Şimdi Ara

GS li yönetici Semih Haznedaroğlu: FB nin yanında olmalıydık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray yöneticisi Semih Haznedaroğlu, Habertürk'te yayınlanan Sportürk adlı programda gündeme oturacak bir açıklama yaptı.

Semih Haznedaroğlu’nun bu sözleri kısa sürede sosyal medyada günün en çok tartışılan konularından biri oldu. Galatasaraylılar büyük tepki gösterdi… Fenerbahçeliler ise tebrik etti.

İşte o açıklamalar:

“DÜNYANIN SONU DEĞİL”

“Alper Potuk’u alamadığımız zaman Fatih Terim ile Abdurrahim Albayrak’ın verdiği yemekte konuştuk. Fatih Terim ‘Dünyanın sonu değil’ dedi. ‘Ne Alper ile şampiyon olacağız ne de Alpersiz şampiyon olamayacağız diye bir şey yok’ dedi.”

“FENERBAHÇE’NİN YANINDA OLMALIYDIK”

“Birçok yönetimle çalıştım. Şimdi burada şahsi fikrim rakabetten doğan bir çekişme var Fenerbahçe ile aramızda. Inter ile Milan arasında da rekabet var. Ama bunun bir seviyesi var. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında rekabetten doğan bir gerginlik var. Ancak gençliğimde ‘ezeli rekabet ebedi dostluk’ diye dinlerdik. Ama bu gerginliğin sebebi biz yöneticileriz. Bunun için bir fırsat vardı. Fenerbahçe’nin başına birçok tatsız şey geldi. Orada Galatasaray yönetiminin esas unsurları bizim toptan ceza alacağımızı düşünüp panikledi. Bu tabii ki benim şahsi fikrimdir; belki burada başkanla da ters düşüyorum. Fenerbahçe’ye karşı başka bir politika izleseydik, işte o zaman ebedi dost olabilirdik. Fenerbahçe’ye karşı bana göre yanlış politika izledik. 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe’nin yanında olmalıydık.”

“TARİHİ FIRSATI KAÇIRDIK”

“Fenerbahçe’nin bu işten bir an önce çıkabilmesi için karar bize bağlı değildi. Adliyeye, federasyona, UEFA’ya bağlıydı. Biz sadece başka bir aktördük. Türkiye’ye genel bir ceza gelirse biz de yatırım yapıyorduk. ‘Bu yatırımlar boşa gidecek’ diye Galatasaray’ın esas mevkisinde olan arkadaşlar panikledi. Yanlış politika izlediler. Bu bir fırsattı. Bunu kasten yapmadılar. Biraz tecrübe lazım. Geçmişte yaşananları bilmek lazım. Fenerbahçe’nin yanında bir politika izleseydik Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar arasında, milyonlar arasında kaynaşma olabilirdi. Adnan Öztürk de çok iyi bir insan. O da öteki politikadan gitti Başkan ile uyuştu. Tarihi bir fırsatı yakalayabilirdik.”

http://amkspor.com/2013/05/26/tarihi-firsati-kacirdik.html

• İşte bu tutum yüzünden buraya gelip Fener'in iyiliğini düşündüğünü söyleyen Galatasaraylılara kimse inanmıyor. Herkes dostu düşmanı gördü o süreçte. Demek ki Haznedaroğlu gibi adamlar da varmış. Tebrik etmek gerek
  • "Şikenin üzerini kapatan kirli tarafta olmalıydık" mı diyor? yoksa ben mi yanlış anladım? Ne farkımız kaldı öyleyse onlardan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav kardeş fenerin şike yapıp yapmadığının hiç bir önemi yok.. Aslında fenerle de ilgisi yok.. Benim yönetimim şike yapan bir takıma destek çıkamaz. Çıkarsa da sonu adnan polat gibi olur.
  • Şuanda ligde 4 büyüklerden hiç biri temiz olduğunu iddia edemez. Hala saçma sapan ithamlarda bulunuyorsunuz. Hala diyor 'şikenin üstünü kapatsaydık ne farkımız kalırdı onlardan' böyle ithamlarda bulunuyorsunuz ya, kendinizi çok temiz görüyorsunuz ya... Şimdi adım şike savunucusuna çıkar. Lafını yapacak varsa evet ondanım, size ne?
  • mesele fenerbahçe saraybahçe x y z değil.. o dönem şikecilerin yanında mı duracaktık, adaletin yanında mı? yoksa hiç ses etmeyip koskoca camia olarak ağzımızı mı açmayacaktık?
    o gün iyi ki de sessiz kalmamışız! iyi ki de şikecilerin yanında durmamışız! iyi ki de karşılarına geçip fikrimizi beyan etmişiz..
    gelecekte bugünlere baktığımızda gurur duyulacak tarafta yer aldık, utanç duyulacak tarafta değil!
  • Biz Fenerbahçenin yanında olsaydık aynı sizin yöneticilerin muzcuyu basın toplantısına çıkardığınızda düştüğünüz duruma düşerdik. Sonra Fenerbahçenin yanında olan o Galatasaray yönetimini kimse tutamazdı orada. 3 günde istifa etmek zorunda kalırlardı.

Siz işinize gelecek şekilde düşünüyorsunuz hiç empati yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef ki artık öyle bir seviye kalmadı....Futbolda rakip olma artık düşmanlık oldu...Esasında bir yerde kötü bir kişilik olduğunu ifade ediyor bu durum.
    Mesela geçen olaylarda ''muz'' tartışması vardı bazı arkadaşlar yok siz böylesiniz yok şusunuz deyip kendilerini ayırmaya çalışıyorlardı.
    Alma bilmedikleri durum aslında siz şusunuz busunuz derken gerçekte bu lafları kendilerine de söylüyor olmalarıdır.
    Bir galatasaraylı ile bir fenerli arasında bir fark yoktur, galatasaraylı olmasaydın büyük ihtimalle fenerbahçeli olacaktın fenerbahçeli olmasaydın
    büyük ihtimalle galatasaraylı olacaktın...Bu taraftarlar arasında en ufak bir ayrılık yok ülkemizde...
    Ama seviye düşünce ki esasında seviyenin düşük olması normal malum ülke seviyesi pek parlak değil, yok siz ırkçısınız yok şikecisiniz
    yok zenci seversiniz...seviyelerine iniyor bu durum.Konu başlığındaki yöneticinin dediği gibi üzücü bir durum ama yapacak bir şey yok
    biz buyuz maalesef.

• Boş umutlar ...
  • 1 gsli pozitif düşünür 10 u negatif. Geçiniz.
  • Eğer bu soruşturma 70-80 lerden başlasaydı..Türkiyeye şikeyi doping hapları ile getirenler, usulsuzce oyuncu transfer edenler, kanun acıgından faydalanıp yasaklara ragmen 8 9 yabancıyı türk gösterip oynatanlar bugün burda ahkam kesiyor olmayacaktı yazık...

Tarihini bilmeyenin geleceği olmaz fazla zıplamayın herkes herşeyi biliyor.. 8-0 ı da biliyoruz, dopingli oyuncularınızıda , 1 günde ahmet mehmet olan yabancılarıda...
  • Gs niye yaninda olsun arkadas.Basit olay sike yapan ve ya sikeye ismi karisan takimin Gs de dahil savunulacak ya da yaninda olacak bir durumu olabilir mi?Belki en azindan Fb ye karsi daha ılımlı bir tavır sergileyebilirdik denilebilir

• semih haznedaroğlu nun kaçırdığı bir durum yok. muz atanların basın toplantısına katılıp midesini tutsaydı da olurdu. ilkeli dostluk dostunun yanlışını da yüzüne söylemektir. ki yanlışını bilsin. dost acı söyler.

dostum hırsızlık yaparsa ve yakalanırsa yanlış yaptın derim. galatasaray ilkeli duruşu ile gerekeni yapmıtır.

ayrıca fener dostumuz trabzon neyimiz. trabzon yunan takımımı. onunda dostuysak onunda hakkını savunmamız lazım. oraya ne diyor haznedaroğlu çok merak ediyorum.
  • bknz: içimzideki irlandalılar..
  • lan adamda biraz ar, namus olur, fb şikecileri kulüpten uzaklaktırıp , temiz adamları seçseydi ve iyi niyetini belli etseydi bi nebze olsun belki hak verilirdi ama bu nasıl bir pis düşüncedir. belki türkiyede şikeyi sadece fb yapmadı ama türkiyede şikesi tescillenen ne mal olduğu ortaya çıkan sadece fb dir bu pislikleri fb ye bulaştıranların görevde kalması hangi akla ve mantığa uyar bırakın bu işleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

Eğer bu soruşturma 70-80 lerden başlasaydı..Türkiyeye şikeyi doping hapları ile getirenler, usulsuzce oyuncu transfer edenler, kanun acıgından faydalanıp yasaklara ragmen 8 9 yabancıyı türk gösterip oynatanlar bugün burda ahkam kesiyor olmayacaktı yazık...

Tarihini bilmeyenin geleceği olmaz fazla zıplamayın herkes herşeyi biliyor.. 8-0 ı da biliyoruz, dopingli oyuncularınızıda , 1 günde ahmet mehmet olan yabancılarıda...

Anlatsana bir 8-0'ı hep beraber öğrenelim..Bjk'nin 6 attığı takıma 8 attık ,1 gol bile yeterken 8 gol attık diye şike yapmış mı oluyoruz?Buna inananan ya Fb'lidir ya da Bjk'li.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriBeyefendi

1 gsli pozitif düşünür 10 u negatif. Geçiniz.

pozitif derken?

mesela ırkçılık yapanlara yöneticilerinizin ve bazılarınızın baktığı gibi bakmak mı? adam ikram almış veya midesi rahatsızmış tarzı goy goy yaklaşımlarda bulunmak mı pozitif düşünmek?
    yani lafı konuya getirecek olursam şikeye arka çıkmak mıdır size göre pozitiflik?
    biz böyle, bu tarz bir pozitiflik bilmiyoruz efenim, bu yüzden siz geçiniz.

--------

siz de yaptınız yeaaa diyenler; evet yaptık ne oldu? siz de yaptınız o yıllarda biz de yaptık o da öteki de ama kanıt? tescil? anca gazete küpürü, yönetici demeci vs..
    ama sizlerin mahkemece ve tahkimce tescillenmiş bir şikeyi hala ört bas etmeye çalışmanız gerçekten yüzsüzlük.
    gerçi yüz olsaydı bu iddialar çıktığı gibi savunma moduna değil de yardımcı olma moduna girerdiniz. yani adaletin yanında olurdunuz.
    aynı gs gibi. gs bülent tulun'un mektup olayında ne yaptı?
    gelen polislere savcıya tüm belgelerini açtı, aha bunlar bunlar o döneme ait belgeler dedi çekildi davaya baktı. yani adaletin yanında oldu.
    siz ne yaptınız? kupa bizim!! şike yapmadık!! aziz temiz fb hep temiz gs kirli onlarla uğraşın!!! cemaat bizi ele geçiremeyecek!!
    kardeşim bir kere de adaletin yanına gel be, hep kendine hep kendine

bu tür olaylarda gs hep adaletin yanında olmuştur veya olur diyeyim. ünal aysal demişti galiba ben böyle bir şey yapmayı bırakın yapmaya cesaret etsem yarın benim kellemi isterler demişti.
    çünkü bizde işler böyle beyler. kimse kusura bakmasın bizde işler iyi giderken bile çarşı hep karışıktır ki bir de birinin çıkıp kulübü böyle yüz kızartıcı suça sokmuş olmasını düşünürsek yazık olur kendisine..
    peki ya sizde durumlar nasıl? bunu yapan kişi ben fenerbahçe için 1 yıl hapis yattım siz ne yaptınız diyecek kadar yüzsüzleşebiliyor.
    işin kötü tarafı bu söylemleriyle sizlerden destek görebiliyor. gerçekten ilginç!

bu son paragraf da hepimiz aynıyız diyenlere gelsin!

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

lan adamda biraz ar, namus olur, fb şikecileri kulüpten uzaklaktırıp , temiz adamları seçseydi ve iyi niyetini belli etseydi bi nebze olsun belki hak verilirdi ama bu nasıl bir pis düşüncedir. belki türkiyede şikeyi sadece fb yapmadı ama türkiyede şikesi tescillenen ne mal olduğu ortaya çıkan sadece fb dir bu pislikleri fb ye bulaştıranların görevde kalması hangi akla ve mantığa uyar bırakın bu işleri

kesinlikle fb iyi niyetini ortaya koymadı.
    iyi niyetli olsa aha derdi bu kupa yargılama bitene kadar tff de duracak derdi ne ts ye ne bursaya kimseye verilmeyecek süreç sonunda teslim edilecek derdi.
    aha derdi bunlar bizdeki belgeler vs. gelin hepiniz görün derlerdi ama bunlar hemen adi suçlu gibi savunmaya geçti.
    hatta yavuz hırsız moduna dahi girdiler az daha gs yi filan suçlu ilan edeceklerdi şikeyi ilk bunlar yaptı söylemleriyle. (bu konu da dayanak noktaları da neyse artık)

mesela gs ye bakıyoruz bülent tulun adnan polat mektuplaşması olayında tüm kulüp olarak polise savcıya yardımcı oldu aha dedi her şey arenada yönetim kurulu bölümünde bunlar o yıla şunlar bu yıla ait belgeler diye yöneticiler bizzat ilgilendiler mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalıştılar.
    hatta abartıp o yıldaki gazete manşetlerinin küpürlerini bile gösterdiler aha dediler belgelerle filan uyuyor olaylar dediler

fb de ise iş cemaate, nato silah ihalelerine kadar gitti. yav kardeşim kimse sana suçunu hemen savunmanı yap demeden kabul et demiyor ki ama ne bu yana yana kıvırmalar yok cemaat yok nato vs.vs.

işin ilginç tarafı mahekeme ceza vermiş, tahkim saçma da olsa kişilere bir ceza vermiş ama bunlar hala şike yokmuş yuppiiii durumundalar.
    hee yok takılın siz. benim yöneticim tercümanım ceza aldı zaten.

gerçekten bu aziz yıldırım 15 yılda kendi kişiliğine benzetmiş camiayı. fb eskiden böyle değilmiş halkın takımıymış en çok taraftarı olan takımmış ama ne değiştiyse artık
    (neyin değiştiği ortada ama inadına görmüyorlar veya gördükleri halde arma aşkı o adamı ve yaptıklarını savunmalarına yol açıyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: MCMXCIV

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

lan adamda biraz ar, namus olur, fb şikecileri kulüpten uzaklaktırıp , temiz adamları seçseydi ve iyi niyetini belli etseydi bi nebze olsun belki hak verilirdi ama bu nasıl bir pis düşüncedir. belki türkiyede şikeyi sadece fb yapmadı ama türkiyede şikesi tescillenen ne mal olduğu ortaya çıkan sadece fb dir bu pislikleri fb ye bulaştıranların görevde kalması hangi akla ve mantığa uyar bırakın bu işleri

kesinlikle fb iyi niyetini ortaya koymadı.
    iyi niyetli olsa aha derdi bu kupa yargılama bitene kadar tff de duracak derdi ne ts ye ne bursaya kimseye verilmeyecek süreç sonunda teslim edilecek derdi.
    aha derdi bunlar bizdeki belgeler vs. gelin hepiniz görün derlerdi ama bunlar hemen adi suçlu gibi savunmaya geçti.
    hatta yavuz hırsız moduna dahi girdiler az daha gs yi filan suçlu ilan edeceklerdi şikeyi ilk bunlar yaptı söylemleriyle. (bu konu da dayanak noktaları da neyse artık)

mesela gs ye bakıyoruz bülent tulun adnan polat mektuplaşması olayında tüm kulüp olarak polise savcıya yardımcı oldu aha dedi her şey arenada yönetim kurulu bölümünde bunlar o yıla şunlar bu yıla ait belgeler diye yöneticiler bizzat ilgilendiler mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalıştılar.
    hatta abartıp o yıldaki gazete manşetlerinin küpürlerini bile gösterdiler aha dediler belgelerle filan uyuyor olaylar dediler

fb de ise iş cemaate, nato silah ihalelerine kadar gitti. yav kardeşim kimse sana suçunu hemen savunmanı yap demeden kabul et demiyor ki ama ne bu yana yana kıvırmalar yok cemaat yok nato vs.vs.

işin ilginç tarafı mahekeme ceza vermiş, tahkim saçma da olsa kişilere bir ceza vermiş ama bunlar hala şike yokmuş yuppiiii durumundalar.
    hee yok takılın siz. benim yöneticim tercümanım ceza aldı zaten.

gerçekten bu aziz yıldırım 15 yılda kendi kişiliğine benzetmiş camiayı. fb eskiden böyle değilmiş halkın takımıymış en çok taraftarı olan takımmış ama ne değiştiyse artık
    (neyin değiştiği ortada ama inadına görmüyorlar veya gördükleri halde arma aşkı o adamı ve yaptıklarını savunmalarına yol açıyor)

güzel arkadaşım o arma aşkı felan değil o aşk medyaya yansıyan arma aşkıdır bugun fb yi tutanların büyük çoğunluğu aziz ve tayfasından emin ol nefret ediyodur.fb kulübü işgal edilmiştir bu işgal fbyi sömüren kurumların vasıtasıyla yapılmıştır azizin birilerine sizin hamalınız vardı demesinin mantığıda budur zaten..

• Talihsiz bir açıklama...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.