Şimdi Ara

GS-FB Maç organizasyonu.27/04/08 ASY (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
6.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netten alan yok sanırım , İzmir - Alsancak ' ta izdiham varmış ... Hadi arkadaşlar düşünün bakalım maça nasıl gireceğiz .
  • Yarın karaborsacıların elinde tonla bilet olmazsa bende bişey bilmiyorum ,her büyük maçta aynı muahbbet yeter artık ya beceremiyor bu firma işte....
  • karaborsacılar böyle netten almaya yada kuyruğa girmeye kasmıyorlar ki, bi yerlerden zaten fazlasıyla rahat bi şekilde alıyorlar biletlerini...stadın yarısının boş olup da "bilet bitti" diyip maça giremediğimi bilirim ben Sami Yen'de..bu karaborsa işini bitirmeden stad geliri filan diye ağlamasın Yönetim...

Orjinalden alıntı: vogue

karaborsacılar böyle netten almaya yada kuyruğa girmeye kasmıyorlar ki, bi yerlerden zaten fazlasıyla rahat bi şekilde alıyorlar biletlerini...stadın yarısının boş olup da "bilet bitti" diyip maça giremediğimi bilirim ben Sami Yen'de..bu karaborsa işini bitirmeden stad geliri filan diye ağlamasın Yönetim...

bende onu anlatmaya çalıştım,gençlerbirliği maçında artık olay abartılmıştı stadın içinde bile 3- 4 kişi sahte forma satıyordu .Bu mantelidede hareket ettikçe finansal açıdan çok başarı sağlayamaz zaten bu yönetim .

• ben 50 yerine 60 vereyim razıyım yeterki 3 tane bilet alayım.böyle aptal sistemmi olur ya.eskisehirde nie biletix subesi yok

Galatasaray - Fenerbahçe arasında hafta sonu oynanacak ve ligin kaderini büyük ölçüde belli edecek maçın biletleri saat 10:00 sıralarında Biletix gişelerinden satışa çıktı.
    Merter'deki gişe önünde bekleyenler arasında zaman zaman 'ön sıralara' geçme sebebiyle tartışmalar yaşandı. Tartışmaların kavgaya dönüşmesiyle taraftarlara polis müdahale etti.
    Bilet alabilen taraftarlardan bazıları saat 01.'den itibaren sırada beklediklerini öne sürdü.
    Pazar günü oynanacak derbinin biletlerinin büyük bölümünün tükendiği öğrenildi.

CEVAHİR BİLETİX GİŞESİNDEN İZDİHAM!

Galatasaraylı taraftarlar, Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak maçın biletleri için bilet gişelerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yanındaki Biletix gişesinden bilet almak isteyen yaklaşık bin sarı kırmızılı taraftar, izdihama neden oldu. Bilet gişesinin, taraftarlar için yetersiz olması sıkıntıyı artırırken, bazı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Emniyet güçlerinin zaman zaman yetersiz kaldığı dikkat çekerken, sarı kırmızılı taraftarlar hem emniyete, hem de kulüp yetkililerine tepki gösterdi.

Galatasaray'ın amigosu Sezgin, DHA'ya yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının atmosferinin çok farklı olduğunu, bu nedenle bazı taraftarların dün geceden gişe önünde sıraya girdiğini belirtti.

• bende ilk internette daha sonra galeria da şansımı deneyenlerdenim.Ve yaşananlar çaresizliğin danıskası.Ne internetten ne gişelerinden hizmet verebiliyorlar.herkes birbirine bakıyor.Sene de sayılı derbilerinden biri bilet satmaya çalışıyosun.İnternet üzerinden 1 tane bilet satın alan yok.Böyle bir altyapı zayıflığını kendine uygun gördüğün için vasatı aşamıyosun biletix.

allah belanızı versin.Kimbilir kimlere peş keş çekildi biletler.Pazar günü git yine tıfıl tıfıl gezerler milletin peşinde 'bilet bilet açığa bilet kapalıya bilet' diye.

taraftarı taraftara düşman ediyor şerefsizler.Seneye hiç bu rezilliğe katlanmam alırım kombinemi beklerim pazarımı.100-200 fazla verir çekmem bu rezilliği
  • Bir kez daha şahit olduk.. yetersiz altyapıyla işe kalkışanlara, bunun farkında olmayıp bunlara görev verenlere, (sözde) türkiyenin en buyuk bilet dagıtım şirketinin internet sitesine ve telefonlarına tam 4 saat boyunca ulaşılamasına....

İnternet ayrı bi rezalet....
    Cevahir deseniz apayrı bişey..

İşte rezaletin fotoğrafı.. bu resim saat 12.40 da çekildi.. Ve bu resim çekildiği sırada sadece yeni açık üstten 1000 tane bilet kalmıştı.. Gördüğünüz gibi sırada zaten 1000 kişi var..

2.5 saat bilgisayar başında uğraştım.. Kalktım üşenmedim taaa cevahir e gittim.. ( Evim kocamustafapaşada ) Elimde sadece kocaman bi hiç var..

Bizlere bunu yaşatanlara ve buna fırsat verenlere yazıklar olsun..

GS-FB Maç organizasyonu.27/04/08 ASY

not... biletix e hala ne interntten ne de telefonla ulaşılamıyor.. saat 14,01

Kazandığınız parayıda afiyetle yiyin ikiyüzlü insanlar.....

• quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan9513

Bende Şimdi Biletixten Geliyorum Eski Açıtkan Aldım Bileti

bizede bilet alın ya:(((
    9dan beri biletix teyim gelisme yok.
    arkadaslara söyledim onlarda alamıcaklar galiba.
    bilet kaldımı.staddan alamazmıyız:(

quote:

Orjinalden alıntı: Burak2658

quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan9513

Bende Şimdi Biletixten Geliyorum Eski Açıtkan Aldım Bileti

bizede bilet alın ya:(((
    9dan beri biletix teyim gelisme yok.
    arkadaslara söyledim onlarda alamıcaklar galiba.
    bilet kaldımı.staddan alamazmıyız:(
  • internetten bilet alabilen birisi olarak kendimi sansli hissediyorum. sabah 10 da basladi cilem ve saat 12:30 da bileti alabildim. Yeni Acik Ustten alabildim bu arada. Lanet olsun bir daha kombine alicam mutlaka. Galatasaray lisesi mezunu olan kuzenim var ve kulupte tanidigi kisiler var. Onlardan bile bilet alamadik. Stadin yarisi GS kulubunun misafiri olucak sanirim.

www.muzikportali.tk | Video Klip Siteniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhalici

Biletix Allah her türlü belanı versin.. Çoçuklarından çıksın bize çektirdiklerin yeter ulan yeter beee . Bizde insanız... 2 saattir şu meretin başında bekliyorum.. kıpkırmızı oldum gözlerim bee

sende mi paşadasın mhalici bende 2 saate internette uğraştım.Sonra kalktım galeria a gittim.kardeşimide oturttum bilgisayarın başına dedim ne yapıcağını biliyosun.alırsan sende gelirsin.galeria da kavga gürültü kardeşi kardeşe düşman eden zihniyetin adı BİLETİX (YAPAMIYOSAN BU İŞİ BIRAK BECEREN BİRİLERİ MUTLAKA VARDIR) pat bitti dediler.Evden çıkarken cevahirin yakınında çalışan çok samimi ama fanatik fenerli arkadaşımı aradım.Rica ettim alabilirsen al diye.ocuk kırmadı gitti Ve çevik kuvvetle karşılaşmış orda.Şuraya bakarmısın ya biletix in rezilliği bu kadar olur sanarsın ki bedava ekmek dağıtıyorda milleti bu reziliğin içine mecburen sokuyor.Tonla para kırıyorsun şu düşürdüğü duruma bak hem kendini hem bizi.

Bilet alıpta gitmicek arkadaş varsa talibim fazlasını vermeye razıyım.Sabahtan beri işe adapte olamadım üzüntüden ya

• ben ancak 12.30 da yeni acık altdan alabildim hiç de kolay olmadı elimde 2 tane yeni acık alt var simdi eski acık veya yeni acık üst tribünden degismek isteyen varsa pm atsın bilet farkı 10 deil 20 vermeye razıım
  • bn de takas için her yere razıyım ya deişcek varsa sölesin haberleselim
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.