Bu aracı kullanan arkadaşlar bana izlenimlerini aktarırlarsa sevinirim.özellikle motor performansı ve tüketim hakkında ..
benim degil ama enistemde var grande punto 1.3 multijet active...tek kapı...arkadasim arabanın motoru tek kelime ile mukemmel bu konuda tartısılmaz bile ama bence bazı eksik noktaları da var...aracı sehırıcınde ve sehırlerarası yolda bir cokkez kullandım.. artıları: 1-harika bir motor 2-yakıt tuketımı gayet iyi (şehir içi max. 5.3 lt. sehirlerarası 4 lt. civarı tuketimi var)bu degerlerin hiç biri için az yaksın diye kasılmadı hatta araba nasıl gidiyor diye basıldı :))bunlar yol bilgisayarının verisi 3-bir depo (45 lt) euro dizel ile şehiriçi 800km civarı yol yapıyor..sehirlerarası 1000 gecer.. 4-gaz pedalına bastıgınız an koltuga yapıstırıyor.. 5-ses sistemi gayet basarılı... 6-klimayı actıgınızda performans kesinlikle kaybolmuyor.. 7-cok iyi yol tutusu var 8-havalı bir araba ilk aldıgımızda insanlar donup bakıyorlardı :)) 9-direksiyonu bu kadar hafif bir araba daha once hic kullanmadım eksileri ise, 1-amortisorleri bence inanılmaz sert.butun cukurları hissediyorsun 2-ses yalımı berbat..yol sesi oldugu gibi kabinin içinde..ama motor sesi pek yok sadece yol sesi cok fazla...belki lastiklerdendir.. 3-aracın arka tarafından sert girilen cukurlarda gacur gucur sesler geliyor..
kendi arabam olmadıgı için objektif olmaya calıstım..bence fiyat/performans olarak alınabilecek en iyi araçlardan biri şu an...muadili olan hyundai getz e de bindim ve kullandım ama getz daha 3. aydan ufak tefek sorunlar cıkarmaya baslıyor(geri vitese gecmeme,vites korugu yırtıldı,ön fren diskleri daha 3. ayda taslandı, kapılarda gıcırtı vs...)...GP de boyle seyler olmadı...getz performans olarak deli bir araba..cok guzel gidiyor...ama benim kullandıgım getz de yakıt tuketimi 6.8 lt. euro dizeldi(88 beygirlik olanı)..bence yuksek...getz i olan arkadaslar kızmasınlar...benim basıma gelen bu ayrıca hyundai i de cok begeniyorum...
grande punto cok iyi bir secim bence simdiden hayırlı olsun
actıve ve dınamıc modellerınde arka camlar elektrıklı değil.32 mılyar verecem bıde arkadakı camları kırma koluyla acacam
fiat markası malesef donanım konusunda diğer markalar kadar cömert değil grande puntoda diğer fiat modellerine nazaran çok çok standart donanım sahip evet bana görede arka camların manuel olması büyük eksiklik sadece punto değil bunu yapan birçok marka var.. fiat albea dynamic de ise arka camları bırak abs bile opsiyonel donanımda ve 95 litrelik yolcu hava yastığı için bile ekstra bedel ödemeniz lazım..
quote:
Orjinalden alıntı: rochss
actıve ve dınamıc modellerınde arka camlar elektrıklı değil.32 mılyar verecem bıde arkadakı camları kırma koluyla acacam
arkadaslar arka cam otomatiği megane 2 de bile yok..hangi donanim paketi bilmiyorum ama gordugumde şok gecirdim desem yeridir...megane yanlış bilmiyorsam grande punto dan ust sınıfta ve oyle oldugu halde arka camlar hala elle cevirmeli...bu konuda en comert firma hyundai..2001 accent ta var 2006 megane 2 de yok hayret diyorum başka bişi de demiyorum
Verdiğiniz bilgiler için tşkler arkadaşlar,bugun gidip test sürüşü yapacağım inşallah
ben şahsen kullanmadım fakat amcamda var aynısı hemde siyah güzel görünüyo araba çokta memnun olduğunu söylüyor kendi arabası çalınmıştı gitti bundan aldı şimdi iyikide çalınmış diyor düşün artık
dynamic donanım ve alaşım jant seçenekli almanı tavsiye ederim.
iç döşeme,yalıtım ve lastik olarak çok daha konfor sağlıyor.test edip görebilirsin.
2 milyarlık fark için fazlasıyla değer.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme