Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (224. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
838.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aracım 5 kişilik... arka sol tarafta ıslaklık olduğunu gördüm.. bagajda ki el fenerinin üstünden damla damla akıtıyor çok aşırı değil ancak bagaj halısı hafif nemlenmiş kısmen ancak su geldiği kesin.. dün yağan yağmurdan sonra farkettim.. acaba dedim bi arkadaşın cam tavanın ince bir yerinden alıyordu öylemi dedim elle ve selpakla baktım ama pek bişey göremedim.. bagaj açıldıktan sonra kenarda kalan plastik aksam vidalarından falan olabilirmi.. böyle bi durum başına gelen varmı..
    ayrıca bulunduğum şehirde şuan yakında citroen servisi yok başka bi servise yada normal sanayie götürsem anlarlarmı yardımcı olurmusunuz..
  • Picasso11 kullanıcısına yanıt
    Hankook modellerine 240.-TL K115 eski model olduğunu yeni çıkan K107 önerdiler. Kumho KU31 için 175.-TL.Yeni ürün olarak K107 be ZE914

Etiket değerlerine gelince;
    Kumho KU31 IY:(B) YT:(E) DB:(71)
    Hankook Prime K115 IY:(A) YT:(E) DB:(70)
    Hankook Ventus S1 EVO K107 IY:(B) YT:(E) DB:(71)
    Falken ZE914 IY:(B) YT:(C) DB:(70)

IY:ISLAK YOL
    YT:YAKIT TUKETİM
    DB:SES
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM....

aracım 5 kişilik... arka sol tarafta ıslaklık olduğunu gördüm.. bagajda ki el fenerinin üstünden damla damla akıtıyor çok aşırı değil ancak bagaj halısı hafif nemlenmiş kısmen ancak su geldiği kesin.. dün yağan yağmurdan sonra farkettim.. acaba dedim bi arkadaşın cam tavanın ince bir yerinden alıyordu öylemi dedim elle ve selpakla baktım ama pek bişey göremedim.. bagaj açıldıktan sonra kenarda kalan plastik aksam vidalarından falan olabilirmi.. böyle bi durum başına gelen varmı..
    ayrıca bulunduğum şehirde şuan yakında citroen servisi yok başka bi servise yada normal sanayie götürsem anlarlarmı yardımcı olurmusunuz..

Contalarda problem yoksa sanirim giderle alakali bir durum. Su giderlere nasil ulasabilinecegini bilmek gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Hocam nasıl soktun kapı tutamaclarini. Benim de ön kol tutamaclari soyulmuş belli yerlerde..

Yarin foto eklemeye calisayim. 2 adet birbirine gecmeli yeri var. Ama bayagi sert gecmeli ince ama sivri olmayan hafif genis agizli bir nesneyle birlesim yerine alttan sokup hafifce nesneyi yan cevirin. Ayni islemi bide kolcagin diger tarafina yapin. Fotolarla daha iyi anlasilir

• quote:

Orijinalden alıntı: matekeli

quote:

Contalarda problem yoksa sanirim giderle alakali bir durum. Su giderlere nasil ulasabilinecegini bilmek gerekli

nasıl ulaşabilirim yada servis dışında ki arkadaşlara nasıl yön gösterebilirim acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

Arkadaşlar hiç tavan barı taktıran veya bilgisi olan yok mu

http://www.aksoytuning.com/citroen-c4-grand-picasso-2006-wingbar-port-bagaj-ara-atki-urun13710.html

linkteki barı almayı düşünüyorum bar hakkında tavsiyesi olan var mı

Belirtilen ara atkıların geniş olması sebebi ile port bagaj montesinde kullanılan -U- bağlantı kelepçeleri dar kalmaktadır.bu sebeple bu modeli önermeyiz.Üst kısmında bulunan plastik şerit çıkmakta ve boşa çıkan kanala ilave adaptör ile port bagaj-bisiklet taşıyıcı v.b. üniteler monte edebilirsiniz.Buda Thule veya MontBlanc marka ürün gruplarına bağlı klamka durumunda olacaksınız.
    Bu taşıyıcı barlar yerine alternatif bir kaç modelimiz daha bulunuyor.Örnek görselde olduğu gibi.info@ercmarine.com adresimizden araç modelinizi iletebilirseniz modeller ve fiyatlar hakkında da bilgilendirebilirz.Hoşçakalın.
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

Öncelikle merhabalar daha önce yenı c4 ve c3picasso kullanıcısı olarak picasso c4 almayı dusunuyorum fakat ilanlarda kmleri çok fazla araçların uzun süredir kullananlar için soruyorum aracın ağır bakımları nelerdir ve maliyetleri ve alırken nelere dikkat etmeliyim? Ve son olarak bu aracın en full modeli hangisi? Düşündüğümüz araç 7 koltuklu oyomatik dizel

Şimdiden teşekkür ederim

Eğer turbo ve motorunda sıkıntı yoksa periyodik Bakım olarak pahalı 2 kalem var.

Biri debriyaj bakatasi. Kullanıma bağlı olarak 40binde değiştiren de var 130bin kullanan da. Benim aracim 100bin kmde şuan. Tahmini 120bin gibi baskı değişecek. Ücreti de işçilik pahalı olduğu için 1100tl civarı.

Diğer bir pahalı kalem ise lastikler. 215 55 16 ölçü genelde. Marka modele göre 800 - 1500tlyi buluyor. Arabayı alırken kontrol etmesi de kolay.

Onun dışında pek birşey yoj bildiğim. B sınıfı aracimin parcasi ne kadarsa bu da o kadar.

Pek ikinci el yok kullan satmak ıstemıyor sankı :) istanbulda Km gayet güzel sizce fiyat olarak biraz pahalı değilmi? Galıba tek donanım var türkiyede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle merhabalar daha önce yenı c4 ve c3picasso kullanıcısı olarak picasso c4 almayı dusunuyorum fakat ilanlarda kmleri çok fazla araçların uzun süredir kullananlar için soruyorum aracın ağır bakımları nelerdir ve maliyetleri ve alırken nelere dikkat etmeliyim? Ve son olarak bu aracın en full modeli hangisi? Düşündüğümüz araç 7 koltuklu oyomatik dizel

Şimdiden teşekkür ederim

Eğer turbo ve motorunda sıkıntı yoksa periyodik Bakım olarak pahalı 2 kalem var.

Biri debriyaj bakatasi. Kullanıma bağlı olarak 40binde değiştiren de var 130bin kullanan da. Benim aracim 100bin kmde şuan. Tahmini 120bin gibi baskı değişecek. Ücreti de işçilik pahalı olduğu için 1100tl civarı.

Diğer bir pahalı kalem ise lastikler. 215 55 16 ölçü genelde. Marka modele göre 800 - 1500tlyi buluyor. Arabayı alırken kontrol etmesi de kolay.

Onun dışında pek birşey yoj bildiğim. B sınıfı aracimin parcasi ne kadarsa bu da o kadar.

Pek ikinci el yok kullan satmak ıstemıyor sankı :) istanbuldahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bayraktar-otomotiv-istinye-2010-citroen-c4-g-picasso-1-6-hdi-dyn-151868411/detay. Km gayet güzel sizce fiyat olarak biraz pahalı değilmi? Galıba tek donanım var türkiyede

fena değil ama içini ferah gösteren açık renk tercih ederseniz çok daha fazla seversiniz picassoyu
    ben bi ara yenisine bakayım dedim, ama caaanım arabamı elimden çıkardığım anda arabasız kalırım, yeni araba fiyatları ne olmuş böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matekeli -- 28 Ocak 2014; 16:53:28 >

• Link mobilden açılmıyor ama şuan 2.el araç satmak ve almak bence dert. Çok elzem olmadiktan sonra satmayı düşünmüyorum.

1.25 bombos ford fiesta 40bin. Clio 59 ları buluyor. 2. Eller de bundan nasibini alıyor.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    baş ve serçe parmağımın denk geldiği yerler, geçmeli yerler

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

• matekeli M kullanıcısına yanıt
    sbm.org.tr sitesinden yazdığınız sorgulamalar artık yapılamıyor. Nedeni ise bu sorgulamaların buradan ücretsiz yapılması kurumun işine gelmemiş, cep telefonunuzdan mesaj atıp sorgulama yapmanızı istiyorlar ve bedeli 4 tl. Bu konuda herkese şikayet etmek lazım mutlaka her hizmet paralımı olmalıdır. Veya beğendiğiniz bir sürü araç varsa her sorgulama için 4 tl'mi vermelisiniz. Daha önce internetten beğendiğim aracın sahibine şasi numarasını sorduğum ve sorgulamayı buradan yaptığım çok oldu. Birisine şasi numarasını sormak başka, vatandaşlık numarasını sormak başka, ayrıca galeriler araç sahibinin vatandaşlık numarasını vermek istemiyor. Tamamen iş paraya dönmüş yakında parayla hasar kaydını silerlerse şaşırmam.
  • Arkadaslar motorine geceden itibaren 12 kurus zam gelecek. Belki yararı olur diye paylaşmak istedim.

• Selamlar

Konuyu ilk sayfasından bugüne dek okudum, çok şey öğrendim. Ancak burada yazılanlar C4 Picasso almamda hiç etkili olmadı. Günahıyla sevabıyla benim olmalıydı. Çünkü aşık olmuştum :)

67.000 km.de makyajsız kasa 5 kişilik 2011 model 1.6 Hdi Vtr Pk Siyah C4 Picasso'mla aranızdayım...

* Citroen markasına uzak değildim. Son 2 aracım da 2010 Model C3 Picasso 1.6 HDi SX PK idi. ( 2.sini cam tavan istediğim için almıştım )

* Expertiz ve olası önemli işleri Y.Bosna Serhan yaptırırım, diğer işler için kendi ustama götürürüm.

Kendilerine araç arayıp ta yolu bu sayfaya düşenlere not: PICASSO baktıklarınızdan hiçbirine benzemez :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erhankrvl kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. kaça maloldu hocam araç?

• Erhankrvl kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz aramıza.Kazasız belesız picasso keyfi dilerim.Dediğiniz gibi PICASSO hiçbirine benzemiyorum.(Yeni modeli de dahil)
  • Merhaba arkadaşlar önemli bir sorunum var bu sadece bana mı ait bilmiyorum. Arka tarafın havalandırması hava 4 derecenin altında iken çalışmıyor. En yüksek konuma da getiriyorum herhangi bir işlem yok ama 4 dereceye ulaştığı anda çalışmaya başlıyor buda hava soğukken arkadakiler az da olsa üşüyor anlamına geliyor. Bugün sabah mesela hava 1 dereceydi kontrol ettim çalışmadı. Kapalı otoparka girdim araçtan inip sağ aynanın altında bulduğum dış hava sıcaklığını ölçen şeyi elimle ısıttım 3 dereceyi geçince baktım çalışmaya başladı. Anladım ki ekranda 3. dereceden itibaren yazan Risk Of İce ile alakası olabilir mi ? Eğer sizin de deneme imkanınız varsa lütfen test edermisiniz özellikle şu soğuk günlerde. Yoksa sadece benim araçta mı var acaba...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matekeli

quote:

nasıl ulaşabilirim yada servis dışında ki arkadaşlara nasıl yön gösterebilirim acaba...

merhaba
    çözebildinizmi sorunu bilmiyorum ama servisten aldığım bilgi şöyle:
    giderler sol ve sağ ön lastik davlumbazlarının altında ve 4 kapının altında ufak deliklerde. tıkanması muhtemel giderler bunlar. ama başka yerde gider yok bilgisini aldım. onun dışında nerden nasıl su dolar bursadaki servisin şu an için bilgisi yok.

• matekeli M kullanıcısına yanıt
    hayır çözemedim dostum.. şimdilik kapalı parkta duruyor bakalım... bulunduğum ilde pejo servisi var kardeş firma diye ona gösterdim söküp bakmamız gerek dediler işim vardı boş bi zmn inşallah dedim çıktım...
    ancak hocam sorun ön tarafta değil arka sol tarafta cam tavan arasından da değil anlam veremedim acaba bi vida falan mı gevşedi de oradan su alıyor diyorum çünkü bilmeyen araca yabancı biri asla anlamayacak kadar ancak araca titiz olunca kafam takıldı...
  • quote:

hayır çözemedim dostum.. şimdilik kapalı parkta duruyor bakalım... bulunduğum ilde pejo servisi var kardeş firma diye ona gösterdim söküp bakmamız gerek dediler işim vardı boş bi zmn inşallah dedim çıktım...
    ancak hocam sorun ön tarafta değil arka sol tarafta cam tavan arasından da değil anlam veremedim acaba bi vida falan mı gevşedi de oradan su alıyor diyorum çünkü bilmeyen araca yabancı biri asla anlamayacak kadar ancak araca titiz olunca kafam takıldı...

Siz geçenlerde far ampullerini mi acmistiniz? Eğer öyle ise belki oradan almıştır su.

• 2 Şubat Pazar(bu pazar) günü Ankara Göksu Parkı nda Citroen buluşması gerçekleşecektir. Katılmak isteyenler gönül rahatlığıyla katılabilirler.
    Tanışma, hoş sohbet veeee en önemlisi sucuk ekmek partisi olacaktır. (Herkes kendi sucuğunu getirmek şartıyla :D)

Not: Pazar günü, en geç saat 11 de Göksu AVM otoparkında buluşulup oradan Göksu Parkı na geçilecektir.
    Buluşma linkini aşağıda paylaşıyorum.

www.trcitroen.com
    TRCitroen - Citroen platformu. (@trcitroen) • Instagram photos and videos
    http://www.trcitroen.com/forum/showthread.php?t=6067

Teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.