bu marka anfiyle kicker basslar nasıl iyi olurmu nasıl marka
WALLA KİCKER BASSLAR ŞAHANEDİR AMA GROUND ZERO MARKASI HAKKINDA HİÇ YORUM YAPAMAYACAĞIM...
Gayet iyi olur Gzero anfi de en iyilerden biridir.
GROUND ZERO çok ii anfidir gönül rahatlığıyla kickerlara bağlayabilirsin
şu baslarla bu anfi nasıl para verilirmi 4x150 watt / Rms@ 4 ohm:4x150W Rms@ 2 ohm:4x250W Mono@ 4 ohm:2x500W Mono@ 2 ohm:2x700W kanalsayısı 4 Groun zero anfi fiyatı : 890.000.000 milyon sub ses kontrol crossover:hi/Lo/Bp faz kontrol subsonik filtre bass boost
kicker bass 750w 30cm 4+4 ohm 20-100hz
RMS 750W müzik gücü 1500W empedans 4+4 ohm frekans ağırlığı 20-100hz kicker bassfiyatı :625.000.000 milyon kapalı kutuda 25 litre portlu kutuda 49 litre hassasiyet 87,4 db
fiyat olarak nasıl değeri edermi
Amfi ii gibi geldi bana yinede araştır baslarla ilgili bilgim yok ama amfiyi alırsan pişman olmazsın
anfide mono bağladınmı watt daha çok yükseliyar herhalde ses te bozulma olurm bir sorum daha var bu anfi iki tane kicker bası kaldırırımı
kicker bass'larda 4+4 ohm ve 2+2 ohm yazıyor arasıdak fark nedir fiyatları aynı ohm bass'ta nedir hangisi daha iyi ohm değerinde
kardeşlerim sizden yardım larınızı bek liyorum bass ve anfi nasıl bu para verilirmi sorularıma işi bilen tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum
iki adet kicker bası 4 kanallı bir ampliyle beslemek istiyorsun.distortion olacaktır seste.ses bozulması yani.ayrıca basları iyi besleyebileceğini zannetmiyorum o amplinin.sonuç olarak mid amplisidir 4 kanallı ampliler. iki adet bası ya 2 Ohm da 1500 -2000 Watt rms veren bir mono ampliyle yada 4 Ohm da 1*400-750 Watt rms veren iki adet mono ampliyle besleyeceksin. Darkblue 1000.2 veya darkblue 1000.1(helix)veya Xetec in mono amplilerini düşünmelisin. Ground zero marka olarak iyidir.Zaten bütün markalar noname olanlar hariç çeşitli ürün gruplarıyla öne çıkarlar. Kimi amplisi kimi componenti kimi bası..... Krcelektronik.com veya murtas.com.tr veya otomuzikmarket.com buradan bak.
cok ii bi amfi tavsiye ederim zaten kizker ı getiren firma getirio bunuda daha cok kicker le beraber kullanılıor
quote:
Orjinalden alıntı: slyt
cok ii bi amfi tavsiye ederim zaten kizker ı getiren firma getirio bunuda daha cok kicker le beraber kullanılıor
prometin sitesi varmı
quote:
Orjinalden alıntı: PNR05
quote:
Orjinalden alıntı: slyt
prometin sitesi varmı
bilmiorum ama sitelerden incelemk pek saglıklı degil en iisi şirinevlere gidip piysadan arastırmak
ya sen biliosan bi yazsana acil lazım bırak şimdi şirinevleri
bilmiorum
KARDEŞ GROUND ZERO MARKA ANFİ BENİM BİR ARKADAŞIMDA VARMIŞ SORDUM ÇOK MEMNUNUM DEDİ.GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALABİLİRSİN.
nasıl yani bu bu afi ikitane 600 rms veya 750 rms'lik kicker bası beslemeami
amfi kaç kanallı olması gerekirki adamlar bu anifyle 4 tane bass beslerya şimdi bu anfi işe yaramazmı kicker bass'ları çalıştırmasında
BU ANFİ MONO BAĞLANIYOR ÇIKIŞ GÜCÜ YUKARDA YAZIYOR ee peki bass anfisi nasıll oluyor
ÖRNEK 4 KANALLI ANFİ 2 TANE BASS'TA OLMAZMI + BASS İÇİN İLLAK 2 KANALLIMI OLMASI GEREK 4 KANALLIYI MONO YAPINCA İYİ VERİM ALIN MAZMI ANFİ GROUND ZERO yardımlarınız için teşekkürler