Şimdi Ara

Velena Klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Carrefour da dün bir klima görüdüm. Velena 12.000 BTU B enerji sınıfı yazılım. COP değeri 3.6 yazmışlar. 12000 lik olanı 549 TL / 12 taksit. HAngi firmaya ait olduğunu sordum, Airfel firmasına aitmiş. Airfel, Auer, Velena olarak saydı ürünleri. 8 saat içinde montaj garantisi veriyor firma. Bu klimayı duyan varmı ?

• Arkadaşlar birde inverter modeli var.Tavsiye eden var mı? Kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?
  • Inverter cihazını pek tavsiye etmem.Aslında orta segmentlerin inverter cihazlarını pek tavsiye etmiyorum narin oldukları için inverter cihazlar sıkıntı yaşayabilirsiniz.Ama Velena da AIRFEL malıdır.Gree cihazlarına çok yakın değerler gösterir.Onuda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
  • Inverter cihazını pek tavsiye etmem.Aslında orta segmentlerin inverter cihazlarını pek tavsiye etmiyorum narin oldukları için inverter cihazlar sıkıntı yaşayabilirsiniz.Ama Velena da AIRFEL malıdır.Gree cihazlarına çok yakın değerler gösterir.Onuda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Alıntı
    Arkadaşım işkenbeden konuşma biliyorsan yaz bilmiyorsan yazma NEDEN İNVERTER klima tavsiye etmiyorsun. Uzmanlar boşunamı %30 tasarruf diyor.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOSCH İNVERTER KLİMA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.