Bildirim
Green Lantern (2011) (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sniper83us
@Infection ,ne yaptın arkadaşım filmde rolmü aldın?
Sen ne gördüysen bende onu görüp yorum yapıyorum.ADamın neler yapıp yaamayacağını görmek için alim olmaya gerek yok hele onu bir anla.
Ve evet,önce tankeri falan fırlatmak sonra silah oluşturmak yerine direk silah oluşturması daha basit olabilirdi ama saçma olmazdı.
Şu videoyu tekrar izle,uzatmaya gerek olduğunu sanmıyorum.Film tırt oğlu tırt.
Evet filmde rol aldım
Filmi beğenmeyebilirsin elbette çok normal ama bu tarz şeylere göre de filmi yargılamak yanlış. 2 hareket yapıyor diye videoları izleyerek futbolcu beğenmeye benziyor bu iş. Detayları bilirseniz şu video saçma gelmez ama dediğim gibi. Zevk meselesi
Filme gelirsek oda beklentilerimi karşılayamadı Bana daha çok tanıtım amaçlı bir film gibi geldi(devamı gelir heralde) başı sonu ortası çok yüzeysel geçilmiş puanlarsak 4/10_____________________________ -
DVD çıkmış. _____________________________ ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5 -
-
yeri değil ama uzaylı otopsisinde sesinni kayıt ettiği cihazın üzerindeki piramit ve gözü tek ben mi farkettim _____________________________ -
Bluray 720p geldi.
Green.Lantern.2011.EXTENDED.720p.Bluray.X264-MHD.torrent_____________________________ 
-
extended çıkmış 123 dk. , normali ise 114 dk. _____________________________ I keep a cell phone in my pants so i can tell friends ,''Call my ass''Anakart:Asus M3N78-VM - İşlemci:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400 (2,8 Ghz) - Ram: 2gb 800mhz - Ekran Kartı:NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) - Hdd:320 gb 7200rpmhttp://forum.donanimhaber.com/m_41089843/mpage_1/f_/key_//tm.htm -
İndirmeye başladım, yarın izlerim. Haber veren arkadaşlara teşekkürler.
_____________________________ -
exended full olarak türkçe altyazısı çıkarsa benimde izleyeceğim ilk filmlerin başında geliyor bu yüzden izlemedim 2 gündür :D. _____________________________ -
Dünden beri altyazı bekliyorum. Ne zaman düşer acaba
Green.Lantern.2011.EXTENDED.720p.Bluray.X264-MHD.torrent
Edit: Düştü beyler
http://divxplanet.com/sub/s/219874/Green-Lantern.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellfire -- 2 Ekim 2011; 18:16:58 >_____________________________ 
-
Extended kısımlarının çevirisi yoktu ama yine de izledim. Bence insanların eleştirdiği kadar kötü bir film değildi. En azından 6.5 ile 7 arasında not alabilecek bir filmiş. _____________________________ -
Ben beğendim keyifli bir filmdi kalite olarak aynı olmasada kaptan amerika kadar zevk aldım izlerken.
Beğenmedim. Tam bir çocuk filmi olmuş. Efektler çok göze battığı gibi nedense oyunculuk çok kötü geldi bana. Daha önce hiçbir filmde oyunculuk bu kadar gözüme kötü gelmemişti.
Ama vakit geçirtti onu da atlamayayım. Sıkıldığım yerini pek hatırlamıyorum. Başlıyor bitiyor işte._____________________________ 
-
Yeni izleyebildim ben de.
Yeterli seviyede bi filmdi, süper kahraman filmi sonuçta. Çok bi şey beklememek lazım. Nolan'lı Batman'ler hariç tabi.
bu yüzüğü fener ile şatj etme olayı nedir ? _____________________________ I keep a cell phone in my pants so i can tell friends ,''Call my ass''Anakart:Asus M3N78-VM - İşlemci:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400 (2,8 Ghz) - Ram: 2gb 800mhz - Ekran Kartı:NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) - Hdd:320 gb 7200rpmhttp://forum.donanimhaber.com/m_41089843/mpage_1/f_/key_//tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: slyman_b
bu yüzüğü fener ile şatj etme olayı nedir ?
Fener bir çeşit güç kaynağı, yüzüğünde gücü sınırlı haliyle. Aslında çok saçma kapışma esnasında güç bitse birde fener mi arıyacan
quote:
Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar
quote:
Orijinalden alıntı: slyman_b
bu yüzüğü fener ile şatj etme olayı nedir ?
Fener bir çeşit güç kaynağı, yüzüğünde gücü sınırlı haliyle. Aslında çok saçma kapışma esnasında güç bitse birde fener mi arıyacan
ya işte benim de aklıma yatmadı, adamlar iradenin gücüyle savaşıyor ama güç kaynakları ile şarj etmeleri gerekiyo falan :s_____________________________ I keep a cell phone in my pants so i can tell friends ,''Call my ass''Anakart:Asus M3N78-VM - İşlemci:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400 (2,8 Ghz) - Ram: 2gb 800mhz - Ekran Kartı:NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) - Hdd:320 gb 7200rpmhttp://forum.donanimhaber.com/m_41089843/mpage_1/f_/key_//tm.htm -
Açıkcası zamanında gördüğüm zaman para kazanmak oyalanmak ıcın yapılmıs bır fılm dedım kendı kendıme. dun rastladım 1080 ındırdım bıraz once ızledım hoşuma gitti açıkcası. Ayrıca 2. filminde geleceği kesin. Fılmde mantık hataları var mı? evet var ama bu sızın bahsettıgınız sahnelerle alakasız. Sızın bahsettıgınız sahneler dedıgınız gıbı olmasa o zaman fılm fıyasko olurdu. Adamın olusturdugu seylerle dalga gecen arkadaslara hıtaben dyorum kı adamın yapabıldıgı seyler sadece dusundugu seyler. adam savasın ıcerısınde hıc olmayan degısık guclerı olan kocaman devasa bı sılah tasarlayacak olmasını dusunmek bıle çok ucuk. Aslına bakarsanız onun onu dusunmesı bıle bana gore fazlayken sız onu cok kucumsemıssınız. Acıkcası hayretlıksınız. 4 sn ıcınde hıc olmayan bısey dusunun bakalım. YEMEZ. Neyse tek dıyecegım sey var benım gıbı fantastık fılm sevenlerdensenız ızleyın derım. Çokda pısman olmazsınız. Basyapıt beklemeyın dıyerekte belırtmek ısterım ayrıca
Fantastık fılm sevmeyen fantastık fılmlerde mantık guden hayatı boyunca fantastık fılm ızlemeyen adamların bunun hakkında yorum yapması kızların kufurlerıne benzıyor. Naparsanız yapın dedıklerınız olmuyor._____________________________ 
-
Bende beğendim filmi uzun zaman oldu ama aman aman izlenmeyecek bir film değil gayat güzel bence. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı