|
Bildirim
sıyır bakalim tencerenin dibini
|
Son dönemde duyduğum en iyi haber.
|
Ne kadar da çabuk geçmiş zaman
|
Güzel bir nostalji olacak. Bu açıdan bakmak anlamsız. |
ne kadar saplayacak rockstar merak ediyorum |
Rockstar'ın bu hamlesi genel olarak benim şirketi gördüğüm duruşa yakın bir hareket değil. Zaten çıkartmışsın mobile san andreas'ı bile daha neyin derdindesin de tekrar uğraşıp güncel platformlara getiriyorsun. Hani bir tanesini az çok güncelleyip bir de oyun motorunu yükseltse yine millet ağzı açık oynayacak belki ama şuan sadece grafikleri biraz elden geçirilmiş ve kütük gibi bir oynayışla (dönemine göre iyi olsa bile ki severek oynadım hepsini, gta 3'ü korsan oynamıştım bir dönem oyun sesleri yoktu ve arkadan müzik açıp oynardım 🥲) yine sunmak garip yani. Şimdi gelecek yine ülkemizde belki gta 5'ten bile daha pahalı olacak ve aynısının laciverti bu sonuçta. Umarım şaşırtır ve beklenenden daha iyisini yaparlar.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Güzel bir nostalji olacak. Bu açıdan bakmak anlamsız. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 8 Ekim 2021; 19:21:56 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ne kadar saplayacak rockstar merak ediyorum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 8 Ekim 2021; 20:49:58 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bana upscale olacak gibi geliyor. Aynı Mass Effect Legendary Edition gibi. İnşallah Remade idir. Yani yeni bir oyun motoru ile tamamen yeniden yapmak. Bu seriye bu yakışır aga. |