Şimdi Ara

greencard yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 27sinde yani dün green card almaya hak kazandın diye bi mail geldi -U.S. Department of State - United States Permanent Resident Card for UTKU YILMAZER ve adreside us@kccdv.org ücret yatırman lazım 800dolar falan diye bişiler var birde şu not var: The payment must be sent to the above U.S. embassy agent address in United Kingdom because the U.S. Department of State decided this based on the diplomatic relations with your country.

Sizde fake mi bu yoksa yarın konsolosluğu arayım mı.tel numaram falan da var evin

• quote:

Orijinalden alıntı: uthgue

arkadaşlar 27sinde yani dün green card almaya hak kazandın diye bi mail geldi -U.S. Department of State - United States Permanent Resident Card for UTKU YILMAZER ve adreside us@kccdv.org ücret yatırman lazım 800dolar falan diye bişiler var birde şu not var: The payment must be sent to the above U.S. embassy agent address in United Kingdom because the U.S. Department of State decided this based on the diplomatic relations with your country.

Sizde fake mi bu yoksa yarın konsolosluğu arayım mı.tel numaram falan da var evin

Ayni e-mail bana da geldi. Nedir bu anlayamadim valla. Normalde bu tip maillerin kccdv@state.gov adresinden gelmesi lazim. kccdv.org diye bir adres yok. Ama arastirmak lazim. Bende sasirdim

• http://www.dvlottery.state.gov/application.aspx adres budur baska sekilde hepsi dolandiricidir burayi dolduruyosun kasim aylarinda onlar sana mektup yoluyla lasiyor yanlis degilsem e mailf alan atmiolar
  • Bak buraya adın var mı.
    http://yesil-kart.com/dv2012-sonuclari.php
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Schengen Yardım
    geçen yıl açıldı
    Erasmus için Çek vizesi almak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.