Galatasaray bizi destekleseydi hepiniz baslayacaktiniz:
"ooooo biz bize yeteriz fenerbahceliyiz sizin desteginize ihtiyacimiz yok"
demeye.
Talihsiz bir aciklama olmus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Eser.
şike zırvasından önce galatasray rezilleri oynuyor, şike zırvasından sonra şampiyon oluyor. sorarlar adama..
asıl şikeci bunlar kime farkında değil.
Lig şikeliyken GS rezilleri oynuyor, şike kalmayınca GS şampiyon oluyor mu demek istiyorsun? Yazdığın bu anlama geliyor kendi kendine bizi övmüşsün haberin yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Rai-gy
quote:
Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik
Eğer bu soruşturma 70-80 lerden başlasaydı..Türkiyeye şikeyi doping hapları ile getirenler, usulsuzce oyuncu transfer edenler, kanun acıgından faydalanıp yasaklara ragmen 8 9 yabancıyı türk gösterip oynatanlar bugün burda ahkam kesiyor olmayacaktı yazık...
Tarihini bilmeyenin geleceği olmaz fazla zıplamayın herkes herşeyi biliyor.. 8-0 ı da biliyoruz, dopingli oyuncularınızıda , 1 günde ahmet mehmet olan yabancılarıda...
Anlatsana bir 8-0'ı hep beraber öğrenelim..Bjk'nin 6 attığı takıma 8 attık ,1 gol bile yeterken 8 gol attık diye şike yapmış mı oluyoruz?Buna inananan ya Fb'lidir ya da Bjk'li.:)
galatasaray ankaragücü maçında zalad 35 dakikada 5 tane gol yemiştir. galatasaray ankaragücü maçında zalad devre arasında kendi hocası tarafında şike yapıldığı için oyundan çıkartılmıştır. galatasaray ankaragücü maçı 70. dakikada 8-0 olmuştur. galatasaray ankaragücü maçının ertesi günü zalad türkiye'yi kaçarcasına terk etmiştir. galatasaray ankaragücü maçından sonra türkiye'yi terk eden zalad ile ilgili kulübü ankaragücü hiçbir girişimde bulunmamıştır.
sahadan'a girip skorları copy/paste etmeyin. babanızdan, abinizden, bir bilenden dinleyin, öğrenin ve mümkünse utanın.
quote:
Orijinalden alıntı: SerseriBeyefendi
quote:
Orijinalden alıntı: MCMXCIV
quote:
Orijinalden alıntı: SerseriBeyefendi
1 gsli pozitif düşünür 10 u negatif. Geçiniz.
pozitif derken?
mesela ırkçılık yapanlara yöneticilerinizin ve bazılarınızın baktığı gibi bakmak mı? adam ikram almış veya midesi rahatsızmış tarzı goy goy yaklaşımlarda bulunmak mı pozitif düşünmek? yani lafı konuya getirecek olursam şikeye arka çıkmak mıdır size göre pozitiflik? biz böyle, bu tarz bir pozitiflik bilmiyoruz efenim, bu yüzden siz geçiniz.
--------
siz de yaptınız yeaaa diyenler; evet yaptık ne oldu? siz de yaptınız o yıllarda biz de yaptık o da öteki de ama kanıt? tescil? anca gazete küpürü, yönetici demeci vs.. ama sizlerin mahkemece ve tahkimce tescillenmiş bir şikeyi hala ört bas etmeye çalışmanız gerçekten yüzsüzlük. gerçi yüz olsaydı bu iddialar çıktığı gibi savunma moduna değil de yardımcı olma moduna girerdiniz. yani adaletin yanında olurdunuz. aynı gs gibi. gs bülent tulun'un mektup olayında ne yaptı? gelen polislere savcıya tüm belgelerini açtı, aha bunlar bunlar o döneme ait belgeler dedi çekildi davaya baktı. yani adaletin yanında oldu. siz ne yaptınız? kupa bizim!! şike yapmadık!! aziz temiz fb hep temiz gs kirli onlarla uğraşın!!! cemaat bizi ele geçiremeyecek!! kardeşim bir kere de adaletin yanına gel be, hep kendine hep kendine
bu tür olaylarda gs hep adaletin yanında olmuştur veya olur diyeyim. ünal aysal demişti galiba ben böyle bir şey yapmayı bırakın yapmaya cesaret etsem yarın benim kellemi isterler demişti. çünkü bizde işler böyle beyler. kimse kusura bakmasın bizde işler iyi giderken bile çarşı hep karışıktır ki bir de birinin çıkıp kulübü böyle yüz kızartıcı suça sokmuş olmasını düşünürsek yazık olur kendisine.. peki ya sizde durumlar nasıl? bunu yapan kişi ben fenerbahçe için 1 yıl hapis yattım siz ne yaptınız diyecek kadar yüzsüzleşebiliyor. işin kötü tarafı bu söylemleriyle sizlerden destek görebiliyor. gerçekten ilginç!
bu son paragraf da hepimiz aynıyız diyenlere gelsin!
Alıntı yapman iyi oldu ya. Seni bir blocklayım PROVOKATÖÖÖÖR.
(buda yeni türedi)
şu forumda senin kadar boş adam görmedim. her konuya gelip istikrarlı bir şekilde büyük harflerle PROVOKATÖÖÖÖR yazıp gidiyorsun. fikrin yok zikrin var. varsa 2 çift kelam edebilecek kapasiten yazarsın. yoksa eğer anca abuk subuk şeyler dersin. bu şekilde PROVOKATÖÖÖÖR diye yazmanı 4. kez filan görüyorum. yoksa bir fikrin ne diye girersin foruma. git misafir olarak gir. her yere PROVOKATÖÖÖÖR yazmak için mi üye oldun bu foruma? ben de seni blokluyorum. bom boş bir adamsın 2 çift kelamda bulunacak kapasiten yok bir de utanmadan buralara girip milleti yaftalıyorsun. bu alıntıyı da seni bilmeyenler görsün bilsin diye yaptım. senin mesajı görüp görmemen benim için önemli değil zaten bir fikrin yok sen yine PROVOKATÖÖÖÖR yazıp bir köşeye çekile de bilirsin.
Biz en doğru yerde durduk,en azından bu benim için kesin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rai-gy
quote:
Eğer bu soruşturma 70-80 lerden başlasaydı..Türkiyeye şikeyi doping hapları ile getirenler, usulsuzce oyuncu transfer edenler, kanun acıgından faydalanıp yasaklara ragmen 8 9 yabancıyı türk gösterip oynatanlar bugün burda ahkam kesiyor olmayacaktı yazık...
Tarihini bilmeyenin geleceği olmaz fazla zıplamayın herkes herşeyi biliyor.. 8-0 ı da biliyoruz, dopingli oyuncularınızıda , 1 günde ahmet mehmet olan yabancılarıda...
Anlatsana bir 8-0'ı hep beraber öğrenelim..Bjk'nin 6 attığı takıma 8 attık ,1 gol bile yeterken 8 gol attık diye şike yapmış mı oluyoruz?Buna inananan ya Fb'lidir ya da Bjk'li.:)
galatasaray ankaragücü maçında zalad 35 dakikada 5 tane gol yemiştir. galatasaray ankaragücü maçında zalad devre arasında kendi hocası tarafında şike yapıldığı için oyundan çıkartılmıştır. galatasaray ankaragücü maçı 70. dakikada 8-0 olmuştur. galatasaray ankaragücü maçının ertesi günü zalad türkiye'yi kaçarcasına terk etmiştir. galatasaray ankaragücü maçından sonra türkiye'yi terk eden zalad ile ilgili kulübü ankaragücü hiçbir girişimde bulunmamıştır.
sahadan'a girip skorları copy/paste etmeyin. babanızdan, abinizden, bir bilenden dinleyin, öğrenin ve mümkünse utanın.
Ben o sezon oynanırken 8 yaşındaydım yani sen git abin babandan öğren..Söylediklerinin tamamı sallama ,Beşiktaşın 6-0 yendiği takım için şike yapmamıza gerek yok..Sen bunları git fenerli küçüklerine anlat ,ancak onlar inanır.
Söylediklerime cevap veremezsin zaten anca git oraya gel buraya felanlar fılanlar oldu o zaman görüşürüz..
quote:
He çok biliyorsun. Beşiktaş'ın 6 attığı takıma 1-0 bile yeterken 8 atmışız bu mu şike? Yoksa Beşiktaşlıların rakip kaleciye teşvik primi teklif etmesi mi şike? Madem çok biliyorsun bunu da bilmen gerekir? Aç oku adamın vermiş olduğu röportajı.
quote:
mesele fenerbahçe saraybahçe x y z değil.. o dönem şikecilerin yanında mı duracaktık, adaletin yanında mı? yoksa hiç ses etmeyip koskoca camia olarak ağzımızı mı açmayacaktık? o gün iyi ki de sessiz kalmamışız! iyi ki de şikecilerin yanında durmamışız! iyi ki de karşılarına geçip fikrimizi beyan etmişiz.. gelecekte bugünlere baktığımızda gurur duyulacak tarafta yer aldık, utanç duyulacak tarafta değil!
hiç bir şey yapmadınız anca boş kalıp oldunuzu gösterdiniz boydan boya havacıva galatasaray
Adamlar hem suçlu hem güçlü lan.Özür dileriz şikeyi örtpas ederken yanınızda olamadık
quote:
Orijinalden alıntı: TiredWarrior
quote:
He çok biliyorsun. Beşiktaş'ın 6 attığı takıma 1-0 bile yeterken 8 atmışız bu mu şike? Yoksa Beşiktaşlıların rakip kaleciye teşvik primi teklif etmesi mi şike? Madem çok biliyorsun bunu da bilmen gerekir? Aç oku adamın vermiş olduğu röportajı.
o zamanlar doğanlarla yapılmıyor muydu teşvik primi teklifleri
adam bakmış teklif edilen doğan değil kabul etmemiş tabi
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Ağlama fener ağlama.
Ağlayan kim ulan
quote:
Orijinalden alıntı: DonsuzBalık
quote:
mesele fenerbahçe saraybahçe x y z değil.. o dönem şikecilerin yanında mı duracaktık, adaletin yanında mı? yoksa hiç ses etmeyip koskoca camia olarak ağzımızı mı açmayacaktık? o gün iyi ki de sessiz kalmamışız! iyi ki de şikecilerin yanında durmamışız! iyi ki de karşılarına geçip fikrimizi beyan etmişiz.. gelecekte bugünlere baktığımızda gurur duyulacak tarafta yer aldık, utanç duyulacak tarafta değil!
hiç bir şey yapmadınız anca boş kalıp oldunuzu gösterdiniz boydan boya havacıva galatasaray
10 yıl sonra bugünlere baktığımızda söylemlerimizle gurur duyan taraf biz olacağız. utanç duyan tarafın kim olacağını da tahmin etmek zor değil. Türkiye'de ortaya çıkan ilk şike olayında bugünlerde kimin ne söylediği 10 yıl sonra daha değerli olacak. yüzümüzü kızartacak bir şey yapmadık rahatız...
quote:
Orijinalden alıntı: Eser.
şike zırvasından önce galatasray rezilleri oynuyor, şike zırvasından sonra şampiyon oluyor. sorarlar adama..
asıl şikeci bunlar kime farkında değil.
heee yeni stadın devreye girmesi,kulübün mali kaynağının artması,fatih terimin ve aklı başında adam gibi bi yönetimin gelmesi,2 senede kadronun tamamına yakınının değişmesi ve transferlerde nokta atışı yapılmasının hiç bi önemi yok zaten,bütün olay fenerin şike sürecinden sonra saf dışı kalması sende haklısın.
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Yav kardeş fenerin şike yapıp yapmadığının hiç bir önemi yok.. Aslında fenerle de ilgisi yok.. Benim yönetimim şike yapan bir takıma destek çıkamaz. Çıkarsa da sonu adnan polat gibi olur.
Adnan Polat ne kotuluk yaptı size ?
quote:
Orijinalden alıntı: Téquila
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Yav kardeş fenerin şike yapıp yapmadığının hiç bir önemi yok.. Aslında fenerle de ilgisi yok.. Benim yönetimim şike yapan bir takıma destek çıkamaz. Çıkarsa da sonu adnan polat gibi olur.
Adnan Polat ne kotuluk yaptı size ?
Aziz Yıldırım'a yalakalık yaptı. Taraftarı sattıı..
Yakışıyor mu bunlar GS Başkanına ?
FB'nin niye yanında olalım onu anlamadım.Şikeden ceza yemiş yöneticileri bünyesinde barındıran ve onları kollayanların niye yanında olalım?Geçin bunları arkadaş gündem olma çabaları bunlar.
bu gs lıların da anca ağzı işler.Lafa gelince spartacusler.Laf sokmalar falan,hadi yap dediğinde hepsi hıyar turşusu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DonsuzBalık
quote:
10 yıl sonra bugünlere baktığımızda söylemlerimizle gurur duyan taraf biz olacağız. utanç duyan tarafın kim olacağını da tahmin etmek zor değil. Türkiye'de ortaya çıkan ilk şike olayında bugünlerde kimin ne söylediği 10 yıl sonra daha değerli olacak. yüzümüzü kızartacak bir şey yapmadık rahatız...
şimdi senin dediğin ayrımcılığa girer gs yöneticilerinin yaptığı gibi gs yöneticilerin HİÇBİRİSİ adam DEĞİL sürekli işi yokuşa süren kaos ortamı yaratan klüpleri küstüren kendisinden başka kimsenin yararını düşünmeyen aç gözlü politikası izleyen bir yönetim var sizde şuan 2002 yılına kadar böylemiydi hepimiz kardeşdik ama sizin beş para etmez yönetiminiz iki taraftarıda birbirine düşman etti.sende onların kuklası gibi davranıyorsun