Şimdi Ara

GREE FAIRY KLİMA HİÇ DURMUYOR. DONDUMM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Klimam gree fairy 12 bin btu odam 18 m2 Urfa'da en üst katta oturuyorum. Klimayı 30 derecede otomatik modda da cool modunda da kullandım. Klima çok soğutuyor ve hiç durmuyor. Geceleri yorganla yatıyoruz artık. Klimayı kapatsak sıcaktan uyyamıyoruz. Oda sıcaklığını ölçtüğümde 25 derece. klimayı mod:otomatik fan:otomatik de kullanırken 16 derecede de aynı hızda çalışıyor 30 derecede de aynı hızda çalışıyor. Klimanın temp tuşuna bastığımda içerideki sıcaklığı 35 gösteriyor. DONDUM!!!

• Cihazın bulunduğu ortama sıcak kalmışsa termostat sapıtabiliyor i feel modunu deneyin

Bende aynı klimayı kullanıyorum set edilen sıcaklığın 1-1.5 derece altına düşüyor frekans kısmazsa 1 derece yükseltiyorum düzeliyor

İstediğiniz sıcaklığa ulaşınca 1 derece yükseltin kendini frenlemesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 11 Ağustos 2025; 15:5:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana önerim;Klimayi 27 yapman,Fani 1-2 kademeye ayarlaman uyku moduna alip keyfine bakman:) yada arkadaşin dediğini yapmanda faydali,fani ot cikart..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 11 Ağustos 2025; 21:20:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çylk Ç kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Temp tuşuna bastığınızda içeriyi 35 derece gösteriyorsa sensör hatası var gibi görünüyor. İçeriyi 35 derece zannederek çalışmaya devam ediyor. İç ortam sensörünün değişimi ile sorunun çözülmesi gerekir.

Saygılarımla...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı motoru hiç durmuyor?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.