Şimdi Ara

Green Lantern (2011) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
8.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bluray i gelecek nerdeyse hala girmedimi.

"Süper kahraman filmleri denilince Marvel ve DC Comics karakterleri akıllara gelir. Marvel firması 2008 senesinden itibaren kendi film stüdyosu tarafından yapılan filmler ile Iron Man, Thor ve Captain America gibi süper kahramanlarını seyirci ile buluşturmayı başardı. Hatta 2012 senesinde “The Avengers” filminde süper kahramanların çoğunu birlikte mücadele ederken de seyredeceğiz.

DC Comics tarafında ise 2006 senesindeki “Superman Returns” filmini dikkate almazsak sadece Batman filmleri lokomotif görevi görmüştür. Marvel’ın yükselişi karşısında DC Comics’in geç de olsa ilk hamlesi “Green Lantern” filmi oldu. Bu açıdan “Green Lantern” filmi DC Comics için çok önemliydi ve bunu da filmin bütçesine $200 milyon harcayarak fazlasıyla gösterdi. Film ile ilgili yorumlarıma gelecek olursak öncelikle filmin ülkemizde geç gösterime girmesi (17 Haziran 2011′den itibaren yaklaşık 50 ülkede gösterime girdi) sebebiyle film ile ilgili yabancı basında oluşan genel fikri fazlasıyla duyduk. Genel olarak olumsuz eleştiriler alan filmi zevkle seyrettiğimi baştan söyleyeyim." devamı

kahramanlarsinemada.com'dan alıntıdır

• harbiden 200 milyon dolar bütçesi varmış. amerika'da vizyona gireli 2 ayı geçti ama hala dünya genelinde 200 milyon dolar gişeyi geçememiş durumda. bu satten sonra sadece Türkiye, İtalya bir de Japonya'da vizyona girecek. zarar yapmaz herhalde ama yine de fiyasko olarak nitelendirilebilir.

Orijinalden alıntı: Faramir

quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Bu nedir ya

şu video bile filme gitmemek için bir sebepmiş aslında. yapımcılar bir de reklam olarak sunuyorlar.

• İzledim geldim şimdi. Fazla beklentiniz olmasın, bolca görsel efektli, bazı sahneleri gayet komik eğlencelik film.

Orijinalden alıntı: koobee24

quote:

quote:

Bu nedir ya

şu video bile filme gitmemek için bir sebepmiş aslında. yapımcılar bir de reklam olarak sunuyorlar.

Tabi siz Green Lanternlerin ne yaptığını bilmeden böyle dalga geçiyorsunuz. Önce ne gibi güçleri var onları öğrenin

• Blu-Ray'i ne zaman çıkacak? Film yayınlanalı 2 aydan fazla oldu, Türkiye'de daha yeni gösterime girdi.

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Blu-Ray'i ne zaman çıkacak? Film yayınlanalı 2 aydan fazla oldu, Türkiye'de daha yeni gösterime girdi.

Merhaba " Miyomir " 25 Ekim de çıkıcak Blu-ray

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Blu-Ray'i ne zaman çıkacak? Film yayınlanalı 2 aydan fazla oldu, Türkiye'de daha yeni gösterime girdi.

Merhaba " Miyomir " 25 Ekim de çıkıcak Blu-ray

Merhaba 25 Ekim'e daha çok var, en iyisi sinemaya gidip izleyeyim.

• bugun ızledım fılmı aksıyon azdı ve 3d hıssı hıc yok bu fılmde
  • Harry Potter'a gidecektik ama film gösterimden kalktığı için gidilecek en adamakıllı film Green Lantern görünüyordu. Seriyle yakından uzaktan alakam yoktur ama süperkahraman filmlerini hep sevmişimdir. Doğru tercih yaptığımı düşünüyorum. Belki de filmden beklentilerim az olduğu için böyle düşünüyorumdur ama film gerçekten başarılı olmuş. Gereksiz birkaç duygusal sahneyi saymamamız dışında. Çizgiromanlarına biraz göz gezdirdim ve konunun bol olduğunu gördüm. Film gişede çakılmazsa devamı gelir ve bence gelmeli de.

Not:Kaptan Amerikanın fragmanı feci gaza getiriyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu nedir ya

Tabi siz Green Lanternlerin ne yaptığını bilmeden böyle dalga geçiyorsunuz. Önce ne gibi güçleri var onları öğrenin

İyide arkdaşım,önce tankeri fırlatacak düzenek kurup,tankeri fırlatıp,sonra AA kurup ona sıkacağına.Güçlü bir silah oluşturup direk sıksaya.Gerçi sen daha iyi bilirsin arkadaşın nelere kadir olduğunu...
    Böylesi basit oyunlar barındıran aksiyon filmleri.Çıkışlarından 5 sene sonra komedi filmi olarak hatırlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu nedir ya

İyide arkdaşım,önce tankeri fırlatacak düzenek kurup,tankeri fırlatıp,sonra AA kurup ona sıkacağına.Güçlü bir silah oluşturup direk sıksaya.Gerçi sen daha iyi bilirsin arkadaşın nelere kadir olduğunu...
    Böylesi basit oyunlar barındıran aksiyon filmleri.Çıkışlarından 5 sene sonra komedi filmi olarak hatırlanır.

Basit oyunlar barındıran diyorsunuz, Öyle sıkacağına güçlü bir silah oluştursun direk sıksın diyorsunuz. Bu daha basit değil mi ? Ve evet film ayrıca bir komedi filmi. Çokta güldürdü. Ama bunun gibi sahnelerle değil Ben çizgi romanını okumadım, filmi savunduğum falan da yok. Ne filmler var reklamı oha vaş wua dedirten ama içi boş olan. Neyse isteyen beğenir isteyen beğenmez elbet. Fakat bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmakta yanlış

• @Infection ,ne yaptın arkadaşım filmde rolmü aldın?
    Sen ne gördüysen bende onu görüp yorum yapıyorum.ADamın neler yapıp yaamayacağını görmek için alim olmaya gerek yok hele onu bir anla.
    Ve evet,önce tankeri falan fırlatmak sonra silah oluşturmak yerine direk silah oluşturması daha basit olabilirdi ama saçma olmazdı.
    Şu videoyu tekrar izle,uzatmaya gerek olduğunu sanmıyorum.Film tırt oğlu tırt.
  • sniper83us filmde Hal Jordan karakteri biraz hayal gücü kıt ve deli cesaretine sahip olan bir karakter. Onun için senaryoyu yazanlar güçlü tek bir silah yerine böyle bir şey yazmış olabilirler. Eğer filmi izlersen demek istediğimi anlarsın :) Film çok güzel değil ama kötü de değil, bu tür süper kahraman filmlerini sevenlerin izlemesi gerekenler arasında bence.

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • DC daha çok yerinde sayar böyle süperkahraman (!) filmleriyle. Bir Batman var mantığın alabildiği karakter. Ona dua etsinler.

Orijinalden alıntı: X@ndeR

PPVRIP çıkmış

görüntü nasıl?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.