Şimdi Ara

Gs nin düzeleceğini düşünen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 3 sene öncesine kadar diplerde olan bjk şu an Türkiye nin bana göre en iyi takımı

Fener 2011 de şike bilmem ne derken dibi görecek denilirken öyle veya böyle yine her sene iddiası olan bir kadro kurabiliyor ki bence kadro derinliği açısından en iyi takım

Biz ise

Yıldan yıla kötüye gidiyoruz. Düzelme olabilir bir şeyler değişebilir diyemiyorum ben artık. Borç uçtukça uçmuş. Önceden Riva var rivayı satsalar borç morç kalmaz derken şu an Riva arazisini satıp borç ödemeye kalksan ancak yarısı ödenebiliyor. Ve takımı rahatlatacak hiç bir yatırım yok. Kulübü 300 400 liseli eline almış yönetiyor. İstediklerini başkan yapıp alttan alttan kulübü yiyip bitiriyorlar kimsede gık demiyor

Bakın 10 yıllık olayı size yazayım

Riva ada v.s hepsi satılacak. Gelen paranın birazı ile acil borçlar ödenip kalan hiç edilecek

Taraftarı o aralar uyutmak için 1 2 bir ayağı çukurda yıldızı çilek diye getirecekler.

10 sene sonra da yine dünya kadar borç ve elinde hiç bir şey kalmamış bir GS olacak.

Bu takımın sonu yokoluştur. Bu gerçek şu an görmezden geliniyor ama en fazla 10 hadi iyimser olup 15. Diyelim yıl sonra parasızlık ve borçtan bu takım belki de lig düşürülecek

Belki yok daha neler diyebilirsiniz ama gerçek bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav he he.
  • hocam kendimi bildim bileli galatasaray ın borcu var. Burası türkiye ligi burada kimse uçup kaçamaz..bizim takım fener ve bjk ye oranla bitik bir takım.. miladını ve misyonunu tamamlamış futbolculardan oluşuyor. Terim,albayrak,dürüst üçlüsü devreye girer, takıma as olarak 7,8 oyuncu alınabilirse saydığın diğer tüm detaylar teffaruat olur.

• galatasaray ve fenerbahçe iniş çıkış yaşar fakat yok olmazlar.
  • Dünya tarihinde her sene zirvede kalan tek bir takım yok.

Real'in de Barcelona'nında kendi sahasında 5-0 yenildiği yıllar vardı devamlı averaj takımlara.

Yeter ki doğru analiz ve güzel bir sistem ile tekrar şaha kalkalım.

20-25 M taraftarı olan takım elbet eski günlerine dönecek güce sahiptir.
  • Kadromuz aslında çok iyi sadece azıcık parlatmak lazım.

Şenol Güneş bizde olsa herkesi parça pinçik ederiz. Loserlığı bizim winnerlığı da geçemez.

Eğer beşiktaştan ayrılırsa bizim takıma gelmeli

• Çok net söylüyorum, 3 büyüklerden biri bir gün olur da küme düşecek olursa bu kesinlikle Galatasaray olacaktır. Ama bu takım lige tekrar çıkar çıkmaz da şampiyon olabilecek potansiyele sahip. Galatasaray başarıyı da başarısızlığı da en uçlarda yaşıyor. Bugün böyle konuşuyoruz 2 sene sonra dönüp güleriz böyle konuştuğumuzda. 14 sene şampiyon olamadıktan sonra nasıl UEFA Kupası'na varan yol başladıysa, 2011'den sonra nasıl 5 sene kupalara ambargo koyduysak yine olur. Bu takım en diple en tepe arasında gidip gelir bu değişmez. Genlerimizde var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2017

Çok net söylüyorum, 3 büyüklerden biri bir gün olur da küme düşecek olursa bu kesinlikle Galatasaray olacaktır. Ama bu takım lige tekrar çıkar çıkmaz da şampiyon olabilecek potansiyele sahip. Galatasaray başarıyı da başarısızlığı da en uçlarda yaşıyor. Bugün böyle konuşuyoruz 2 sene sonra dönüp güleriz böyle konuştuğumuzda. 14 sene şampiyon olamadıktan sonra nasıl UEFA Kupası'na varan yol başladıysa, 2011'den sonra nasıl 5 sene kupalara ambargo koyduysak yine olur. Bu takım en diple en tepe arasında gidip gelir bu değişmez. Genlerimizde var.

Çok doğru.

• düzeleceğiz diyenler bu yönetimle hayatta düzelemeyiz

bir sezonda en az 6 maç bir takımın aleyhine hata olur mu ya

ilk yarıdaki trabzon
    rize
    karabük
    kayseri
    beşiktaş
    ve daha geçen gün kasımpaşa

daha kupa maçları var üstüne 1 tanede bariz hakem hatası olup takımın hırs yapıp kazandığı var hatırlamıyorum şimdi

ve yönetim takıma sahip çıkmadı

takımına sahip çıkmayan yönetimin olduğu bir takım ne kadar oynar ki

gelecek sezonda aynı şeyler olacak göreceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

düzeleceğiz diyenler bu yönetimle hayatta düzelemeyiz

bir sezonda en az 6 maç bir takımın aleyhine hata olur mu ya

ilk yarıdaki trabzon
    rize
    karabük
    kayseri
    beşiktaş
    ve daha geçen gün kasımpaşa

daha kupa maçları var üstüne 1 tanede bariz hakem hatası olup takımın hırs yapıp kazandığı var hatırlamıyorum şimdi

ve yönetim takıma sahip çıkmadı

takımına sahip çıkmayan yönetimin olduğu bir takım ne kadar oynar ki

gelecek sezonda aynı şeyler olacak göreceksiniz

Bu yönetim kaldığı müddetçe belki küme bile düşeriz yukarda yazdığım gibi, olmaz diyemem ancak bu yönetimin gittiği sezon şampiyon olur Galatasaray. Anında toparlanır.

• selçuk sniejder falan bunlar takımda oldukça sportif olarak gs dikiş tutmaz.

azizin geçen sene kadroyu doğradığı gibi gs'ye neşter değmesi gerek.

bu işi gs de feldkamp yaptı yanılmıyosam 3 dönem. it gibide çalıştırıyodu takımı. ölmediyse 100 yaşında falandır. Bulun getirin gene kan çeksin şırıngayla.

• 1- Elde bir sey kalmiyor diye bir sey yok. Florya'dan cikiyoruz kasamizdan tek kurus cikmadan Kemerburgaz'a geciyoruz ve cok guzel tesislerimiz olacak. Onun disinda yatirimlar da devam ediyor.

2- kulubu satin almak istediler 500 milyon $ istedi Dursun. Uygun bir fiyat soylense is ciddilesebilirdi velev ki oyle bir dusus yasadik yine Galatasaray gibi bir markaya yatirim yapan biri olur merak etmeyin.

3- Dursun ozbek aday cikarin yarin istifa ederim dedi, Lafa gelince herkes "Galatasaray baskansiz kalmaz" diyor ama su an 1 tane aday cikmiyor. Sezon sonu degisebilir.

4- Butun kulupler devletten yardim aliyor zaten o yuzden ligden dusurulecek kadar parasiz kalma durumuna kimse gelmez, arti Riva'si Florya'si Adasi olmayan Besiktas'in bizden daha cok borcu var, bu mantiga gore onlar ne yapsin?

Bizim ligimiz hep boyle zaten 2-3 sene biri yukseliyor, 2-3 sene oburu. La Liga ya da Bundesliga gibi maksimum 2 sampiyonluk adayi olan bir lig degiliz.

• Takımlar kötü yönetiliyor. Azıcık iş bilen programı planı olan yönetimler gelse başarı gelir. Bu Fener içinde Gs içinde böyle yönetimleri rezalet ikisininde defolup gitmesi lazım. Günümüze ayak uyduracak vizyonlu ve misyonlu yönetimlerin gelmesi taraftarlarında destek olması lazım.
  • gs'den 4-5 sene bi cacık olmaz

• Vizyon sahibi başkanla herşey değişir.

• 1. Galatasarayın bütün mal varlığı o saydıkların değil. Bahsi geçen taşınmazların tamamı satılsa, yine de satılmamış pek çok taşınmazı kalıyor. Üstüne hala ülkenin en fazla gayrimenkulu olan takımı oluyor. O yüzden boşuna Galatasaray batacak hayalleri kurmayın.

2. Bu ülkede, 3 büyüklerden hiç birisi iflas etmez merak etmeyin. Aktif pasif dengesine baktığınızda bjk ve fb bizden çok daha kötü durumdalar. Ama lafı dahi edilmiyor. Ne tesadüftür ki bunu söyleyince cevap alınmıyor.

3. 2000 Sonrası doğan nesilde genel bir tatminsizlik hali var. Bu takım 14 sene şampiyon olamadıktan sonra gidip Avrupada başarı yakalamış bir takım. Hiç merak etmeyin 2-3 sene şampiyon olmadı diye ligden düşmez.
  • Dursun'un kaldığı her sezon kümeye biraz daha yaklaşırız.

10-15 yıl sürmez 5 yıl içinde düşürür.
  • Adam akıllı vizyon sahibi bir başkanla herşey yoluna girer. Galatasaray düşmanlarının hiç öyle ağrılarının suyu akmasın galatasaray batarmı diye..

• galatasaray'ın yok olmasını geçtim küme düşmesi bile çok zor. cidden çok kötü duruma düşerse devlet arka çıkar (hangi hükümet olursa olsun) ki ondan önce üyeler, liseliler, iş adamları vs. var. türkiye'de batması neredeyse imkansız olan tek kulüp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

galatasaray'ın yok olmasını geçtim küme düşmesi bile çok zor. cidden çok kötü duruma düşerse devlet arka çıkar (hangi hükümet olursa olsun) ki ondan önce üyeler, liseliler, iş adamları vs. var. türkiye'de batması neredeyse imkansız olan tek kulüp.

https://www.google.com.tr/amp/www.fanatik.com.tr/amp/2017/03/08/galatasaray-in-borcu-520-milyon-dolar-1281817

Peki bu borç kaç yılda oldu?

20 felan ve her sene borç artıyor

Hadi diyelim Riva ada v.s ne var ne yok satıp ödediler ki bildiğim kadarıyla bu borcu o gayri menkuller de kapatmıyor

İşin daha da vahimi ve kimsenin anlamadığı olay şu

Şu an kulübün kongre üyesi olan 300 400 kişilik tabakanın umrunda bile değil bu durum. Bunlar yıllardır kulübü iliklerine kadar sömürmekten başka bir iş yapmıyor.

Geleceğe yatırım yok. Basit bir otel projesi vardı onu bile yapmadılar

K.bakmayın ama kimse saf değil. 30 40 milyonluk vergi borcu zannetmeyin bu işi

Yılda neredeyse ortalama 100 milyon tl zarar edip duran bir kulüp K.bakmayın ama batar hemide ibretlik şekilde batar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.