|
Bildirim
|
Gta V beklerken bebek geldi, baba oldum beyler :)
|
Chicago gezimiz kısa sürdü, Los Santos'a dönüyoruz !
|
1 haftadır takip ediyorum konuyu.Bazı arkadaşlar resmen şımarık , yaramaz çocuk gibi davranıyor.Dakika başı spotçuları arayanlar , oyuna laf atanlar beğenmeyenler falan.Nedir bu sabırsızlık , bu şımarıklık beyler ? Oyunu 1 senedir bekliyorsunuz zaten.Şunun şurasında taş çatlasın 1 haftanız kalmış oyunu alıp oynamak için.Niye bu kadar sınırları zorluyorsunuz 2 gün önce oynayacağım diye.Oyunun resmi olarak çıktığı günü oynasanız ölür müsünüz ? Biz küçükken dükkan dükkan gezip ateri kasedi değiştirirdik.Çocukken bile kazıklanmamayı bilirdik.Yeni oyun gelmişse ya da bi kasette 1den fazla oyun varsa satıcı o kasede değerinden fazla ücret isterdi fakat biz kabul etmezdik.Siz ise resmen spotçuların g.tünü kaldırıyorsunuz.Talepleri arttırarak fiyatları yukarı çekiyorsunuz.Kazıklanmak için resmen ısrar ediyorsunuz.Bekleyin iki üç gün daha da normal fiyattan alın ya.Sinir oldum valla.Bak ben de deli gibi Gta V bekliyorum pcye.Oyun Ocak sonunda çıkıyor.Ben ise Aralık'ta askere gidiyorum.Anca gelince oynayabileceğim.Buna sabretmem gerekiyor ve sabredeceğim.Lütfen şımarıklık yapmayın.Sabretmeyi ve her zaman azla yetinmeyi öğrenin.
|
Ps1 oynarken grafik takmayan nesile bakın, şimdi otu böceği inceler olmuş. Utanmasaniz Xbox ta neden 2 ps4 te neden 1 sinek uçuyor diyeceksiniz. Az kendinize Gelinde oyundan aldığınız keyfi nasıl katlayacaginizi düşünün.
|
|
Ve pccilerin sistemin GTA v açarmı diye konu açma mevsimi başlar.
|
Oyunu satman
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 29 Ekim 2014; 13:03:16 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omzunda_muzikaletli_zenci -- 10 Haziran 2014; 7:58:56 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|