Şimdi Ara

Grundig GDF 6502 I A++ 6 Programlı Bulaşık Makinesi = 2150 TL / Hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada'da Grundig marka ürünlerde Grundig Türkiye ya da Hepsiburada satıcısında uygulamaya özel indirim var. Bulaşık makinesi için 200 TL indirim oluyor. Eğer yanına ürün ekleyip 3000 TL'ye tamamlarsanız 500 TL indirim yapıyor. Bu şekilde bulaşık makinesi 1975 TL'ye geliyor. Özellikleri gayet iyi, 14 kişilik, üst raf ayarlanabilir, tepsi yıkama özelliği var. bu fiyat aralığında böyle özelliklere sahip bir cihaz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyofc1 -- 3 Haziran 2020; 19:15:20 >

• ben bu cihazın inox olmayan modelini aldım, üst taraf çok kötü yıkıyor, bardaklar kirli ve sararmış çıkıyor, alt tarafta sorun yok. 16 yıllık arçelikte bir sorun yoktu, tekrar onu kullanacağım bu gidişle. Yeni nesil üretimler tasarruf için iyice bozmuş. Sanırım kir sensörü devreye giriyor ve iyi yıkama yapmıyor.
  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    Evet kir sensörü var. Belki kullanıma dair tavsiyeler vardır kullanma kılavuzunda. Ben de bu modeli sipariş ettim😬 inşallah pişman olmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar uçmuş gerçekten ben 9 programlisini aldım tos makinesi ile 2.5 a geldi yıkaması falan çok iyi çamur atanlara bakmadan alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosch 4 program ile aynı fiyat sizce hangisi

• melih06 M kullanıcısına yanıt
    Otomatik modda mı kullanıyorsunuz acaba ondan mı

Biz 1 ay etmiyor alalı şu anlık memnunuz benzer özellikte Beko Arçeliklerden 500-600 daha uygun

• Ankastre olsaydı yapıştırmıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt
    SMS44DW00T modelini diyorsanız, bosch beyaz, 12 kişilik ve kısa programı yok. onun dışında alt kaşık bölümü oynamıyor sanırım, en azından sitesinde geçmiyor. ayrıca verimliliğini bilmiyorum ama grundigde tepsi modu diye bir şey var, yapışmış tepsileri yoğun bir şekilde yıkıyor. ön paneli çok eski geldi bana. grundig bir ürün ekleyip iade yaparsanız arada 225 tl fark oluşur teknosa fiyatıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyofc1 -- 3 Haziran 2020; 20:18:24 >
  • İndirim için illa diğer üründe mi Grundig olmalı

• Inox olan modelde Hepsiburada satıcılı stok bitmiş.
    Beyazda stok ve indirim var.
  • merkep kullanıcısına yanıt
    evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.