Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
54
Favori
117.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Man Down

sekmeler geç açılıyor hocam. ama bunun ssd ile değil işlemci ile de alakalı olma durumu var. eski laptopumda da ssd yok, ama hiç takılmıyor sekmeler. 4 çekirdek i7 makine ama. grundigde ssd takılırsa bu farkı kapatacaktır en azından bence

O zaman biz ram değil ssd alalım direkt.

Unutmadan: Sata 3 desteği var mı bu cihazın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 7 Ağustos 2015; 21:42:35 >
    Adres Tarif Edilir.
  • s0ft kullanıcısına yanıt
    malesef. sata 2 mevcut.
    Psn Id: Empathy87
  • 4 GB ram takınca bilgisayar biraz toparladı kendini.

4 GB ram takınca ram sıkntısı kalmadı fakat chromede 2-3 sekme açınca işlemci %100 lerde dolanıyor.

Bende 120GB msata SSD bakınıyorum kampanyalı sıcak fırsat bir ssd bulursam alacağım.

Daha önce SSD li bilgisayar kullanmadığım için takmadan günlük kullanımda fark yaratacak mı bilemiyorum...

Orijinalden alıntı: casper333

4 GB ram takınca bilgisayar biraz toparladı kendini.

4 GB ram takınca ram sıkntısı kalmadı fakat chromede 2-3 sekme açınca işlemci %100 lerde dolanıyor.

Bende 120GB msata SSD bakınıyorum kampanyalı sıcak fırsat bir ssd bulursam alacağım.

Daha önce SSD li bilgisayar kullanmadığım için takmadan günlük kullanımda fark yaratacak mı bilemiyorum...

SSD günlük kullanımda fark yaratmaz, çığır açar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Önceki sayfaları incelediğimde benden başka arkadaşların da karşılaştığı ama çözüm olarak pek bir sonuca ulaşılamamış gibi görünen (forumda sayfalar arasında dolaştım, bulamadım) bir konu hakkında sizden tavsiyelerinizi rica ediyorum. Konu bilgisayarın sol arka köşesinden gelen oldukça rahatsız edici olan cızırtı sesi. Bu bilgisayarda kampanya olunca donanım haber ailesi olarak birçok arkadaşımız almış daha ilk kullanıcı yorumlarında bu cızırtı ve fan sesinden bahsetmişlerdi. Evde sessiz bir ortamda çalışırken çalışamayacak derecede rahatsız eden bu sesin çözümü için daha bir saat kullanmadığım sıfır makineyi servise gönderdim. Sağolsunlar ilgililer, defalarca aradılar, sıfır fan taktılar. Adamlara dedim bak mübarek fan sesi gibi ama sanki fan sesinden farklı bir ses bu Onlar da defalarca biz bu sesi alamıyoruz dediler. Hasılı bu akşam teslim aldım makineyi. Açtım, yahu mübarek makine daha beş dakika geçmeden o uğultu, cızırtı karışık o malum sesi çıkarmaya başladı. Tamire gitmeden önce bi on onbeç dakika cızırtı geliyordu sonra kesiliyordu. Şimdi başyalayı neredeyse bir saat oldu ama seste en ufak bir azalma olmadı. T Cızırtının sesini kaydettim pek iyi bir kayıt olmasa da servisteki elemana dinletebilirim ama adamlara cihaz tamirdeyken sorduğumda abi fanı değişirtirdik işte tarzında bir cevap aldım. Tecrubeli abiler, kardeşler.. Sizce ne yapmayalıyım. Sanki servisle anlaşamayacağım gibi. Tamam ucuz et/Yahni olayını sorgulamıyorum ama kimse ucuza da bozuk et almaz değil mi?

• Atticus Finch kullanıcısına yanıt
    bendekı pıl sorunu tamamen bıtıktı. Yenı pıl gelmıs fakaf anakart arızası nedenıyle ıse yaramamıs. Ya yenı urun verıcekler ya da ust model teklıf edıceklermıs beklemedeyım
    Servısle ırtıbata gecmek yerıne dırek musterı hızmetlerını arayıp sorun yasadıgınızı dıle getırırsenız bır sekılde ıadesını ya da degısımını yaptırabılırsınız. Arcelık gıbı buyuk fırmalarla bılınclı tuketıcı dılıyle, can alıcı yerlerden gırerek ıstedıgınız her turlu sorunu halledebılıyorsunuz. Gercı bu buyuk kucuk tum fırma ve sektor ıcın gecerlı. Ornek; bımden elıptık bısıklet aldım ısımsız bır fırmadan parca sorunu var sebebıyle bırkac telefon trafıgı sonrası once parca akabınde yenı urun yollattım, eskı urunde elımde kaldı. Sonradan farkettım kı urun arızalı degılmıs ben yanlıs monte etmısım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 8 Ağustos 2015; 18:26:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• önce windows 8'in üzerine kurdum sonra sıfırla dedim. kurulum yaptım ancak ses gelmiyor ses kartını bulamamış olabilir mi? Aygıt yöneticisinde kurulumlar tam görünmekte. şuan hardiskte kapladığı alan 150 gb yani şimdiden harddiskin yarısı windows 10 ile dolu. Geri döneyim dedim dönemiyorum da. Windows 8 e nasıl dönebilirim. o daha az yer kaplamaktaydı. Veya ses kartı olayını nasıl çözerim. gurindig 1150 celeron laptop.

Orijinalden alıntı: @sL@N

önce windows 8'in üzerine kurdum sonra sıfırla dedim. kurulum yaptım ancak ses gelmiyor ses kartını bulamamış olabilir mi? Aygıt yöneticisinde kurulumlar tam görünmekte. şuan hardiskte kapladığı alan 150 gb yani şimdiden harddiskin yarısı windows 10 ile dolu. Geri döneyim dedim dönemiyorum da. Windows 8 e nasıl dönebilirim. o daha az yer kaplamaktaydı. Veya ses kartı olayını nasıl çözerim. gurindig 1150 celeron laptop.

Ses işaretini sağ tıkla, sorun gider i tıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karsiyakali-_-1912

bendekı pıl sorunu tamamen bıtıktı. Yenı pıl gelmıs fakaf anakart arızası nedenıyle ıse yaramamıs. Ya yenı urun verıcekler ya da ust model teklıf edıceklermıs beklemedeyım

Ben ilk cihazi aldim windows kurulumu olmadi vrdim geri ve degisim oldu.sonra gelen cihazi kurdum ettim bu seferde cihaz sarj oluyor ama pil yuzdesi degismiyordu simdi gene servise verdim bakalm bikac gune haber gelecek1 ay olacak daha cihazi kullanip performansini bile test edemedimbu olaylarin hic biri icinde musteri hizmetleri ile iletisime gecmedimhocam irtibatta olalim servisin yaptigi isleme gore ben veya siz ona gore emsal gosterip yaptirim uygulatabiliriz degisim veya ust model icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoxi -- 8 Ağustos 2015; 23:21:10 >

• atoxi A kullanıcısına yanıt
    servisten aradılar benım degısım urunu gelmıs ptesı teslım alıcam fakat en ufak arızada tekrar gerı yollucam ve ya bı ust modelı verın ya da para ıadesı yapın dıcem bakalım duruma gore haberlesırız

Orijinalden alıntı: TheDarkness41

Ben bu laptopu alacam pdf çalıştıracam birde 720p video indirecem bilgisayarım salonda bu yüzden odamda ders çalışıcam konu anlatımlı videolar açacam alayım mı?

Dediklerin icin oldukca yeterli bir bilgisayar. Kesinlikle almalisin.~

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TheDarkness41

Cızırtı çıkarıyomu birde şarjda kullanacam zaten gürültüden kaçıyorum gürültüye yakalanmayalım ders sonuçta önemli:) videoları youtube dan izlemicem bu arada indirip atacam

benimkinde cızırtı filan yok. tüm videoları sorunsuz izlersin. ister netten, ister kendin indir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.