Bildirim
GreeN DeViL!!! (%99 Loading..) Filmin sonu ;) (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Bence son yapılan işlem güzel olmuş..Bu arada kasanın bitmiş halini merakla bekliyorum.. -
Nvidia Süper olmuş gerçekten devammmm -
Güzel gidiyo devam -
güzel oluyor :) -
-
Bitmiş halini bekliyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ
Bitmiş halini bekliyorum..
Aynen -
Turuncu renge koyu yeşil gitmemiş.. -
Tüm yorumlar için teşekkürler. Mod'u bu gün için bitiricem demiştim ancak oldukça fazla aksilik olunca malesef mod bitmedi sadece ön panel kaldı. Yan kapağın boyasıda bitti ve fan ızgarası takıldı. Fanı takamadım çünkü fanım bozuldu . Yinede güzel durdu bence ama siyahlıkların yerinide başka bir renk alıcak. Ben yine çok konuştum buyrun resimler sizdende yorumlar
-
Çalışma birşey haricinde güzel olmuş..Bence Üst pleksiden bakılınca HDD biraz kötü bir görünüm oluşturuyo.. -
inşallah kabloları öyle bırakmazsınn bunun dışında güzel gidiyoo
-
hocam guzel olmuş benim bi sorum olcak pleks yi kapağa nası monte ettin -
-
Güzel gidiyorsun dostum -
iyi gidiyoo ben ön kapağı merak ediyomm -
alper ön tarafı değiştirme kaya görünümünde boya -
Bravo cidden çok emek var kolay gelsin -
Güzel gidiyo.Kasa içindeki kabloları Sleeve'le sar bence.Böyle göze çok fazla hitap etmiyo bence.. Takipteyim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X