Şimdi Ara

Green Lantern (2011) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
8.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Artık trailer gelmesin. Film gelsin be.

• Şu ana kadar çıkan Fragmanlardan en iyisi bu.
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Ortalama fragmanlardan sonra bu harika olmuş.

Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Türkçe'ye Çevirdiğimiz Çizgi Romanlar
  • Tam İstanbul'a döndüğüm gün çıkıyormuş. 3D hemde. Kesin giderim. Son fragmanı süper olmuş.

%22'lik RT skorlarına bakılırsa facia olmuş. Kaç yılda bir çizgi roman uyarlaması yapıyorlar o bile Marvelin 1 yıl içinde çıkardığı 3 filmin hepsinde çok daha kötü eleştiri alıyor. CR uyarlaması yapmayı bilmiyor bu WB ve DC. Nolan'da olmasa işleri zor.

http://www.boxofficeturkiye.com/film/2010705/Yesil-Fener.htm

Green Lantern; USA: 16 haziran, Türkiye: 26 ağustos

Captain America; USA: 22 temmuz, Türkiye: 2 Eylül

Cars 2; USA: 24 haziran, Türkiye: 19 ağustos

Cowboys&Aliens; USA: 29 temmuz, Türkiye: 16 eylül

Mr. Popper's Penguins; USA: 17 haziran, Türkiye: 26 ağustos

Yaz sezonu filmlerini yazın izleyemiyoruz.

• Sonra neden sinemaya gidilmiyor cart curt r5 çıktıktan sonra ne işim var sinemada arkadaş olurmu böyle saçmalık.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • R5 Çıktımı sinemaya gitmem açıkcası gerek duymam .

Orijinalden alıntı: devilsemo

Bu nedir ya

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Ya şimdi... Çizgi romanda bu adam Hava Kuvvetleri adamı, "yüzüğün gücünü kullanmadan" unarmed combat ustası Batman'i tek yumrukta yere serebilen bir insan evladı.

Ben bu adamda C. Bale'i tek yumrukta yere serebilecek tipi göremiyorum. Bu adamda GL olacak tipi göremiyorum. Sırf bu yüzden gitmeyeceğim. Şu Parallax fragmanı ile olan ihtimal kırıntısı da uçtu.
    Intel i5 6600K / Noctua NH-D9L / MSI Z170A-G45 / Zotac GTX1070 AMP! Extreme Edition / Corsair Vengeance LPX 2*8GB 2400MHz / Western Digital wd10ezex / Samsung 850 EVO 250GB / Corsair RM750x / Fractal Design Define R5 Blackout Window
    BenQ GL2460HM / Asus Echelon Laser / Cooler Master MasterKeys MK750 RGB Cherry MX Red
  • 26 ağustosta vizyona giricek demek.

Orijinalden alıntı: OnuR

quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

Oa müthiş görünüyor ama beğenmedim gibi ben ya. Fragmanın kötü olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Beğenmedim gösterilen gölümleri. Umarım bu film tutar da diğer filmlere çizgi romandaki hikayeyi anlatabilirler güzel bir şekilde o zaman süper olacak diye düşünüyorum. Umarım çizgi romandaki hikayeyi anlatırlar.

Ben de pek beğendim diyemem yayınladıkları kesitlerden çok iyi ve öne çıkan bir sahnede yok, diğer fragmanlarda daha iyi görünecektir muhtemelen film.

Bu yazın gösterime girecek filmlerden bir yada fazlası batabilir gibi sıkışık takvimden dolayı, umarım batanlardan biri olmaz.

Feci battı film,http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=greenlantern.htm ayrıca kötü bir yapım olmuş eleştirilere göre.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.