Şimdi Ara

GS-FB Maç organizasyonu.27/04/08 ASY (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
6.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bizede 1 adet yeni acik ust lazim. verebilen varsa pm den mesaj atabilirse sevinirim

Orjinalden alıntı: Marauder1905

Kapalı üst 4-5 bilet lazım. 200-240'a razıyız. ÖM ile ulaşın ltfn.

kapalı üste 1 bilet 500 e zor bulursun..
    İçiyoruz gündüz gece
    haykırdık ama duymadı hiç kimse
    PEŞİNDEYİZ HERYERDE
  • Valla caner abi . Benim de durumum yok yeni açığa 150 YTL vermeye

Orjinalden alıntı: jackosman

Netten alan yok sanırım , İzmir - Alsancak ' ta izdiham varmış ... Hadi arkadaşlar düşünün bakalım maça nasıl gireceğiz .

Ben şanslılardanım net'den aldım sabah 09:30 dan beri uğraştım ve 12:15 gibi yeniaçık üst'ten alabildim.
  • quote:

Valla caner abi . Benim de durumum yok yeni açığa 150 YTL vermeye

Osman ben bizim burdaki derneğe haber saldım sanırım 75,ytl ye eski acık alabilecem ellerinde var ise tabi
    PEŞİNDEYİZ HERYERDE
  • quote:

Tebrik ederim seni nightbird. Gerçekten şanslıymışsın .Bizim için de bağır orada

Teşekkür ederim, gerçekten kendimi şanslı hissediyorum.
    özellikle yaşanan olayları, izdihamı okuduktan sonra

Gelemeyenlerin yerine de bağırırız sen merak etme.

şu an daha yeni nete girebildim.Sabah 3 arkadaş 3 ayrı makinadan nete girip bilet almaya çalıştık ama
    sonuç malumunuz alamadık.Ben fazla bilet alıp sizlerle paylaşmak düşüncesindeydim ama maalesef mümkün olamadı.
    uA-KIBRIS tan 1 ay önce biletimi okeylemiştim ben,kapalı üst 1 adet bilet aldım.gönül isterdiki hepimiz birlikte olalım.
    Caner abi Osman için bişeyler yapalım.nedir durum?
  • bnde bilet yok bitek kndime aldım ben çok önceden gttiim içn önceydim eski açıkın son biletini ablmla beraber aldık millet bize 500ytl verdi:D ama vermedim bileti ama karaborsacılarda mutlaka vardır ama 150-200den aşğıya eski açıgı ve yeniyi satan yok 10dakkada kapalı bitti eski açıgada biz yetiştik
    quote:

Orjinalden alıntı: Burak2658

quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan9513

Bende Şimdi Biletixten Geliyorum Eski Açıtkan Aldım Bileti

bizede bilet alın ya:(((
    9dan beri biletix teyim gelisme yok.
    arkadaslara söyledim onlarda alamıcaklar galiba.
    bilet kaldımı.staddan alamazmıyız:(

• maçtan sonra bir güzel fenerli arkadaşları biraz sevmek vardı ondan sonrada güzel bir şampiyonluk turu üstüne birazda fenerli döveriz güzel olurdu ama
  • abi ne diosun sen ya en az600 istio bu karaborsacılar 10dakkada kapalıyı bitirdiler 500ü bile nadir bulursun adam eski açığa 500 teklif ediyo kapalıya napsınlar bilmem kapalı çok pahalı bidaki sefere bnm ynmda biri gelsin onla gidem maça küçüğüm die hemen öne atıolar:D
    quote:

Orjinalden alıntı: alq

quote:

Orjinalden alıntı: Marauder1905

Kapalı üst 4-5 bilet lazım. 200-240'a razıyız. ÖM ile ulaşın ltfn.

kapalı üste 1 bilet 500 e zor bulursun..

Orjinalden alıntı: nightbird

quote:

Netten alan yok sanırım , İzmir - Alsancak ' ta izdiham varmış ... Hadi arkadaşlar düşünün bakalım maça nasıl gireceğiz .

Ben şanslılardanım net'den aldım sabah 09:30 dan beri uğraştım ve 12:15 gibi yeniaçık üst'ten alabildim.

ağlamak istiyorum...gerçekten ağlamak istiyorum böyle güzel bir maçı kaçırdım lanet olsun nightbird ne kadar şanslı olduğunu anla

Galatasaray - Fenerbahçe arasında hafta sonu oynanacak ve ligin kaderini büyük ölçüde belli edecek maçın biletleri sıtaşı çıkar çıkmaz tükendi.

Merter'deki gişe önünde bekleyenler arasında zaman zaman 'ön sıralara' geçme sebebiyle tartışmalar yaşandı. Tartışmaların kavgaya dönüşmesiyle taraftarlara polis müdahale etti.

BİBER GAZIYLA MÜDAHALE

Ortaköy'de bilet satan kitapevi önünde toplanan taraftarlar arasında ön sıralara geçme çabası nedeniyle yaşanan tartışmalar çıktı. Kitapevi önündeki izdihama polis, biber gazı ve cop ile müdahale etti. Biber gazından etkilenen taraftarlar polise tepki gösterdi. Kitapevi sahibi, yoğunluğun sebebini sistemin yavaşlığına bağladı.
    Bu arada yoğun talep nedeniyle Biletix'in internet sitesi ve telefonları kilitlendi

CEVAHİR BİLETİX GİŞESİNDEN İZDİHAM!

Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yanındaki Biletix gişesinden bilet almak isteyen yaklaşık bin sarı kırmızılı taraftar, izdihama neden oldu. Bilet gişesinin, taraftarlar için yetersiz olması sıkıntıyı artırırken, bazı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Emniyet güçlerinin zaman zaman yetersiz kaldığı dikkat çekerken, sarı kırmızılı taraftarlar hem emniyete, hem de kulüp yetkililerine tepki gösterdi.

http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=138871

• bizler de alamadık bilet.

yazık; çok yazık... onbinlerce insan maça gitmek için can atıyor sonra bazı şerefsizler yüzünden giremiyoruz.

buradan bütün o şerefsizlere sesleniyorum, hiçbirinize tek kuruşumu helal etmiyorum. hepinizin tek kelimeyle allah belasını versin...

önce biletix elemanları, sonrada bu işten kar etmeye çalışanlar...
  • ŞEREFSİZ KARABORSACILAR ALDILAR HEPSİNİ CEVAHİRDE CAMA YAPIŞMIŞ ÇIKMIYO ŞEREFSİZLER.YAZIK YA VALALHA YAZIK YA BU MAÇA GİDEMİYOM YA.....İBNE ŞEREFSİZ BİDE ALDIKTAN SONRA KAPALI 1 MİLYAR DİYE BAĞIRIYO...

HAKTAN ABİ BENDE GELEMİYORUM...

• zaten internet sitelerinde bilet kuyruklarındaki izdihamla ilgili görüntülerdeki tiplere bakarsanız ne amaçla sıraya girdiklerini çok rahat görürsünüz.. ama suç onların diil, yıllardır bu karaborsanın önüne geç(e)meyen yönetimin bence...stadın önünde polisin yanında, gişenin yanında adam "bilet lazım mı?" diye bağrıyor,bi Allahın kulu da işlem yapmıyor..sonra da stad gelirimiz düşük, BJK taraftarı gibi bizi destekleyen taraftar istiyoruz, stadımız dolsun istiyoruz diye demeç veriyorlar...
    sen önce bilet satışını adam gibi yap, stadı gecekonduluktan çıkart adam gibi maç izlenecek bi hale getir, sonra seyirciden bunları iste...! hiçbir önemli maçta stadımız boş kalmadı ama o maçlarda kaç kişi milyarları vurdu bilinmiyor artık!! bu maçta da malı götüren götürdü...o karaborsa için alıp da satanların Allah bin türlü belasını versin ve onlardan çıkartsın acısını!!!sırf seyir zevki için, atmosferi yaşamak için, takımına destek vermek için stada gitmek isteyen yüzlerce kişinin keyfine kan doğradı şerefsizler...!

• ben sabah 4 de caddebostan biletix gişesindeydim..önümde bi 100 kişi falan vardı o saatte..kavga ede ede , polisin copunu yiye yiye aldım biletimi..tek kelimeyle rezillik..polis en öndeki adamı bile alıp en arkaya attı..ağlaya zırlaya dayak yiye yiye aldım bileti..sabahın 4 ünde gidince anca alabildim..sonrasında tv lerle röportaj bile yaptım akşam izledim ama göremedim kendimi pazar günü eski açıktayım..
  • ya hala kederim içimi yiyor.allah belalarını versin hepsinin o kadar çabaladık yine olmadı.Bu kavgalarıda çıkaranların galatasaray taraftarı olduklarını sanmıyorum.Ya cepçidir ya da karaborsa ya sokucak bileti almak için sıradadır.birisi dokununca da delikanlılığa vurup çirkeflik yapmaya çalışmıştır.Ben de hakkımı helal etmiyorum.

Şerefsiz polisin yaptığına bak.bende arkadaşların dediği gibi şahit oldum .Burda ön sıra da ki masum adamı çekip en arkaya atmayı bilir ama stad önünde bilet var bilet bilet diye bağıran adamı görünce arkasını döner.

Gözümün önünde adamın cep telefonunu çekti aldı.Gitti tekrar geldi vicdanım el vermedi gitti polise dedim git bak dedim bilet falan yok bu adamda bu adam cepçi dedim arkasını döndü gitti.Polis bu işte.Çoğunluk polis olduğu yerde atıp tutarlar.Teşkilatlanmış hırsızlara göz yumarlar.Tribüne girer masum insanları joplarlar.

Gidin pazar günü çıplak gözle bakın neler oluyor sami yen çevresinde.Yönetimin de belasını versin.Adam gibi bilet satışı yapamıyorlar.

Yapsın herkesin biletin üzerinde isim yazsın nüfus kağıdı kontrolü yapılsın turkike de.Zaten her ne zaman gitsem o turnikeler bozuk bu maçtada bozulacak.10 dakika da 1 kişi zor geçicek.O arada kontrol edip bilet sahibinin olup olmadığını tespit etseler bak kaç hafta da karaborsacının temeli kazınır bakın görün.Ama kulübün bile çıkarı vardır bu bize yaşattığı hezimetten.Ne oluyorsa bizim gibi garibana oluyor.Godomanların hepsi purolarıyla vip lerinde yerini alıcak ne de olsa.

• quote:

Orjinalden alıntı: vogue

zaten internet sitelerinde bilet kuyruklarındaki izdihamla ilgili görüntülerdeki tiplere bakarsanız ne amaçla sıraya girdiklerini çok rahat görürsünüz.. ama suç onların diil, yıllardır bu karaborsanın önüne geç(e)meyen yönetimin bence...stadın önünde polisin yanında, gişenin yanında adam "bilet lazım mı?" diye bağrıyor,bi Allahın kulu da işlem yapmıyor..sonra da stad gelirimiz düşük, BJK taraftarı gibi bizi destekleyen taraftar istiyoruz, stadımız dolsun istiyoruz diye demeç veriyorlar...
    sen önce bilet satışını adam gibi yap, stadı gecekonduluktan çıkart adam gibi maç izlenecek bi hale getir, sonra seyirciden bunları iste...! hiçbir önemli maçta stadımız boş kalmadı ama o maçlarda kaç kişi milyarları vurdu bilinmiyor artık!! bu maçta da malı götüren götürdü...o karaborsa için alıp da satanların Allah bin türlü belasını versin ve onlardan çıkartsın acısını!!!sırf seyir zevki için, atmosferi yaşamak için, takımına destek vermek için stada gitmek isteyen yüzlerce kişinin keyfine kan doğradı şerefsizler...!

başka söze gerek varmı hocam çok doğru demişsin;

ayrıca şunu demek istiyorum bu maçın hayalini aylardan beridir kuruyodum ama nasip olmadı, ama kimse üzülmesin her şerde bir hayır , her hayırda bir şer vardır diye bir atasözü vardır herşey olucağına varırmış

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.