Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (220. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

Herkese iyi seneler arkadaşlar. Yeni yıl inş. hıuzurlu sağlıklı güzel günler getirmesini dilerim.

Bu arada hemen bir soru patlatacağım :)

Benim araba 5 Kişilik arka stop lambası yanmıyor aradım taradım nerden değişeceğini bulamadım daha önce değiştiren arkadaşlar var mı? ve hangi tip ampul kullanmam gerekiyor.

Birde emniyet kemeri takılı değilken Brad Piit - Brad Piit -Brad Piit diye öten uyarı düdüğünün arkasından hafiften bir cırcır böceği seside geliyor bilmem farkedebildinizmi

Çok lezzetli ötüyormuş sizinki :)

Stop lambası için kitapçığa bir bakın derim. Ben hiç değiştirmedim.

• Arkadaşlar hiç tavan barı taktıran veya bilgisi olan yok mu

www.aksoytuning.com
    Greatwall Hover 2011 Sonrası Alüminyum Yan Basamak 173 Cm En Uygun Fiyatlarla | Aksoy Tuning Otonuza Dair Herşey Burda
    http://www.aksoytuning.com/citroen-c4-grand-picasso-2006-wingbar-port-bagaj-ara-atki-urun13710.html

linkteki barı almayı düşünüyorum bar hakkında tavsiyesi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

Arkadaşlar hiç tavan barı taktıran veya bilgisi olan yok mu

http://www.aksoytuning.com/citroen-c4-grand-picasso-2006-wingbar-port-bagaj-ara-atki-urun13710.html

Gplerde zaten bar yok mu? O parlak yüzey ise aşağıdaki açıklama biraz abartılı geldi bana.. aerodinamik falan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Gplerde zaten bar yok mu? O parlak yüzey ise aşağıdaki açıklama biraz abartılı geldi bana.. aerodinamik falan..

tavan barlarının arasına yük taşımak için thule markasının benzer ürünü 2 üç katı fiyatı var

• quote:

quote:

quote:

tavan barlarının arasına yük taşımak için thule markasının benzer ürünü 2 üç katı fiyatı var

Bu soru beni de ilgilendiriyor. Port bagaj çıtalarına monte bisiklet taşıyıcım var. Bu aracı aldığımda en öncelikli ihtiyaçlarımdan olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzuakyener

quote:

quote:

quote:

Bu soru beni de ilgilendiriyor. Port bagaj çıtalarına monte bisiklet taşıyıcım var. Bu aracı aldığımda en öncelikli ihtiyaçlarımdan olacak.

bende bisiklet + port bağaj için düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yuzuakyener

quote:

quote:

quote:

bende bisiklet + port bağaj için düşünüyorum

Ancak ilandaki sadece barların arasını alüminyum kaplama ile ilgilidir.

• Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    hocam neye maal oldu bende dün dikkat ettim de tavandan gelen bi su yok ancak krikonun falan olduğu yerde biraz su vardı şoför tarafı arkada acaba dedim davlumbazda falan mı bi sorun varki..
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Ben sadece işçilik ve yapıştırıcı parası verdim. 100 TL tuttu. Ama cam tavanın çıkartılma işlemi olmazsa sorun yok, sadece cam tavanı sökme takma işlemi için 400-500 TL tutar dedi servis. Ayrıca suyun nereden geldiğini tam olarak bilmek gerekiyor ben yaptığım testler sonucu suyun girdiği yeri nokta olarak kendim tespit ettim, eğer bilemezsen tüm iç döşemeyi sökecekler bulamazlarsa cam tavanı sökecekler falan o bile başlı başına bir iş. Bence sizde çatı barlarının oraya, bölge bölge su tutup gözlemlemeniz gerekiyor su 1-2 dakika sonra anca bagaja kadar inebiliyor. Hatta tazikli su tutarsanız daha çabuk sonuca ulaşabilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar benim arka sağ stop lambasının içindeki parça arızalanmış lambaları yakmıyor. Resimde görülen parçanın arka soket girişinde 4 tane girişten birisi kopmuşmu ne olmuşsa 3 tane kalmış. Galiba bu parçanın değişmesi gerekecek nereden temin edebilirim bu zamazingoyu acaba...

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 10 Ocak 2014; 15:40:13 >
  • Bunlar ufak tefek seyler. Degisim gerekecegini zannetmiyorum. Dogan ustaya ugra seni buyuk ihtimalle karsi tarafindaki umraniye sanayisi icerisinde bir elektrikciye yonlendirecektir. O elektrikciye dogan ustanin selamiyla giderseniz cok uygun maliyetle arizayi gidereceklerdir.
    Sonucu bildirirsen seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Picasso11 -- 11 Ocak 2014; 13:58:58 >
  • Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    iyi bir elektirikçi her türlü halleder onu bencede.. benim de arka sis tamamen kırıldı bi elektirikçi tamamen onardı camını dahi yaptı 20tl gibi bi ücret aldı servisten önce bencede bi elektrikçiye görünün derim.. sorun sanırım lehimle falan hallolur..
  • Merhaba arkadaşlar 2 gündür yazı yazamıyorum. Durduk yerde ortada hakaret yokken 4 gün ban yedim ve 2 gündür forum desteğe ulaşmaya çalışıyorum. En sonunda bani kaldırdılar.

Bu süre içerisinde şunlar oldu;

Çok yüksek ve kenarı keskin bir kaldırıma arka tekerleği taktım. Arka sağ kış lastigim balon yaptı. Aynı lastikten bulamadım. Mecbur 2 tane goodyear ultragrip 8 aldım.

Önler japon malı toyo gsi-5 arkalar alman malı ug8 :) araba da fransız. Güçlerini birlestirdiler :D

• Ultragrip iyi bir lastik testlere göre. Voltrani oluştururlar artık

Ne kadara maloldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

Ultragrip iyi bir lastik testlere göre. Voltrani oluştururlar artık

Ne kadara maloldu?

Aynen öyle oldu:) maslak oto sanayide belki 10 tane lastikci gezdim ama fiyatlar uçuk. Ben de 190tlden 2 tane hepsiburada dan sipariş verdim. Maslakta aynı lastiğe 250 çektiler. Hbde de şimdi 320tl olmuş tanesi..

Bu arada bugün 100bini devirmis olduk.

Türk 2.el inanislarina göre aracimin değeri 1 kat azaldı.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz tekrar.Yanlış hatırlamıyorsam 5 günlük bir ceza almıştınız.Hatta forumda nickinizin üstü çizili şeklide görüdüğümde profile girip bakmıştım.Uzaklaştırma nedeninede baktım ama göremedim.Sanırım uzaklaştırma nedenini yazmıyorlar.

Aracıma kış lasitkleir takrken sizin toyo gsi-5 lastikleri taktıdığım yerde görmüş yakından incelemiştim.Yerindemidir bilemem zaten sizde çözüm bulmuşsunuz

Kullandığım şirket aracında arka tekerlek sizdeki gibi kaldırma sürtmesi nedeniyle yanağı yarılmıştı.UG Extreme bulamadım piyasada araclarımızın ebatlarıda fazla popüler bir ebat olmayınca bulmak zor oluyor.Popüler lastik kullanmakta fayda var diye düşünmüştüm o zaman
    Neticede çıkma temizinden bir tane buldum 60.-TL'ye sök tak halletmiştim.
    Not:şirket aracı değişti şimdi aracımda pirelli var

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Ebat 205/55/16 için mi 250.-TL fiyat biçtiler.HB güzel fiyat almışınız, indirim gelmiş 194.-TL suan HB. orjinal ebat ise 400.-TL
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

Ultragrip iyi bir lastik testlere göre. Voltrani oluştururlar artık

Ne kadara maloldu?

Aynen öyle oldu:) maslak oto sanayide belki 10 tane lastikci gezdim ama fiyatlar uçuk. Ben de 190tlden 2 tane hepsiburada dan sipariş verdim. Maslakta aynı lastiğe 250 çektiler. Hbde de şimdi 320tl olmuş tanesi..

Bu arada bugün 100bini devirmis olduk.

Türk 2.el inanislarina göre aracimin değeri 1 kat azaldı.

100000'i bakalım biz ne zaman göreceğiz. Şu an 67000 km. Haziran sonunda 60000'de almıştık.

Uzun yolda 5,3'leri bende gördüm fakat şehiriçi tüm bakımları da tam olmasına rağmen bu değerin yanına bile yaklaşamadık. Arabayı eşim kullanıyor. Sabah 4-5 km işe gidiş akşamları da 4-5 km işten dönüş. Bu sebeple iyi değerlerle karşılaşmamız zor gözüküyor.

• mergink M kullanıcısına yanıt
    :) kalpler bir olsun, benim de gp şu an 68000km ve ben de mayıs sonunda 61000'de almıştım.

toplam ortalamam 6,5lt civarı...

bu arada synthesizer arkadaşım geçmiş olsun, gördüğümde bu işte bir iş vardır demiştim çünkü senin kış lastiği forumunda ne kadar sabırlı ve saygılı biri olduğunu görmüştüm.

lastikler de hayırlı olsun bence aldığın fiyat bedava...
  • 2007 8400km ilk sahiniden G.PİCASSOmu aldım. herkese selamlar.
    bir küçük bir yardıma ihtiyacım var debriyaj baskı balata sinyal veriyor servis değişim
    için 1000 tl istedi dışarıda daha uygun yaptırabilir miyim. teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.