Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.714
Cevap
158
Favori
258.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
45 oy
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O kadar da değil ama uzun bu bayram tatili dönemine denk gelirse çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ubisoft çalışanı Anthony Armstrong, kanserle savaşan ve yalnızca 6-12 ay ömrü kalan yakını için bir çağrıda bulunmuştu. Tek dileği, büyük bir hayranı olduğu GTA 6'yı görebilmekti.

​Rockstar Games bu çağrıya sessiz kalmadı! Armstrong yaptığı son güncellemede "Harika haberler aldık" diyerek müjdeyi verdi. Görünüşe göre bir oyunseverin son arzusu gerçek oluyor. Oyunların sadece "oyun" olmadığının en güzel kanıtı... 🥺✨

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Hocam ne kadar doğru bilmiyorum, bir yerde yorum olarak gördüm. Aynı şeyi Rockstar RDR 2'de de yapmış: Onda da gine oyunun çıkışı 8-9 ay varmış.

• Rockstar malum sızıntı yaptığı gerekçesiyle bir kişiyi işten çıkarmıştı. Geçen sefer ilk bölüm sızıntılarını paylaşmıştım. Şimdi ikinci kısım sızıntıları da paylaşacağım. Ancak benim de ilk kez gördüğüm şeyler var özellik hikayenin giriş (prologue) kısmıyla ilgili. Spoiler başlığı altında paylaşıyorum. Ona göre okuyun 🙂

(SPOILER İÇERİR) -

Jason ve Lucia'nın ayrı ayrı tanıtım görevleri olacak.

- Jason'ın tanıtımı: İniş yapmak üzere olan ve içinde Rus bir uyuşturucu satıcısı bulunan bir uçağı takip ediyor.

- Jason bu adamla tanışır ve uyuşturucu çalmak için bir plan yapmaya başlar.

- Bu görevde polis tarafından kovalanırlar ve uyuşturucu okyanusa düşer.

- Bundan sonra, onu geri almak için dalış yapmaları gereken bir görev daha var.

- Lucia'nın tanıtımı: Bir şarküteride terk ettiği bebeğini bir banka soygununa götürmeden önce terk eder ve bu eylem nedeniyle tutuklanır. Bebeğin erkek mi kız mı olduğu bilinmiyor.

- Oyunda çocuk olmayacak, bu sadece geçmişe dair bir geri dönüş sahnesi olarak bir ara sahnede yer alacak. Birkaç yıl sonra Lucia şartlı tahliye ile serbest bırakılır, hapishanede onunla birlikte soygun planlayan Jason tarafından alınır ve bir süre sonra birbirlerine aşık olurlar.

- Görevlerin planlamasının büyük bir kısmı "Vault" adlı bir gece kulübünde gerçekleşiyor.

Biraz araştırma yaptıktan sonra, aynı sızıntıyı yapan kişinin paylaştığı daha fazla bilgiye ulaştık:

- Miami ve çevresinin yanı sıra oyunda üç ada daha bulunacak; bunlardan biri Bahamalar'dan büyük ölçüde esinlenerek tasarlandı.

- Evlerin ve binaların çoğuna artık girilebiliyor, yaklaşık %60'ına (en az 2.000 girilebilir bina). - Bunların çoğu, varlık kümeleri ve IPL'ler açısından birkaç varyasyonla birlikte, belirli bir düzeyde oldukça genel niteliktedir.

- Evlerine izinsiz girdiğinizde NPC'ler polisi arayacak ve sizi tutuklamaya çalışacaklar.

- Oyunda otel ve motel kiralayabileceksiniz.

- Leonida Gölü çevresinde bir bisiklet yolu var.

- Miami sakinleri şehrin gerçekçiliğine şaşıracaklar; gece kulüpleri bile gerçek hayattakine çok benziyor.

- Oyunda elektrikli testere kullanamayacağınız bir silah olmayacak.

- Rockstar, çevrenizdeki yerleri arama, tehditleri ve değerli eşyaları tespit etme mekaniklerine son derece detaylı bir şekilde odaklanıyor.

Kaynak:

Son olarak bunların yüzde 99 kesin olduğu düşünülüyor. Sebep de Rockstar oyunla ilgili bilgileri sızdırdığı için işten çıkardığına göre demek ki sızıntılar gerçekmiş diye düşünülmesi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026

İnşallah bizde de benzer durumlar olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 19 Ocak 2026; 11:14:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Rockstar North Stüdyosunda sabah saatlerine karşı patlama yaşanmış. Can kaybı yok fakat yapı hasarı meydana gelmiş. Geçmiş olsun.

reddit
    From the Games community on Reddit: Explosion reported at Rockstar North studio as police cordon off GTA development building
    https://www.reddit.com/r/Games/comments/1qh0wap/explosion_reported_at_rockstar_north_studio_as

böyle bir durumda oyunun 1 sene ertelenmesi gerekir

sonuçta patlama meydana gelmiş ve bu travmayı atlatmak herkes için zor olur ,

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Ubisoft calışanının rockstar'da tanıdığı filan vardır.Biz olsak tınlamaz adamlar.O değil de bu haber gerçek mi ki?

oyun ertelenmez ancak dediğin gibi çalışanların psikolojisini ciddi bozar.Ayrıca Saçma sapan yerlere telif davası açacağına Taketwo'nun cok ciddi bir şekilde güvenlik önlemlerini daha da artırması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Bellic -- 19 Ocak 2026; 16:30:8 >

(R* ‘a erteleme için bahane olur belki 🧐)

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • Selamlar herkese, konuyu yakından takip ediyorum.

Ankara'da 18 yıldır bu sektörün mutfağında olan bir işletmeci ve bir MBA (İşletme Yüksek Lisansı) mezunu olarak; GTA VI Türkçe altyazı meselesini sadece bir "istek" olmaktan çıkarıp, global bir pazar analizi seviyesine taşımaya karar verdim.

PlayStation Baş Mimarı Mark Cerny ve Rockstar Games yönetimindeki karar vericilere bizzat ulaştım. 18 yıllık operasyonel tecrübemizle hazırladığımız, Türk pazarının potansiyelini ve PS5 Pro/PSSR vizyonunu anlatan teknik "Field Report" (Saha Raporu) dokümanımızı InMail ile sundum. Henüz resmi bir yanıt almış değilim ancak kurumsal kanallar üzerinden süreci bizzat takip ediyorum.

Amacım, "Türkçe gelsin" diye kapılarda beklemek değil; global masaya profesyonel verilerle oturup bu kapıları bizzat açmak. Raporun içeriğini ve küresel karar vericilere yaptığımız çağrıyı merak edenler LinkedIn üzerindeki paylaşımdan detaylara ulaşabilirler.

Global devlerin önüne bu raporun daha gür bir sesle düşmesi için desteğiniz (beğeni/yorum) çok kritik:

🔗 LinkedIn Saha Raporu:

Mücadeleyi profesyonel bir boyutta beraber büyütelim. Herkese iyi forumlar.

www.linkedin.com
    #ai #ps5pro #pssr #gta6 #gtavi #rockstargames #sonyplaystation #techleadership #oled #gamingindustry #innovation #userexperience #businessstrategy | Arda Başaran
    https://www.linkedin.com/posts/ardabasaran_ai-ps5pro-pssr-activity-7419031170006532096-sZDO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaonline -- 19 Ocak 2026; 21:45:17 >

• Los Santos görmekten gına geldi çıksın şu oyun artık

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 20 Ocak 2026; 2:33:10 >

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • ardaonline A kullanıcısına yanıt

Elinize sağlık hocam. Posta yazayım bende

teşekkür ederim hocam.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Ah ulan şu gta 6 çıksaydı şu an üst düzey sistem kurardım, şimdi sistem kursam gta 6 çıktıktan sonra yeni kartlar gelecek eskiyecek kurduğum sistem. Bi sürü de oyun oynadım, oynayacak oyun kalmadı yüksek sistem isteyen. 9070xt bir sistem kurulur mu sizce millet? Yoksa pc çıkışını mı beklemeli?

Daha 10 ay var konsollara çıkmasına konsollara çıktıktan sonra artık 1 seneye mi 1.5 seneye mi pcye gelir belirsiz. Gta V 1.5 sene sonra geldiği için bu süreçten az olacağını düşünmek hayal kırıklığı olur. Araya birde yeni nesil konsolları sıkıştırırlarsa 2 seneyi gözden çıkarmak lazım. Kaba hesap şimdiden hesaplarsan 3 sene o zamana kadar rahat 2 nesil yeni parçalar çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt

bugüne kadar düzeltemediler de bugünden sonra mı düzeltecekler.dua edelim daha kötüye gitmesi tabi bunun yanında ram krizi gibi başka krizler yaşanmasın

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.