Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (217. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    Kedidir oooo...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silecek sevdasina dustum, bosch alayim arastirmaya basladim ankara daki boschlari aradim cogunda yok.olcuyu soyledim nasil bir olcuymus o diyenler oldu
    Iki yerde buldum 85tl ve 90tl.
    Dun aksam bir bakayim dedim, silecekleri sokmeye calistim sokemedim iyimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soskay -- 17 Aralık 2013; 13:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soskay

Silecek sevdasina dustum, bosch alayim arastirmaya basladim ankara daki boschlari aradim cogunda yok.olcuyu soyledim nasil bir olcuymus o diyenler oldu

Ek olarak yetkili servisleride aradim 135 ve 133 tl fiyat verdi ikiside sistemden bakti. 133 tl fiyat veren indirimde yapti 120 tl dedi. 135 tl indirim yok.
    Aklima su geldi imtiyazi olan bir servis var demekki

• quote:

quote:

Silecek sevdasina dustum, bosch alayim arastirmaya basladim ankara daki boschlari aradim cogunda yok.olcuyu soyledim nasil bir olcuymus o diyenler oldu

Ek olarak yetkili servisleride aradim 135 ve 133 tl fiyat verdi ikiside sistemden bakti. 133 tl fiyat veren indirimde yapti 120 tl dedi. 135 tl indirim yok.
    Aklima su geldi imtiyazi olan bir servis var demekki

Sizinki kaç modeldi? Ben kodlari paylasmistim 2009 model için. 2008lerde değişik. Sanırım 2009 -2012 aynı. Olcayto diye bir bosch servis var. Netten satışı da var. O kod ile oradan alabilirsiniz. Ben çok memnunum.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    2011 model belirtiginiz siteye baktim gorusmede yaptim iki model var 313 ve 438 elinde 313 var baglanti noktasi farklilik gosteriyormus.hangisi benim arac icin resim paylasacam netlestirmek adina. Sitede fiyat 64 ile 61 tl. (Kusuratlar pas gecildi)

• quote:

2011 model belirtiginiz siteye baktim gorusmede yaptim iki model var 313 ve 438 elinde 313 var baglanti noktasi farklilik gosteriyormus.hangisi benim arac icin resim paylasacam netlestirmek adina. Sitede fiyat 64 ile 61 tl. (Kusuratlar pas gecildi)

Benimki bu. Ucu u şeklinde. Klipsler var. O u şeklinde kısmı içeri sokup klipsi kapatiyorsunuz oluyor.

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

85 tl fiyat veren bosch servis 428 kodunu vermisti.silecegi takma oncesi henuz silecegi cikartmadim denemelerde.yalniz bu gibi seyleri kimileri sorun gorur ben aracimi diger araclardan farkli oldugunu ve degisik olmasi seklinde goruyorum hosuma gidiyor

• arkadaşlar herkese merhaba
    farlarda nemlenme ve damlacıklar war 2 aydır
    havalar güneşliyken başladı
    farın arkasında 10 cm çapında bir lastik tıpa war onu acıyorum kuruyor herşey güzel
    tmam halloldu deyip tozlanma olmasın diye geri takıyorum 1-2 saat tekrar olmaya başlıyor

sağ farla ilgili bunlarla uğraşırken sol fardada hafiften nemlenme başladı
    internet aramalarımda çok kişinin bu işten muzdarip olduğunu görüyorum fakat çözüm bulamadım
    daha önce bunu yaşayan ve fikri tavsiyeleri olabiliecek kimse warmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TpT Celebi

arkadaşlar herkese merhaba
    farlarda nemlenme ve damlacıklar war 2 aydır
    havalar güneşliyken başladı
    farın arkasında 10 cm çapında bir lastik tıpa war onu acıyorum kuruyor herşey güzel
    tmam halloldu deyip tozlanma olmasın diye geri takıyorum 1-2 saat tekrar olmaya başlıyor

sağ farla ilgili bunlarla uğraşırken sol fardada hafiften nemlenme başladı
    internet aramalarımda çok kişinin bu işten muzdarip olduğunu görüyorum fakat çözüm bulamadım
    daha önce bunu yaşayan ve fikri tavsiyeleri olabiliecek kimse warmı ?

Nemlenme için benim nacizane (acizane de olabilir :)) bu bilgisayar parçalarınınn içinden çıkan küçük paket gibi nem önleyici slikajel dedikleri maddeler var.

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

Bunlarda bir iki tane farın içine nasıl konur bilmem ama belki kapağı taktığımız yerde olabilir, oraya koyarsak sorunu çözmüş olabiliriz. Bu yöntemi hiç denemedim ama belki işe yarar diye önerdim :)

• o benimde aklıma geldi ama
    havadaki nemden küçük bir kutuda korusun diye üretilmiş bir çözüm o
    halbuki bizde durum daha yoğun arkası kesilmez bunun sanmıyorum
    ayrıca koyacak bir yer yok
  • Yeni araç farlarında nemlenmenin önlenmesi için havalandırma amaçlı olarak delikler olur. Bu deliklerin ucunda yumuşak lastikten yapılma L şeklinde çıkışlar bulunur. L şeklinin ucu toz girmemesi için aşağı yöne bakar. Bu havalandırma kanallarını kapadıysanız far içi nem yapar. Eğer bu L şeklindeki borular tecrübesiz bir tamirci tarafından kaza sonrası far sökülüp takılırken çıkarıldıysa aynı sorun olur. Benzer sorun benim C-max'te olmuştu. Kayıp L boruyu servis yeni far ile komple satmaya kalktı bende gidip Başakşehirdeki hurdacılardan 5 tl'ye almıştım.
  • Istanbullu dostlar istanbuldayim gonul isterki sohbet babinda goruselim.oncesinde bir program yapabilirdik fakat gec kaldim diyebilirim birde yogunum fazlaca plansizlik iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soskay -- 19 Aralık 2013; 14:22:09 >
  • merhaba ben de dün 2009 model 5 kişilik bir picasso alarak aranıza katıldım. henüz 38.000 km de araç. genel olarak herşeyini beğendim, sadece bakımını yetkili serviste yaptırdıktan sonra yol bilgisayarını falan direksiyonun sağındaki koldan sıfırladık. ben de depoyu fulledim, şimdi hareket halindeyken bilgisayara baktığımda 12-13 lt/km gibi uçuk bir rakam görünüyor ve yaklaşık 80 km de yakıt göstergesinden 2 kademe düştü. arabanın huyunu suyunu bilmediğim için normal mi belli bir süre geçmesi mi gerekiyor anlayamadım. değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samizdat

merhaba ben de dün 2009 model 5 kişilik bir picasso alarak aranıza katıldım. henüz 38.000 km de araç. genel olarak herşeyini beğendim, sadece bakımını yetkili serviste yaptırdıktan sonra yol bilgisayarını falan direksiyonun sağındaki koldan sıfırladık. ben de depoyu fulledim, şimdi hareket halindeyken bilgisayara baktığımda 12-13 lt/km gibi uçuk bir rakam görünüyor ve yaklaşık 80 km de yakıt göstergesinden 2 kademe düştü. arabanın huyunu suyunu bilmediğim için normal mi belli bir süre geçmesi mi gerekiyor anlayamadım. değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

Hayırlı olsun. Tüketim değerleri anlık modda kalmış olabilir. Bir de Depoyu fullediginizde pompa biraz erken atıyor. 55lt alabilecekken 47lt de falan alabiliyor. Bu şekilde tam dolu değilse kısa sürede dişler iner.

Araçla ilgili daha çok şey paylasirsaniz seviniriz. Kaça aldınız. . Boya değişen var mı? Gibisinden.

teşekkürler arabayı 41.500 TL'ye aldım. kum gri renkte. Ankara otosaya ekspertiz için götürdüm değil değişen nokta boya çıkmadı. bir bayan kullanmış. arabanın erg ve sigortasında sorun olabilir dediler, sağolsun sahibi 2000 tl ödeyip onları da değiştirdi. yani ben erg ve sigortası yetkili serviste sıfırı ile değiştirilmiş arabayı 41.500 TL almış oldum. Tüketim değerini anlık modda ise nasıl anlar ve nasıl düzeltirim. dün göstergede yakıt az uyarısı vardı ve fulledim 220 tl tuttu. dediğiniz gibi 4.55 olsa lt'si 48 litre yapar. önceki aracım honda accorddu ve 2.4 motor 190 beygir arabaya alışmışım sanırım ama zaten hızlı kullanan biri olmadığımdan yavaş kalıyor gibi bir sorun yaşamadım. aracın görüş açısı ve yüksekliği beni mest etti ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: samizdat

teşekkürler arabayı 41.500 TL'ye aldım. kum gri renkte. Ankara otosaya ekspertiz için götürdüm değil değişen nokta boya çıkmadı. bir bayan kullanmış. arabanın erg ve sigortasında sorun olabilir dediler, sağolsun sahibi 2000 tl ödeyip onları da değiştirdi. yani ben erg ve sigortası yetkili serviste sıfırı ile değiştirilmiş arabayı 41.500 TL almış oldum. Tüketim değerini anlık modda ise nasıl anlar ve nasıl düzeltirim. dün göstergede yakıt az uyarısı vardı ve fulledim 220 tl tuttu. dediğiniz gibi 4.55 olsa lt'si 48 litre yapar. önceki aracım honda accorddu ve 2.4 motor 190 beygir arabaya alışmışım sanırım ama zaten hızlı kullanan biri olmadığımdan yavaş kalıyor gibi bir sorun yaşamadım. aracın görüş açısı ve yüksekliği beni mest etti ama :)

Düşük yakıt uyarısı genelde 130km menzil kaldığında yanıyor. Ben genelde kalan menzili 50 olana kadar surerim. Sonra da fullerim.

Sinyal kolundan ekran modlarini değiştirin ve benzinlikten bu ana kadar olan ortalamayi kolayca simgeden anlarsınız.

Aracın fiyatı güzelmiş. Satıcı ise çok daha iyiymiş. Ama eğer ilk sahibi ise adamın zaten neredeyse hiç zararı yok. Ondan rahat. Benim aracım da 2009 model. Otv indirimi ile bu araçları 42-44 bine almışlar. Düşünün. .

Aracın ilk sahipleri. Oldukça zengin bir işadamı gelinine hediye almış, plakası bile bayanın isminin ilk harfleri. zararı var mı yok mu bilemiyorum tabi ama ötv indiriminden dolayı uygun fiyata almış olabilir. ekran modlarını dün akşam denediğimde 5 farklı mod geliyordu ama hangisi olduğunu anlamaya çalışırım, yine de hiçbirinde ben 6-7 lt/km yazdığını görmedi.
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    selam
    Benim arka sis farıda aynı şekilde. Doğan ustaya gösterdim. Bunlar komple satılıyor fiyatıda 250tl gibi bişey olması lazım dedi istersen listeye bakayım dedi ama ben değişim düşünmediğimden tam fiyata bakmadık. Bana da saçma geldi sadece kapak için komple değişim ama başkada yapacak bişey yok gibi. Bi çözüm bulursanız öğrenmek isterim
    saygılar
  • htekin12 H kullanıcısına yanıt
    ben servise sordum 145tl istedi ancak elinde yok sipariş 10 günü bulur dedi bende sanayide bi elektrikçiye götürdüm bı doğan stobunu spiralle kesti orjinal gibi yaptı yapıştırdı 2 sisede transparan çekti 15tl de para istedi çokta memnun oldum hallettim ancak sırf cam kırıldı diye böyle bir fiyat çok saçma el kadar bi cam 145 tl.. koca doğan camı10 tl yuh diyorum..
  • Merhaba arkadaşlar. Benim ilginç iki tane sorunum var. Birincisi araba kasislerden geçerken iyice bi yaylandığı zaman veya yavaş giderken aniden durmam sonucu yaylandığı zaman bi yerlerden su sesi geliyor. Her yere baktım kapıyı açtım salladım ileri geri, su sesini duyamadım. Paspasların altına torpidolara baktım ıslaklık var mı diye hiç bir şey yok. Ama arabayı iyi bi sallayınca su sesi şarıl şurul geliyor.

İkinci soru(nu)m ise araba rolantide bi süre bekletirken egsozdan çok değişik bi koku geliyo. Mazot kokusuna hiç benzemiyor balata kokusu desen değil böyle garip çok değişik kötümü iyimi anlayamadığım farklı bir koku. Deterjanın içine yağ atıp ocakta yakmışsın gibi sanki.
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.