Şimdi Ara

GS li yönetici Semih Haznedaroğlu: FB nin yanında olmalıydık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alli dürüt yaptıklarıyla ve arka plandaki çlışmalarıyla 2 tarafı birbirine düşman etmek için her yolu deniyorlar ali dürüste inan adam kukladır adam arkanızdan güülüyo sizi uzakdan kontrol ediyo sürekli sizi holiganlaştırıyo siz daha uyumaya devam edin gs traftarı yönetim tafadından yönetilen dünyada tek taraftar size umarım kardeşliği pekiştiren yönetim gelir ..bu yönetimle daha çok ölüm sebepleri olucak göriceksinizsiz şimdi iyi gibisiniz ama sizi bu yönetimle kötü sezonlar bekliyor ali dürüstlü qücük gs li taraftar kardeşlerim
  • Bize sunulanlardan; "Şike var veya yok" gözardı ederek söylüyorum...

Bu adamın söylediği yanlış...

Aziz Bey, maalesef o güveni verememiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

alli dürüt yaptıklarıyla ve arka plandaki çlışmalarıyla 2 tarafı birbirine düşman etmek için her yolu deniyorlar ali dürüste inan adam kukladır adam arkanızdan güülüyo sizi uzakdan kontrol ediyo sürekli sizi holiganlaştırıyo siz daha uyumaya devam edin gs traftarı yönetim tafadından yönetilen dünyada tek taraftar size umarım kardeşliği pekiştiren yönetim gelir ..bu yönetimle daha çok ölüm sebepleri olucak göriceksinizsiz şimdi iyi gibisiniz ama sizi bu yönetimle kötü sezonlar bekliyor ali dürüstlü qücük gs li taraftar kardeşlerim

dediklerinde gerçekten ciddi misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MCMXCIV

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

alli dürüt yaptıklarıyla ve arka plandaki çlışmalarıyla 2 tarafı birbirine düşman etmek için her yolu deniyorlar ali dürüste inan adam kukladır adam arkanızdan güülüyo sizi uzakdan kontrol ediyo sürekli sizi holiganlaştırıyo siz daha uyumaya devam edin gs traftarı yönetim tafadından yönetilen dünyada tek taraftar size umarım kardeşliği pekiştiren yönetim gelir ..bu yönetimle daha çok ölüm sebepleri olucak göriceksinizsiz şimdi iyi gibisiniz ama sizi bu yönetimle kötü sezonlar bekliyor ali dürüstlü qücük gs li taraftar kardeşlerim

dediklerinde gerçekten ciddi misin?

terim ve albayrak hariç evet

• FB ve GS taraftarları hiç boşuna kavga etmeyin. İki camianın da ileri gelenleri aslında kendileri şampiyon olamadıklarında diğerinin şampiyon olmasını isterler. Bunun sebebi, ülkemizdeki futbol taraftarlarının %80'nin ya FB'li ya GS'li olmasını, %20'nin de diğer takımlı olmalarını sağlamaktır. Sürekli iki klüp şampiyon oldukça, taraftar sayıları artacak, aldığı siyasi ve medya desteği artacak, böylelikle devletten aldıkları avantalar, arsalar, vergi indirimleri çeşitli imtiyazlar da artacaktır. Dünyanın hiçbir ülkesinde ülkemizdeki gibi bir taraftarlık anlayışı yoktur. Herkes kendi şehrinin takımını destekler ve böylelikle her alanda daha adil, daha dengeli bir futbol ortamı olmaktadır. İngiltere 3.liginde 10bin kombine satan takımlar varken, bazı Anadolu takımlarımız bu rakamın çeyreğini satamamaktalar. Amacım kimseyi eleştirme değil sadece örnek vermek gerekirse GS'ya yenilip iyiden iyiye küme düşme korkusu yaşamaya başlayan Sivas şehrinde o gece GS'nin şampiyonluğu kutlanmış, hatta Sivasspor formalı kişilere laf atılmıştır. Bu durum sizce de garip değil mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.