Şimdi Ara

GS-FB Maç organizasyonu.27/04/08 ASY (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
6.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler bende bu gün merter migrosun oradaydım ben böyle rezillik hayatımda görmedim görmemde anlatmaya lüzüm yok bambaşka bir şeydi orası anlatılmaz yaşanır derlerye aynen öyleydi neyse artık maç günü bilet kovalıyacaz davetiye biletlerinden bize düşerse ne ala inşallah bulurum maç günü

neyse kazanalımda ben girmeyeyim sıtada

Orjinalden alıntı: be cool

bizi bu hale düşürenler utansın başka bişey demiyorum

Galatasaray - Fenerbahçe arasında hafta sonu oynanacak ve ligin kaderini büyük ölçüde belli edecek maçın biletleri sıtaşı çıkar çıkmaz tükendi.

Merter'deki gişe önünde bekleyenler arasında zaman zaman 'ön sıralara' geçme sebebiyle tartışmalar yaşandı. Tartışmaların kavgaya dönüşmesiyle taraftarlara polis müdahale etti.

BİBER GAZIYLA MÜDAHALE

Ortaköy'de bilet satan kitapevi önünde toplanan taraftarlar arasında ön sıralara geçme çabası nedeniyle yaşanan tartışmalar çıktı. Kitapevi önündeki izdihama polis, biber gazı ve cop ile müdahale etti. Biber gazından etkilenen taraftarlar polise tepki gösterdi. Kitapevi sahibi, yoğunluğun sebebini sistemin yavaşlığına bağladı.
    Bu arada yoğun talep nedeniyle Biletix'in internet sitesi ve telefonları kilitlendi

CEVAHİR BİLETİX GİŞESİNDEN İZDİHAM!

Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yanındaki Biletix gişesinden bilet almak isteyen yaklaşık bin sarı kırmızılı taraftar, izdihama neden oldu. Bilet gişesinin, taraftarlar için yetersiz olması sıkıntıyı artırırken, bazı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Emniyet güçlerinin zaman zaman yetersiz kaldığı dikkat çekerken, sarı kırmızılı taraftarlar hem emniyete, hem de kulüp yetkililerine tepki gösterdi.

http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=138871

videodaki ilk görüntüdeki yer merterin orası konuşmayı yapan elemanıda görmüştüm orada ben böyle rezillik görmedim saat 5:00 da oradaydım önümde toplasan 100 kişi ancak var adamlar sıraya kaynak yapa yapa 50. kişi bile bilet alamadı

• Siz neden şehirdeki grupla gitmiyosunuzki. Manisa'dan 90 ytl ye gidiş+dönüş+maç bileti var. Eski açıktan. Benim sınavlarım olmasa giderdim ama...

Geciken adalet adalet değildir
  • DİKKAT!

öğlen 13:00 da meşalede buluşuyoruz.maça gelecek arkadaşlar.13:00 da meşalede olsunlar.
    Pankartımıızı asarız uygun bir yere gören gelsin.DH Aslanların yuvası yazıyor.boynumda uA KKTC atkısı olacak
    gözüne ilişen olursa merhaba desin mutlaka
    umarım gelen olur.

Osman cikolatamı gönder bana

Ne mactı bea
    PEŞİNDEYİZ HERYERDE
  • Haktan abi AY LAV YU...10 dk'da hallettin ya harbiden kaptansın sen..

Caner abi sen nereye gittin
    Ben üste çıktım baya,Haktan abinin arkadaşıyla..

Maç güzeldi ama

Orjinalden alıntı: jackosman

Kocaeli - UA git recep

Gruplar da yalan oluyo abi.

En iyisi sabah gidip sıraya girmek
  • karaborsacııııı sizin gibiler yüzünden insanlar maça giremiyor nasıl insansınız?!!!!! Allah o bileti satmayı nasip etmesin

şerefisizim benim aklıma gelmişti
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.