Şimdi Ara

Gs Muhabiri Nevzat Dindar'ın ortalığı karıştıran haberleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hamzaoğlu Dany ve Sercan ile devam edecek. Melo kampa gelmeyecek gibi haberlerden sonra bu son haberleri bardağı taşırdı bence.

Dün "Galatasaray'da UEFA korkusu" başlıklı yazısıyla ortalığı birbirine soktu. Hesapta yönetim toplantı yapıp transfer yapmama kararı almış ve transferler başka bahara kalmış. Buradan alıntı yapan diğer gazeteler Galatasaray transferi kapattı başlığı ile zaten gergin olan taraftarı daha da sinirlendirdi.

Halbuki toplantıda basına transfer konuşmama kararı alınmış. Çünkü her sızdırılan haberde ilgilendiğimiz oyunculara başkası talip olup fiyat artırıyormuş. Ve Cüneyt Tanman'ın istemeyerek veya farkında olmadan başkandan ve Hamza hocadan farklı konuşup kulübün yıpratıldığı görüşüne varmışlar. Sabah Huntelaar listemizde yok, akşam Huntelaar istediğimiz bir oyuncu gibi aptalca açıklamaların sorumlusu Cüneyt Tanman sanırım. Neyse konu bu değil.

Bugünde "Burak ve Podolski idmanda kapıştı!" diye bir haber yayınlamış. Bu insanlar tartışsa bile böyle bir başlığı ancak Gs düşmanı biri atar. Bu nasıl Gs muhabiri aklım almıyor. Aslında düzgün bir insan gibi gözüküyor, mantıklı konuşmaları ve yorumları var fakat dikkat çekmek için yaptığı haberler kulübe zarar veriyor. Bu başlığı gören çoğu kişi tekme tokat birbirlerine daldı, araya birileri girip ayırdı zanneder. Tepki görünce ben duyduğumu gördüğümü yazıyorum diye kendini savunuyor birde.

Burak ve Podolski'nin takımı kaybetmiş, pas mevzusu yüzünden seslerini yükseltmişler. Bundan doğal ne var şimdi? Ayıp değil mi senin yaptığın? Podolski bile sinirlenip şaşırmış bu habere ve açıklama yapma gereği duymuş. Yani Galatasaray'ı karaştırmak için başka muhabirlerin bizimle uğraşmasına gerek yok, kendi içimizdekiler bu işi çok güzel beceriyor.

• Aziz olsa basmıştı tekmeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adamın dediklerine itibar etmeyin
  • Hepsi paralı kalem.
    Ülkeye yeni gelen bir oyuncu bile kendini şu tweeti atmak zorunda hissediyorsa yazıklar olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevzat dindar ı ne zaman görsem ortalığı karıştırmak için haberleri çıkıyor zaten, bi kere de asıl amacını doğru bilgi vermeyi yapmıyor

Sırf bu yüzden kaç ay boyunca milliyette haber okumaktan vazgeçmiştim, son zamanlarda girdiğimde de tek bir spor haberine tıklamıyorum, milliyet gazetesine bu adam yüzünden prim vermemek için.

Sen kitlelere sesleniyosun oradan. Eğer böyle devam ediyorsa yine girmemeye devam.

Bence en güzel tepki girmemek ve sosyal medyadan tepki vermek. Bence sizde aynısını yapın. Sosyal medyayı biraz okuyorlarsa bu yazıları görürler zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzu mu çevirmek lazım illa

• Dinsiz nevzata inananmi var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sneijder de bir kaç saat önce kilomla ve kontratımla uğraşmayı bırakın diye muhabirleri fırçalamış. Başka muhabirler takımdaki futbolcuları abartarak öve öve biteremiyorlar bizimkiler ortalığı karıştırma derdinde.
  • Evren Göz dışındaki muhabirlere pek itibar etmeyin.
  • Basının asıl amacı Rating dir.
    Rating de böyle saçma sapan uydurma yada abartı haberlerle yükseliyor.. Bazen olumlu haberleri iyice abartıyorlar, bazende olumsuzları.

Basını kaale almamak lazım..

Kaldı ki son haberde söylenen kavga olayı. Abartıldığı gibi olsa ne olacak ? Çok çok mu mühim bir durum.
    Yeri geliyor insan işyerindeki çalışma arkadaşlarıyla (hatta çok iyi anlaştıklarıyla bile) çok büyük tartışmalar yaşayabiliyor.
    Bunun gibi tartışmalar gayet doğal normal olaylar.
  • CV;

https://eksisozluk.com/nevzat-dindar--1987810

Medya, özellikle spor medyası yalan üzerinden ekmek kazanan bir sektördür. 10 haberden 8-9'u yalkandır, arada tek tük doğru haberler geçer.
  • tüpçünün adamı, hiç sallamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

CV;

https://eksisozluk.com/nevzat-dindar--1987810

Medya, özellikle spor medyası yalan üzerinden ekmek kazanan bir sektördür. 10 haberden 8-9'u yalkandır, arada tek tük doğru haberler geçer.

Bu kadar da olduğunu bilmiyordum, bugüne kadar hiç araştırmamıştım. Tüm bunlara rağmen hala bu adamı içlerine sokuyorlarsa ciddi sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Evren Göz dışındaki muhabirlere pek itibar etmeyin.

Onada inanmayin sağlam kaynağı yok en sonda bir gülücük atmıştı devami gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Evren Göz'ün geçenlerde Periscope yayınını izledim, kamptan canlı yayın yapıyordu. Transferlerle ilgili Nevzat Dindar'a soru sorup duruyordu. Onun da kaynağı falan yok, bunlardan duyup paylaşıyor işte.
  • Alo Şekip ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iste ben bu insanlardan bahsediyorum be maalesef ki bu haberlere inananlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

rafael alındığında o gülücüğü atmıştı ama sonradan vazgeçildi rafaelden imza aşamasına gelinmişti,son anda benfica araya girdi.
    ayrıca tam o zamanlarda ibrahimovicle ilgili ilk temasların kurulduğu zamanlara denk geliyor ikisine de gülmüş olabilir ama büyük ihtimal rafael.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.