Şimdi Ara

Gravity (2013) | George Clooney (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
5
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer oyuncular?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Diğer oyuncular?

nolmuş diğerlerine ?
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Tamam ya iyi ki bir espri yapalım dedik.

Arkadaşlar o başlığa Alfonso Cuarón yazsanız daha iyi olur.

• Eğer uzay varsa gizem de olmalıdır.

- Apollo 18

- Red Planet
    - Mission to Mars
  • Bluray ve Bluray 3D Türkçe Dublajlı Diskler çıktı
  • Abartılmış bir film tamam çekimler felan iyi de sadece o kadar başka bi nane yok . 10/6

• Burdaki olumlu yorumlara bakarak dün filmi izledim ama herkesin abarttığı gibi film hiçte mükemmeldi bilmem neydi falan değildi bana kalırsa hatta sıradan bir filmdi nasıl 10 dalda Oscar'a aday olmuş aklım almadı şuan şoktayım harbi
  • 6/10 bence şişirilmiş bi film
  • Ben de az önce izledim ve izlerken geril geril öldüm. Yanılıyor olabilirim o yüzden çok iddialı olmasın ama mantık hataları var gibi geldi.
    Bir kere parçalanan uydu koskoca uzayda bunları mı buluyor. Hemde birden fazla kez. İkincisi Matt in kendini feda ettiği yerde ipi bırakması saçma geldi. Hareketi durdurmuşsunuz zaten. Başka bir kuvvet yokken niye çekmeye devam ediyormuş gibi ipi bırakıyor.

Ayrıca 3D izlemeyin derinlik hissi çok kötü. Halbuki 3D nin çok iyi kullanılabileceği yerler vardı. Özetle çok daha iyisi yapılabilecekken harcanmış bir film. 6/10
  • Çok daha iyi olabilirdi..Çok abartılmış..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGÖ

Abartılmış bir film tamam çekimler felan iyi de sadece o kadar başka bi nane yok . 10/6

+1 Filmde görseller dışında pek bir şey yok.
  • Filmi az önce izledim ve sinemada izlemediğime binbir pişman oldum.. Çok çok beğendim diyebilirim. Beni içine gerçekten çekti yani zerre sıkılmadım.. Bu tarz filmleride seviyorum zaten..

Arkadaşlar Türkçe dublaj 3D
    torr...t
    sitesi varmı indirebileceğim? Bu sefer TV de ailemle izlemek istiyorum filmi.. Bana link atabilirmisiniz özelden? Ya da çıtlatın ufaktan.. Alt yazılı olmasın ailem pek alt yazılı film izlemez. Bir izleyen benim alt yazılı, onlara eziyet olmasın
  • çok güzeldi film. özellikle görüntüler falan efsaneydi.

ryanın(sandra) 3 metre kala ateşleme olayını yaparken kızıyla ilgili matte söylediği sözlerde gözlerim doldu yav hiçte olmazdı böyle bi şey.
  • Cok gercekci deniyorda nasa bile almamis listeye gecen konusunda gormustum

• ben beğenmedim arkadaşlar nedenlerini söyliyim de.

1- ilk başta suçu ruslara atmak istemeleri, yine soğuk savaş dönemindeki gibi ruslara aptal göndermesi yapmaları
    2- uzayda sıfır sürtünme ortamında karakterlerin kimi zaman momentumlarının değişmesi örneğin ryan'in ilk patlamadan sonra savrulmasının azalması.
    3- patlamadan sonra saçılan parçaların dünya etrafında tur atması mümkün değil. her parça savrulduğu yöne gitmeli.
    4- sırf gerilim vermek adına patır patır azalan oksijenin yüzde 1'in altına yavaş düşmesi, ryan'in mekiğe girene kadar yaşadığı kafanın inanılmaz uzun sürmesi....
    5- george clooney'in sandrayı sürtünmesiz ortamda çekerken zorlanması, adeta uzayda denizde kaya çekmeye çalışması gibi saçma bir görüntü verdi.
    6- george clooney mekiğe vardıklarında sanki biri onu uzaydan çekiyormuş gibi sandra bullock'dan ayrılmak zorunda kalması uzay fiziğine ters.
    7- sandra bullock bir an dünyanın başka yerlerine doğru yol alırken birden amerikaya doğru yol aldı ve arizonaya düştü.

bence film sadece george clooney sayesinde izlenebilir durumdaydı, scripti kim yazmışsa muhteşemdi, george clooney ağzından dökülen tüm cümleler ve espriler bir deha ürünüydü.

o olmasaydı filmi kapatırdım çünkü zaten filmi ondan sonra 2x hızında izledim.

şunu not düşmem lazım alfonso curan'ın yönettiği y tu mama tambien filmine bayıldım. ne kadar cinsellik içerse de tabular içerse de finali çok hoşuma gitti.

gael garcia bernal filmlerinin büyük kısmını seviyorum. Arjantin atmosferi iyi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 2 Mart 2014; 23:07:11 >
  • 7 oscar

• Filmi sinemada izlemeyenlerin beğenmemesi normal. Ancak 7 Oscar'ı hakediyor her ne kadar gönlümden Hobbit geçseydi de.

• quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Burdaki olumlu yorumlara bakarak dün filmi izledim ama herkesin abarttığı gibi film hiçte mükemmeldi bilmem neydi falan değildi bana kalırsa hatta sıradan bir filmdi nasıl 10 dalda Oscar'a aday olmuş aklım almadı şuan şoktayım harbi

sinemada imax 3d ile izleseydin o zaman görürdün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

Burdaki olumlu yorumlara bakarak dün filmi izledim ama herkesin abarttığı gibi film hiçte mükemmeldi bilmem neydi falan değildi bana kalırsa hatta sıradan bir filmdi nasıl 10 dalda Oscar'a aday olmuş aklım almadı şuan şoktayım harbi

Gravity haketti ama The wolf of wall street 2-3 tane alaydi iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

Gravity haketti ama The wolf of wall street 2-3 tane alaydi iyiydi.

daha izlemedim wolf of wall street'i zaman bulamadım maalesef
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.