Şimdi Ara

Gs maçında stadın ne kadarı dolar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Maça henüz 3 hafta var biliyorum ama tromsö maçından sonra taraftar konusundaki beklentilerim hayli yükseldi. Bu arada tartışma çıkmaması adına baştan belirteyim örneği gs maçından vermiş olmamın sebebi ilk 5 haftada çok büyük bir ihtimalle en yüksek seyirciye oynayacağımız karşılaşma oluşu. Sizin ne düşündüğünüzü merak ettim. Sizce Beşiktaş taraftarı derbide olimpiyatın tamamını doldurabilir mi ? Tahmini kişi sayılarınız nelerdir? Benim tahminim 75.000 küsür biletin tamamı satılır.

• 200 binden fazla bilet talebi olur
    Full house 75 bin bilet satılır
    Kaçak girenlerle birlikte ayakta 100 bin kişi ile avrupada seyirci rekoru kırılır
  • 75,146
  • 3 boyutlu bir gösteri yapılır mı merak diyorum.
  • Normalde stada biletsiz gitsen de içeri girebilirsin çok rahat. Stad dolabilir ama biletlerin tamamı satılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEBRON JAMES HETFIELD

200 binden fazla bilet talebi olur
    Kaçak girenlerle birlikte ayakta 100 bin kişi ile avrupada seyirci rekoru kırılır

Umarım dediğin gibi olur hocam. 32.000 kişiyle desibel rekoru kıran taraftar 75.000 üstüyle orayı cehennem eder
  • Kaçak girenleri sayacaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Kaçak girenleri sayacaz mı?

Aynen Aslında ben de az çok hepsi satılır diye tahmin ediyorum ama asıl merak ettiğim o gün statta kaç kişi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imaginations

quote:

Umarım dediğin gibi olur hocam. 32.000 kişiyle desibel rekoru kıran taraftar 75.000 üstüyle orayı cehennem eder

Hocam o stadın cehennem olma şansı yok ya, İnönü'de ki 32 bin kişi, olimpiyatta ki 100 bine bedeldir. Tabi Beşiktaş taraftarından herşey beklenir, Galatasaray'lı olmama rağmen arada youtubedan Liverpool maçındaki atkı şovunuzu izlerim hala

• quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly

quote:

Orijinalden alıntı: Imaginations

quote:

Hocam o stadın cehennem olma şansı yok ya, İnönü'de ki 32 bin kişi, olimpiyatta ki 100 bine bedeldir. Tabi Beşiktaş taraftarından herşey beklenir, Galatasaray'lı olmama rağmen arada youtubedan Liverpool maçındaki atkı şovunuzu izlerim hala

Bir bakıma haklısınız olimpiyatın öyle bir dezavantajı var tribünler sahaya çok uzak ama işte söz konusu bizim taraftar olunca insan kestiremiyor. Maç sonucundan çok taraftar konusunu merak ediyorum

• Trafik sıkıntısı var hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stat dolar, çok da güzel bir atmosfer oluşur. Ama yine de bir İnönü etkisi bırakmaz. Stadın DNA'sı bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Stat dolar, çok da güzel bir atmosfer oluşur. Ama yine de bir İnönü etkisi bırakmaz. Stadın DNA'sı bozuk

Bende maçtan sonra 100 bin kişinin çıkışını merak ediyorum
    İstanbul trafiği bence 3 günlük bir tıkanma yaşar yatak yorgan alarak gidelim en iyisi

• dün numaralıya bağırıyorduk ses gelmiyordu geriye stad cidden dandik
  • Umarım yeni yapılacak stadın akustiğine dikkat edilir. Olimpiyatın akustiği düzgün olacaktı ses gidip gelecekti ki 75.000 kişiyle taraftar maça hükmederdi
  • Deplasman taraftari hala gelemiyor değil mi? GS taraftari da olsaydi statta iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ful çeker her türlü
  • Eğer yönetim bilet fiyatlarını abartmazsa bir rekor kırılabilir.Maçın günü ve saati de önemli tabii.
  • Stadın kapasitesi ne kadarsa o kadar seyirci olur o maçta.
  • Kaçaklarla birlikte fena olur orası kesin. Bence stad taşıyamayacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.