Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (218. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

Merhaba arkadaşlar. Benim ilginç iki tane sorunum var. Birincisi araba kasislerden geçerken iyice bi yaylandığı zaman veya yavaş giderken aniden durmam sonucu yaylandığı zaman bi yerlerden su sesi geliyor. Her yere baktım kapıyı açtım salladım ileri geri, su sesini duyamadım. Paspasların altına torpidolara baktım ıslaklık var mı diye hiç bir şey yok. Ama arabayı iyi bi sallayınca su sesi şarıl şurul geliyor.

İkinci soru(nu)m ise araba rolantide bi süre bekletirken egsozdan çok değişik bi koku geliyo. Mazot kokusuna hiç benzemiyor balata kokusu desen değil böyle garip çok değişik kötümü iyimi anlayamadığım farklı bir koku. Deterjanın içine yağ atıp ocakta yakmışsın gibi sanki.

Birincisi geçen seferki olay ile ilgili olabilir. Belki plastik aksamda su kaldı.

İkincisi kışın mazot kokusu biraz değişik oluyor. Sanırım donmasin diye birşeyler ekliyorlar.o olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Dikkat ettim arabanın altından geliyor sesler acaba kanal içlerinde su mu kaldı ki. Hayatta bulamam onu ben
  • Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    Benzin deposundan gelmesin. (Ses)

• quote:

Orijinalden alıntı: talkoc

Hocam araç dizel, zannetmem ama depodan gelen ses o kadar duyulmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: talkoc

Hocam araç dizel, zannetmem ama depodan gelen ses o kadar duyulmaz diye düşünüyorum.

Arabanın sağına soluna koltukların altına iyice bir baktınız mı..ses içeriden rahat duyuluyosa aralara sıkışmış yarım dolu pet şişe falan olmasın...

• hayırlı olsun, picasso ailesine hoşgeldiniz...
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkürler. iyi yapmışsınız.
  • Biraz önce ilk kez ESP ciddi şekilde hayatımı kurtardı diyebilirim.

Dün film müzikleri den bi cd yapmıştım. İş çıkışı gaza geldim biraz. Sarıyer tuneline girilen yol kıvrım kıvrım. Hizim 65-75 arası. O sırada harfiyat kamyonu yolu islatmis ve yerde de toz toprak çamur olmuş. Ben oradan geçtim. 50 ile girilmesi gereken son viraja 75le girince araç birden spin atacak şekilde kaydı ve esp devreye girdi. 2 yarım kontra ile kolayca yola girdim. Eğer esp olmasa idi tünel girişi duvara toslayabilirdim. İşin ilginci kaymadan önce aracın limitlerine ulaştığını hiç anlamadım. Gayet rahatça alıyordu virajlari. Kışlık lastiklerim de zaten yeni islanan yolda kayabilecek şekilde dişli.

Bu olay sonrası arabaya güvenim baya arttı. Ancak limitleri çok zorlamamak gerek.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar geçmiş olsun var sende bu arala bir şey dikkat et aman.

Bu arada arkadaşlar yeni bir soru ile karşınızdayım :) Geçenlerde arabayı kitlerken kumandanın düğmesinden bir şeyler yaptım galiba ve artık arabayı her açışımda sadece şöfor kapısı açılıyor, yolcu kapılarını açmak için tekrar açma düğmesine basmam gerekiyor. Bi türlü bu ayarı geri almayı beceremedim başına gelmiş olan varmı acaba bu durum?
  • Ara sira bende picassomun ESP'sini test ediyorum. 60'la girilmesi gereken viraja bilincli olarak daha yuksek hizla girerek Picassomun verecegi tepkiyi olcuyorum. Aracimin limitlerini hafizama yazarak ne zaman ne tepki verecegini bilip aracimi daha bilincli olarak kullaniyorum.
    Esp devreye girdigi anda 4tekere ayri oranlarda fren yaptirarak araci yolda tutuyor. Denemek icin ESP devreye girdiginde dip gaz yapilip daha fazla hizlanmak istediginizde buna izin vermiyor. Siz ne kadar pedala bassanizda motor gazi kesiyor veya limitleri riske atmayacak kadar gaz veriyor.
    ESP nin varligini bilmek insana cesaret versede bu cesaretle limitlerinizi arttirmayiniz.

Picasso araclarimiz aile sinifi oldugu icin birakin ust limitleri, ailenizle sakin, mutlu, huzurlu picassonuzun keyfini cikartan surusler dilerim.

Bu arada bim marketlere resimdeki 5lt antifrizli cam suyu gelmis fiyati 4.95TL. Aldim 1bidon. Ihtiyaci olan inceleyebilir.
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Picasso11 -- 21 Aralık 2013; 11:35:03 >

menüden "şoför seç" den ayarlayabilirsiniz. Aktif yaparsanız uzaktan kumandada kapıları açma düğmesine bastığınızda sadece şoför kapısı açılır ikinci defa bastığınızda tüm kapılar açılır

• quote:

Orijinalden alıntı: Picasso11

menüden "şoför seç" den ayarlayabilirsiniz. Aktif yaparsanız uzaktan kumandada kapıları açma düğmesine bastığınızda sadece şoför kapısı açılır ikinci defa bastığınızda tüm kapılar açılır

Sendeki menü türkçe mi nasıl yaptın ben dili bi türlü değiştiremedim
    Benimkinde de turkce menu yok.
    Driver select menusu eger active ise inactive olarak degistirmen gerek.

• Picasso11 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bi deneyeyim..
  • Bir tanıdığın C4'te uludag'a çıktığında araç oksijen sensörü arızası vermiş. Aşağı indiğinde ise arıza geçmiş. Daha sonra servise gidince yüksekteki oksijen miktarı az ondandır demişler. Şimdi ise araçta bir problem yokmuş ama aklıma geldi benzerini yaşadınız mı?
  • beyler bu ön cam kirlendiğinde su fışkırtınca maşallah bütün araç ıslanıyor sizdede böylemi özellikle tavan falan maşallah bunun bi ayarı varmı
    bendeki araci komple yikiyor saolsun yikamaciya gitmeye gerek kalmiyor

• Aracınızdaki su çalkalanma sesi büyük ihtimal yakıt deponuzdan geliyordur. Bazı Skoda Octavia kullanıcılarıda aynı sorundan şikayetçi ve sesin yakıt deposundaki yakıtın çalkalanmasında geldiğini tespit etmişler.

• quote:

bendeki araci komple yikiyor saolsun yikamaciya gitmeye gerek kalmiyor

kardeş yokmuş mu bi çözümü hiç rahatsız olup araştırma yaptın mı..
    Valla kardes eski aracimda cam yikamak tam bir iskenceydi surekli ayar yapardim bir turlu istedigimi basaramadim bazen damla damla cama du gonderirdi. O aractan sonra bu aracin cam yikamasi bana cok luks geldi ve cok sevdim o yuzden hic sikayetci olmadim :)) Ama sanirsam bunda su fiskirtma olayi su jeti mi ne biraz farkli ayar yapilmiyor diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.