi şampiyonları var kendi liglerinde küme düşen.

Ayrıca, hadi bildirin haddimizi yapabilecekseniz. Çocuk başına büyük laflar etme, üzülürsün.

• quote:

barcelona ile şampiyon olduğu yıllarda real madrid'in kadrosunda zidane, figo, makelele, beckham, raul, guti gibi adamlar olduğunu unutmamak gerekir. şampiyonlar ligi'ni kazandığında alex ferguson'un manchester'ın başında 16. yılını doldurduğunu, mourinho'nun chelsea ile çıldırdığını da eklemek gerek tabii. milan'ı filan saymıyorum daha bak. ama yok. neydi? barça'da eto, ronaldinho vardı di mi, onlarla babam bile şampiyon olurdu? hala kendini kanıtlayamadı bu adam. hemen gönderilmeli.
    artık anlayın ***** koyyim, futbol dediğin şey pes'deki gibi değil, teknik direktörlük de cm'deki gibi. save edemiyosun olm burda. ettirmiyor adamlar.

(rahmetli baskan kennedy, 05.06.2009 12:30 ~ 12:33)
  • oha galatasaray
    para yok derler giderler reykardı alırlar.
    tebrikler. süper transfer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Batuhan Kılıç @ Gerçekten ama gerçekten saçmalamışsın...Adam'ın kariyerindeki başarıları ortada sadece Barcelona da değil önceleri de başarılı bir adam.Barcelona da ilk sezon kötü geçmesine rağmen sabır gösterildi 2 lig şampiyonluğu ve 1 ş.l kupası almış...Ayrıca sanki Barcanın kadrosu iyiyken rakiplerinin kadrosu çok kötü gibi konuşuyorsunuz...

Galatasaray harika bir t.d aldı...Ancak mutlaka sabredilmeli...Ayrıca bugünkü Barcayı Rijkaard oluşturmuştur kim ne derse desin...Kendi özel sistemi var adamın dünyada bu sistemi uygulan 2 t.d var Maurinho ve Rijkaard....4-3-3 oynatıyor tam bize uygun...Bir de Guily ve Gunjohnsen ve zaman zaman İniesta oynuyordu onun takımında...Yani şimdiki tecrübeli kadro değildi...

Tüm bunları geçtim adam sırf marka...Adamın ismini duyan buraya daha rahat gelecektir kesinlikle..Bu bile yeter.

rijkaard ın kariyerindeki başarılar ne? dönemin yıldızlar karması barcelona sıyla 2 lig 1 şl şampiyonluğu, döneminin yıldızlar karması real madrid iyle bundan çok daha başarılı olan del bosque burada köy kasabı muamelesi gördü neyden bahsediyorsunuz, 2 gündür mü şu futbol denen şeyi takip ediyorsunuz? 2000 deki hollanda takımının kadrosunu hiç hatırlayanınız var mı?

hepsini geçtim bu adam neden kovuldu ondan da mı haberiniz yok? daha o zaman ufacık çocuk olan messi ye bile söz geçiremeyen rijkaard gelip burada keyfine göre uçağa atlayıp giden futbolculara mı söz geçirecek?

bunları da geçtim rijkaard ın futbol anlayışı ne tarz oynatır bilen var mı? sadece ronaldinho dur rijkaard ın futbolu, ronaldinho formdadır oynar takım kazanır, ronaldinho 5 kişiyi geçer 3 gol atar real madrid i yenerler, ronaldinho frikik atar bilmem kimi elerler, barcelona yönetiminin asıl meselesi teknik direktör olsa bu kadar riske girip sene başında guardiolayı getirmezlerdi avrupada kariyeri tartışmasız barcelonaya gelmek için can atan teknik direktörler varken, barcelona da da son yıllarda hep kariyersiz hocalar görev almıştır bir ara van gaal ın geri gelip kovulması dışında

ayrıca futbolcu teknik direktöre gelmez takıma gelir, paraya gelir, rijkaard var diye nistelrooy van der vaart gibi avrupada üst düzey takımlarda en azından şampiyonlar liginde oynayabilecek adamların çıkıp da Türkiye ye geleceğini sanmak gerçekten saflıktır kimse kusura bakmasın

ya dostum HARİKSIN sen ya. walla harikasın.
    gıpta ediyorum seni.

ronaldinhoymuş rijkaardın futbolu... evet çok süpersin. ronaldinho o seneler sezon başı 300 gol atıyodu. :)
    allah aşkına forumda HERKES sussun, Batuhan Kılıç arkadaşımızı biraz dinliyelim.
    Cem Yılmaz'a güzel malzeme çıkıyo şu an :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayır GİTMEYİN

walla arkadaşım saat 7de izmire gelcekti istanbuldan.
    aradı beni
    5 te havaalaında rijkard omuzumda dedi.

köprü şuandan itibaren felç olmuştur.
    tüm fenerbahçelilerde ters istikametten asyaya doğru gelmiş orda inlerine çekilmişler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Genelde yorumlarını beğenirim fakat bu sefer saçmalamışsın...
    Madem dediğin gibi o zaman bu sene Galatasaray'ın şampiyon olması, Milan'ın veya Man City'nin UEFA'yı alması, Sivas'ın orta sıralarda bitirmesi, Trabzon'un Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi gerekirdi. İstersen daha birsürü örnek sayarım...

• Biz bu kadar küçük takım mıyız ki gelen futbolcuları teknik direktörleri omuzlara kaldırıyoruz 5000 kişi karşılıyoruz ? giderken de kimse dönüp suratına bakmaz ama ..
  • bizde allahdan para yok bide para olsa demek kimler gelecek
  • quote:

quote:

quote:

@.Uqur. Sizde çok terbiyeli adamlarsınız, yine belli ettiniz seviyenizi

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=300808

Pencereyi kapa ?

üzülüyorum adına cidden.
    Avrupada kupanız yok halen daha GSden iyiyiz diyoruz.
    bi haddinizi bilseniz camia olarak.
    Lütfen
    cidden lütfen.
    bi bilin artık.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Çamur at izi kalsın hep aynısınız.

10 sene önce aldığınız kupa hala dayanağınız. Yazık. Ne ş.ligi şampiyonları var kendi liglerinde küme düşen.

Ayrıca, hadi bildirin haddimizi yapabilecekseniz. Çocuk başına büyük laflar etme, üzülürsün.

yok dostum
    yaşım çocuk yaşı değil üzülmem merak etme
    biz 10 sene önce aldıkta
    siz ne zaman aldınız?
    hahaha

Günün Sorusu:
    Gri
    Büyük Sayılır
    ve 26 yıldır alınamadı.
    acaba bu nedir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır GİTMEYİN

bari ezmeseler yau, şimdi başta uefa.com olmak üzere bi çok portalda geçecektir bu transfer, ama haberlerde havaalanına giden taraftarlar sevinç gösterisi için omuzlarına aldıkları Rijkaard'ı havaya atıp tutarken bi anlış eşek şakaları yüzünden ' ünlü teknik adamın sol çanak üst adalesinde kıl dönmesi yaşadı ' diye son dakika geçmesinler haberde

• umarım artık türkiye liginin klasigi haline gelen her sene t.d degistirme bizde biter.uzun süre kalırsa Rijkaard avrupada ve ligde basarılı olabilcegimizi düsünüyorum.hayırlı olsun galatasaray camiasına.
  • http://www.uefa.com/

uefada manşet olmuş
  • Vay be Yılın bombası
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurna

oha galatasaray
    para yok derler giderler reykardı alırlar.
    tebrikler. süper transfer.

O işin espirisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

http://www.uefa.com/

uefada manşet olmuş

olucak tabii
  • ya bazı çoluk çocuklar bıdı bıdı yapana kadar adam gibi biri çıksın da geçtim zico yu aragones i del bosque den ne farkı var şu adamın takımda disiplin kuramaması dışında bir anlatsın da öğreniyim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.