Şimdi Ara

Gravity (2013) | George Clooney (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
471
Cevap
5
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün izledim ve çok beğendim filmi, çok sağlam bir release 720p clear hd sürümünü çıkarttığı an arşive atacağım.

Gerilim öğesini az buldum yalnız

Matt in rüyada geldiği bölümde Sandrayı bir bahane ile ani atakla dışarı atmasını isterdim

Oscar'ı bir şekilde alacaktır. En iyi film dalında Oscar ı 12 Years a Slave alacağı kesin gibi tabi jüriye baskı yapıp Captain Phillips alması için emperyalist bir baskı olmazsa yine de Gravity en iyi görüntü vs bir dalda alacaktır Oscar ı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 22 Ocak 2014; 11:27:16 >
  • Aslında konu ilgi uyandırıcı, görsel açıdan şahane, rolünde Sandra Bullock da gayet iyi lakin aradığımı bulamadım, bir şeyler eksik. Vaktinde sinemada gidemediğim için Rush ile beraber en üzüldüğüm filmdi, ama zannediyorum daha büyük bir şey bekliyordum. Ödül, belki de ödüller alacaktır şüphesiz, 12 Yıllık Esaret ile beraber Oscar'ın en büyük adayı ama nazarımda kesinlikle bir başyapıt değil. Görsellik mevzusu Gravity'nin elinin en güçlü olduğu alanken fiziken ve diğer birkaç açıdan, daha girmeyeyim, zayıf olduğu yadsınamaz; hatta başıma bir iş gelmeyecekse vasattan öte bulduğumu ve bir nevi fanteziden de öte gidemediğini, dolayısıyla Oscar ödüllerini süpürecek çapta bir film olmadığını söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Aslında konu ilgi uyandırıcı, görsel açıdan şahane, rolünde Sandra Bullock da gayet iyi lakin aradığımı bulamadım, bir şeyler eksik. Vaktinde sinemada gidemediğim için Rush ile beraber en üzüldüğüm filmdi, ama zannediyorum daha büyük bir şey bekliyordum. Ödül, belki de ödüller alacaktır şüphesiz, 12 Yıllık Esaret ile beraber Oscar'ın en büyük adayı ama nazarımda kesinlikle bir başyapıt değil. Görsellik mevzusu Gravity'nin elinin en güçlü olduğu alanken fiziken ve diğer birkaç açıdan, daha girmeyeyim, zayıf olduğu yadsınamaz; hatta başıma bir iş gelmeyecekse vasattan öte bulduğumu ve bir nevi fanteziden de öte gidemediğini, dolayısıyla Oscar ödüllerini süpürecek çapta bir film olmadığını söyleyebilirim.

görsellikte hep aynı aynı açıdan uzaydan dünya görüntüsü dışında bişey yok. her hangi bir uzay belgeseli bile daha iyi benim için
  • Bende geçen hafta izledim filmi.

Eğer fragmanı izlediyseniz filmi izlemeyin bence. Fragmana en şahane sahneyi koymuşlar sonra içinizde büyük beklenti uyandırıyor.
    Aksiyon sahneleri oldu bitti gibi olmuş. Çok beğenmedim.

Ama konusu güzeldi. Müzikler daha iyi olabilirdi. Görsel efekte iyiydi.

7

edit: Vaktim olunca 6 ya düşüreceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 15 Şubat 2014; 13:12:46 >
  • Bluray stoklara girmiş gece veya yarın düşebilir.
    Kaynak sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Bluray stoklara girmiş gece veya yarın düşebilir.
    Kaynak sağlam

geldi
  • kat'de sorun mu var yoksa bende mi?
  • Gravity.2013.1080p.BluRay.x264-SPARKS düştü sonunda şükür.
  • Ben iki hafta önce 1080p indirmiştim siz böyle deyince sandım tr geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınırlı oksijen, hayatta kalma mücadelesi felan daha iyi anlatılabilirdi... Kapalı alanda, dar çekimler vs... Efsane bir film olabilecek ken vasatın altında kalmış film..
    Sık nefes alıp vermeler, terlemeler, oksijen yetersizliği, psikolojik baskı vs hiçbiri yok filmde...
    Alfred Hitchcock bu filmin yönetmeni olsaydı, film efsaneler arasına girerdi.

Not: Bunun hakkını vermem lazım... Filmde en beğendim sahne, Sandra Bullock' un poposu oldu. Başkada birşey görmedim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 7 Şubat 2014; 13:59:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

kat'de sorun mu var yoksa bende mi?

Yasaklandı yeni yasayla zamundaya da aynı şekil girilmiyor.
  • 3D'side geldi TV olsada izlesek.
  • Yeni yasa tamamen aklımdan çıkmış! Dün arena'ya da girilmiyordu.

Ee nasıl olacak bu iş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kat bugün aktif!

Bu arada sesi dert etmeyeceklere: 1080p YIFY de çıkmış.

Gravity (2013) 1080p BrRip x264 - YIFY
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Zamundaya ben giriyorum. Sorun yok.
  • İstinyede imax 3d izlemiştim. Ama Blurayde merak ediyorum. Bakalım nasıl.

Gravity.2013.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD 8 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Zamundaya ben giriyorum. Sorun yok.

Ozaman girilmiyordu nedense şimdi açık dediğin gibi.
  • Filmi izledim gerçekten müthişti.Sonuna kadar nefesimi keserek izledim diyebilirim.Sandra Bullock çok iyi oynamış.Efektler uzay atmosferi herşey müthişti.İzleyin izlettirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Filmi izledim gerçekten müthişti.Sonuna kadar nefesimi keserek izledim diyebilirim.Sandra Bullock çok iyi oynamış.Efektler uzay atmosferi herşey müthişti.İzleyin izlettirin.

Dostum 3D'mi izledin ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.