Şimdi Ara

GS li yönetici Semih Haznedaroğlu: FB nin yanında olmalıydık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonyeja

Şuanda ligde 4 büyüklerden hiç biri temiz olduğunu iddia edemez. Hala saçma sapan ithamlarda bulunuyorsunuz. Hala diyor 'şikenin üstünü kapatsaydık ne farkımız kalırdı onlardan' böyle ithamlarda bulunuyorsunuz ya, kendinizi çok temiz görüyorsunuz ya... Şimdi adım şike savunucusuna çıkar. Lafını yapacak varsa evet ondanım, size ne?

4 büyüklerin temiz olmadığını biliyoz. futbol temiz değil. ama bir suçtan yakalanan kişi yakalanmayanları yada toplumu örnek gösterip af isteyemez.

şike yi savunmak senin bireysel özgürlüğünse bizimde şikeciye şikeci demek bireysel özgürlüğümüz.

allah beni sevdiğim şeyler yüzünden inanmadığım şeyleri savunmak zorunda bırakmasın.

eğer galatasarayın ismi karışırsa fener yada başkası ligden düşmese bile biz düşelim. 3 senede döner en fazla 5 sene kaybederiz. şike yapan yöneticileri ihraç ederiz ve en azından şikeyi kişiler yaptı bizle alakalı değildi demeye yüzümüz olur. bide namusumuz bizde kalır.

• Adam doğru söyluyor. Fb nın yanında olmalıydık. Aslında Fb den kasıt tüm taraftarlar ve yöneticiler bir olmalıydı. Eğer varsa şike bunu herkes kınamalı ve bozmalı. Varsa bir şike bunu herkes Suç FB nın degıl yöneticinindi demeliydi. Şimdi herkes sövecek bana ama ben kirliyi dahada kirletmekten yana degılım. kirliyi temizlemeden yanayım. ama bunu yaparken asırlık kluplerın hiç bir zarar görmesını istemem.
  • bunları söylemek için en hafif tabirle ahmak yada bunamış olmak lazım. Haznedaroğlu sağlıklı düşünemiyor.
    Cemal NALGA olayında Fenerbahçe yi ilgilendiren hiç bir şey yokken, resmi sitelerinden olayın takipçisi olacağız falan diyerek en üstten ceza verilmesi için devreye giren Fenerbahçe inanın şikesi ispat edilen biz olsaydık kesinlikle kıümeye düşmemiz için elinden gelini ardına koymazdı, ayrıca Seyrantepe projenin yolunmuş tavuğa dönmesi içinde bir çok lobi faaliyeti yürütüğünü Ankara lara bir çok seferler düzenlediklerini belirtmemiz lazım, sırf Galatasaray ın önünü kesmek için,
    Tüm bunları bir kenara bıraksak bile akıl ve vicdan sahibi hiç kimse suçlunun yanında yer alamaz, almamalı... Haznedaroğlu tosun paşa daki tellioğullarının bunamış babasına benzemiş, oda seferoğullarnı dost sanmıştı ahir ömründe...
  • Bir dönem Beşiktaş'tada vardı bu durum, Beşiktaş'tan çokl Anti-Fenerbahçe'li olmak.

Haznedaroğlu açık yüreklilikle konuşmuş doğruları, bazılarının Gs'den çok Anti-Fenerbahçe'yi tuttuğunu. Tebrik ederim kendisini, bu tür yöneticiler çoğalır inşallah Türk futbolunda..
  • Çok doğru düşünüyor , olayı '' şikeci takımı mı savunacaktığıa '' getirenler sağlıklı düşünmeyenler , Fenerbahçe şike yapmamıştır kaldıki şikeyi galatasray ile trabzonspor yapmıştır bedavadan maç satmalar nerden geldi ? Asıl şike yapan takım Galatasray ile Trabzonspordur..

Kaldıki sonuca bağlanmamış bir soruşturmada Doğru bildiğinden şaşmadan Fenerbahçeye Destek çıkılmasından bahsediyor ... Ama bunu anlamak için sağlıklı düşünmek lazım düzgün düşünmek lazım.. Ama galatasaray ne yaptı ? Aksine Holiganlığa bürünüp karşı takımın kuyusunu kazdı..

Afferin Kazın kardeşim Biz bu yolda boşuna demiyoruz TEK BAŞIMIZA savaşıyoruz diye Bundan sonrada Demiyeceğiz x y z takımı Fenerbahçeye destek olsun diye ..

Sizin o fanatik Yöneticileriniz Doğru olanı yapmayarak FENERBAHÇE'ye DESTEK olmayarak FENERBAHÇE'ye kötülük yapmış olmadı. Aksine SEMİH HAZNEDAROĞLU'nun dediği gibi HATA !! yapmış oldunuz Yani Ava gittiniz avlandınız kardeşim .. Kötülüğü kendinize siz kendiniz yaptınız , Nasıl diye soranlara.

Köy gözüküyor , kılavuza gerek yok.

Transferler patlıyor elinizde görüyoruz. Albayrak , Fatih ve diğer Yöneticileriniz Kıvranıyor potuk potuk diye.
    Kurallar Değişiyor Ve Fenerbahçe 3 Temmuz sürecinden beri uğraşırken Fenerbahçenin Ayağına çelme takmaya çalışan galatasaraya şimdi Yabancı oyuncu sınırlamasına destek çıkmayarak karşılığpını veriyor.
    Burda Hem maddi hem Manevi hem performans olarak Çok büyük darbe olacağı gözüküyor
    Fenerbahçe bunlarla kalmıyacak Ekonomik yönden hisse yönünden mevki arsa tesis yönünden de darbeler indirecek galatasaraya
    Ve daha niceleri olacak olacak da olacak . Evet Bu saatden sonra bizden bir destek görmüyeceksiniz böyle fırsat hiç bir zaman gelmeyecek o treni kaçırdınız.

Meydan boşalacak sananlara Meydanı Dar edicek FENERBAHÇE. Yavaş yavaş hazmettire hazmettire olacak bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Çok doğru düşünüyor , olayı '' şikeci takımı mı savunacaktığıa '' getirenler sağlıklı düşünmeyenler , Fenerbahçe şike yapmamıştır kaldıki şikeyi galatasray ile trabzonspor yapmıştır bedavadan maç satmalar nerden geldi ? Asıl şike yapan takım Galatasray ile Trabzonspordur..

Kaldıki sonuca bağlanmamış bir soruşturmada Doğru bildiğinden şaşmadan Fenerbahçeye Destek çıkılmasından bahsediyor ... Ama bunu anlamak için sağlıklı düşünmek lazım düzgün düşünmek lazım.. Ama galatasaray ne yaptı ? Aksine Holiganlığa bürünüp karşı takımın kuyusunu kazdı..

Afferin Kazın kardeşim Biz bu yolda boşuna demiyoruz TEK BAŞIMIZA savaşıyoruz diye Bundan sonrada Demiyeceğiz x y z takımı Fenerbahçeye destek olsun diye ..

Sizin o fanatik Yöneticileriniz Doğru olanı yapmayarak FENERBAHÇE'ye DESTEK olmayarak FENERBAHÇE'ye kötülük yapmış olmadı. Aksine SEMİH HAZNEDAROĞLU'nun dediği gibi HATA !! yapmış oldunuz Yani Ava gittiniz avlandınız kardeşim .. Kötülüğü kendinize siz kendiniz yaptınız , Nasıl diye soranlara.

Köy gözüküyor , kılavuza gerek yok.

Transferler patlıyor elinizde görüyoruz. Albayrak , Fatih ve diğer Yöneticileriniz Kıvranıyor potuk potuk diye.
    Kurallar Değişiyor Ve Fenerbahçe 3 Temmuz sürecinden beri uğraşırken Fenerbahçenin Ayağına çelme takmaya çalışan galatasaraya şimdi Yabancı oyuncu sınırlamasına destek çıkmayarak karşılığpını veriyor.
    Burda Hem maddi hem Manevi hem performans olarak Çok büyük darbe olacağı gözüküyor
    Fenerbahçe bunlarla kalmıyacak Ekonomik yönden hisse yönünden mevki arsa tesis yönünden de darbeler indirecek galatasaraya
    Ve daha niceleri olacak olacak da olacak . Evet Bu saatden sonra bizden bir destek görmüyeceksiniz böyle fırsat hiç bir zaman gelmeyecek o treni kaçırdınız.

Meydan boşalacak sananlara Meydanı Dar edicek FENERBAHÇE. Yavaş yavaş hazmettire hazmettire olacak bunlar.

Sen ne anlatıyorsun şampiyon,pardon ikinci.

• 2 senelik Şike diyetini aldılar rahatladılar şimdi artık bol keseden böyle açıklamalar yaparlar.
  • quote:

Şuanda ligde 4 büyüklerden hiç biri temiz olduğunu iddia edemez. Hala saçma sapan ithamlarda bulunuyorsunuz. Hala diyor 'şikenin üstünü kapatsaydık ne farkımız kalırdı onlardan' böyle ithamlarda bulunuyorsunuz ya, kendinizi çok temiz görüyorsunuz ya... Şimdi adım şike savunucusuna çıkar. Lafını yapacak varsa evet ondanım, size ne?

Siz şike yaptınız herşey ortada hala üste çıkmaya çalışıyorsun. Kimseye iftira atma şimdi.
    5 yaşındaki çocuktan tut 70 yaşındaki adama kadar herkes fenerin şike yaptığını biliyor nerden biliyor acaba sonunda ispatlandı. Bosuna ugrasmayin siz tarihiniz boyunca hep böyle işlerle ugrastiniz çünkü hükümetiniz vardı hep içerde adaminiz vardı o yüzden herkes biliyor şike yaptinizi bu halkı kimse mal yerine koyamaz. 3. Lige kadar düşeceksiniz kendinizi ayarlayın buna uefa acimayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçerisi için değil Uefa ayağı için konuşmuş gibi. Bence de Fenerbahçe'ye Uefa büyük haksızlık etti. Bugün Fb' e olan yarın Gs'a olabilir. Adamlarda ağır Türk düşmanlığı var. Hala haçlı kafasındalar. Lyon'un göz göre göre yaptığını hepimiz gördük.

Ama içerisi içinde dediyse bence çok büyük hata yapmış. Gs az bile yaptı. Tersi durumda Gs olaydı vay anam vay, düşünemiyorum bile. Konserve kutusu bağlarlardı kuyruğumuza...

Hep diyoruz Aziz Yıldırım stad yaptı cart yaptı curt yaptı da Fb' nin imajını öyle bir mahvetti ki daha 50 sene gider herhalde!
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

quote:

Siz şike yaptınız herşey ortada hala üste çıkmaya çalışıyorsun. Kimseye iftira atma şimdi.
    5 yaşındaki çocuktan tut 70 yaşındaki adama kadar herkes fenerin şike yaptığını biliyor nerden biliyor acaba sonunda ispatlandı. Bosuna ugrasmayin siz tarihiniz boyunca hep böyle işlerle ugrastiniz çünkü hükümetiniz vardı hep içerde adaminiz vardı o yüzden herkes biliyor şike yaptinizi bu halkı kimse mal yerine koyamaz. 3. Lige kadar düşeceksiniz kendinizi ayarlayın buna uefa acimayacak.

Yanında mıydın Aziz Yıldırım şike yaparken? Hadi ispatla bana? 'Konuşursam 2006 şampiyonluğu el değiştirir' diyen futbolcu benim takımımın futbolcusu mu?' Ben hayatımda bundan daha açık bir şike itirafı görmedim. 92-93 Sezonunda olanları ne çabuk unuttunuz? Hala iftiradan bahsediyorsun, senin yaptığın ne? Hala adamlıktan bahsediyorsunuz, bu milleti yıllardır mal yerine koyan sizlersiniz. Birde her durumda mağdur edebiyatı yapmıyor musunuz, yazık..

• quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

2 senelik Şike diyetini aldılar rahatladılar şimdi artık bol keseden böyle açıklamalar yaparlar.

kısa ve öz... şike olayından önceki 3 sezona bakın bide şikeden sonraki iki sezona.. operasyon başarılı...

2008-2009
     GS li yönetici Semih Haznedaroğlu: FB nin yanında olmalıydık

2009-2010

2010-2011

• quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

Eğer bu soruşturma 70-80 lerden başlasaydı..Türkiyeye şikeyi doping hapları ile getirenler, usulsuzce oyuncu transfer edenler, kanun acıgından faydalanıp yasaklara ragmen 8 9 yabancıyı türk gösterip oynatanlar bugün burda ahkam kesiyor olmayacaktı yazık...

Tarihini bilmeyenin geleceği olmaz fazla zıplamayın herkes herşeyi biliyor.. 8-0 ı da biliyoruz, dopingli oyuncularınızıda , 1 günde ahmet mehmet olan yabancılarıda...

3 gun once sanirim okumustum kisa bir yazi, Platini şike surecleri icin zaman asimini kaldiracaklarini soylemisti.Devaminda da bu onerisini destekleyen yaziydi kisaca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

İçerisi için değil Uefa ayağı için konuşmuş gibi. Bence de Fenerbahçe'ye Uefa büyük haksızlık etti. Bugün Fb' e olan yarın Gs'a olabilir. Adamlarda ağır Türk düşmanlığı var. Hala haçlı kafasındalar. Lyon'un göz göre göre yaptığını hepimiz gördük.

Ama içerisi içinde dediyse bence çok büyük hata yapmış. Gs az bile yaptı. Tersi durumda Gs olaydı vay anam vay, düşünemiyorum bile. Konserve kutusu bağlarlardı kuyruğumuza...

Hep diyoruz Aziz Yıldırım stad yaptı cart yaptı curt yaptı da Fb' nin imajını öyle bir mahvetti ki daha 50 sene gider herhalde!

Hakikaten o Lyon olayi neydi oyle, 1 buyuk takim baskani da cikip aga siz ne yapiyorsunuz diyemedi

• quote:

quote:

quote:

Yanında mıydın Aziz Yıldırım şike yaparken? Hadi ispatla bana? 'Konuşursam 2006 şampiyonluğu el değiştirir' diyen futbolcu benim takımımın futbolcusu mu?' Ben hayatımda bundan daha açık bir şike itirafı görmedim. 92-93 Sezonunda olanları ne çabuk unuttunuz? Hala iftiradan bahsediyorsun, senin yaptığın ne? Hala adamlıktan bahsediyorsunuz, bu milleti yıllardır mal yerine koyan sizlersiniz. Birde her durumda mağdur edebiyatı yapmıyor musunuz, yazık..

Yaninda olsam yaptirmazdim zaten dosyalar meydanda şike yok mu diceksin yoksa ?

Zaten tek dayanaginiz 8-0.

Allah icin bi tff nin sitesinden bak o zaman lig 30 hafta
    29. Hafta ve 30. Hafta puan averaj a bi bak biz 1 0 yensek yine şampiyonduk.

Herkes 5 6 atmis Ankaragücü ne biz 8 atinca şike oluyo nedense 6 atsak yine mi şike dicektin besiktas fenerde atmis o kadar puan durumuna bak burda acikla gördüğünü 1 0 yensek bile şampiyonduk.

• 1.si meydandaki dosyaları göster de bizde görelim.
    2.si Ümit Karan o lafı diyen, senin takımına mal olan bir adam. Benim futbolcum değil.
  • quote:

Temiz olduığunu iddia edemez diyosun ama kirli olduğu kanıtlanan ne olacak?
  • quote:

1.si meydandaki dosyaları göster de bizde görelim.
    2.si Ümit Karan o lafı diyen, senin takımına mal olan bir adam. Benim futbolcum değil.

Neyin artistligini yapiyosun hala anlamadim dosyalari görmek istiyosan git adliye ye git uefa ya gör

Bi futbolcu bisey dedi tamam bizde şike yaptık öyle mi bu kadar basit yani.

• quote:

quote:

1.si meydandaki dosyaları göster de bizde görelim.

Neyin artistligini yapiyosun hala anlamadim dosyalari görmek istiyosan git adliye ye git uefa ya gör

Bi futbolcu bisey dedi tamam bizde şike yaptık öyle mi bu kadar basit yani.

Zora gelince nasılda kıvırıyorsunuz, hedef değiştirmeye çalışıyorsunuz. Meydanda diyorsun, biliyorum şike yaotı diyorsun belgeler var diyorsun. Madem belgeler var, madem gördün bize de göster bizde görelim. Neyse anladım ben seni, daha fazla uzatmayalım.

• şike zırvasından önce galatasray rezilleri oynuyor, şike zırvasından sonra şampiyon oluyor. sorarlar adama..

asıl şikeci bunlar kime farkında değil.
  • Fener Aglama...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.