Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    205/55/16 tabi ki. Fiyatı daha uygun ve piyasasa en cok bulunan olculerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Picasso11

Arkadaslar, iste o beklenen buyuk gun geldi. Yeni C4 picassolar citroen showroomlarinda yerlerini aldilar. Citroen.com.tr adresine uye oldugum icin bugun yapilan C4 picasso lansmanina davetliydim, fakat cok istesem de islerimin yogunlugundan lansmana katilamadim. Yeni C4 picassolar hayirli ugurlu olsun. Ilk alan talihli bakalim kim olacak. Forumda Ilk yorumlari merakla bekliyorum.

Evet ben de merak ediyorum.

Bu arada baz donanım güncel picassolara göre kirpilmis. Intensive ise fena değil. Exclusive gelseydi işte o zaman yer yerinden oynardi.

Yeni kasa 300kg kadar hafif olduğundan heralde baz donanimda 205 60 16 lastiklere geçilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar
    2010 model 5 kişilik picassoya yeni geçiş yaptım.cam ısıtma özelliği nerden açılıp kapanıyor?
    tşkler
  • mhmtmrtsen M kullanıcısına yanıt
    Arka cam diyorssniz klima tuslarinin oldugu yerden. 2009 da baska isitma yokta

• quote:

Orijinalden alıntı: mergink

Hayırlısı olsun.

2013'te 2008 model GP sahibiyim. Allah kısmet ederse 2018'de de 2013 modelini alırım artık.

quote:

Orijinalden alıntı: mergink

Hayırlısı olsun.

2013'te 2008 model GP sahibiyim. Allah kısmet ederse 2018'de de 2013 modelini alırım artık.

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Picasso11

Arkadaslar, iste o beklenen buyuk gun geldi. Yeni C4 picassolar citroen showroomlarinda yerlerini aldilar. Citroen.com.tr adresine uye oldugum icin bugun yapilan C4 picasso lansmanina davetliydim, fakat cok istesem de islerimin yogunlugundan lansmana katilamadim. Yeni C4 picassolar hayirli ugurlu olsun. Ilk alan talihli bakalim kim olacak. Forumda Ilk yorumlari merakla bekliyorum.

Ben yaza doğru niyetliydim fakat nedense yeni model hiç içime sinmiyor. Eski Grand kasa daha hoş geliyor hala gözüme. Yaza 2012 beyaz GP satmak isteyen olursa alıcı hazır :D
  • yan sanayisi varsa bile ben bulamadım
  • Arkadaşlar,
    2011 model Grand Picasso'm var. Malum ön park sensörü yok bu araçlarda.
    Değişik yöntemlerle ön park sensörü takan yada bu konuda olumlu/olumsuz görüşü olan var mı?
  • ben bu usb sd aux aletten aldım
    fakat pejo ve citroenlerde kodlama gerektiriyormuş
    şimdi doğan ustayla kodlamaya uğraşıyoruz
    doğan ustanın hengameleli bi zamanında gittim tam olmadı
    yarın inşallah bir-iki arabanın sorunuyla brlikte halletmeyi umuyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_60110696/mpage_6/tm.htm

synthesizer doğan kardeşimdi linki hemen canlandırmış burda olduğu gibi

doğan sana tavsiyem yol üstü tuning ci warsa orda yaptır
    zira bu kod işi can sıkabilir
    tr tuning de bu arada en uygun fiyat onda bunuda gözden kaçırma

ha son olarak montaj işi kolay
    kod işi olmasa :S
  • https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/891551/418c29c1-0b7a-4056-a638-142726a34661.jpg

Bu da benim c4-gp... 9 cama da film çekildi ve gerçekten uzun yolculukta çok farketti... Arabalarımız cam fanus gibi olduğu için kesinlikle gerekiyor diye düşünüyorum. arka kapılar, bagaj yanlar ve kapı 5'i 3 numara, ön kapılar ve ön kelebekler 2 numara yapıldı...

arkada kırmızı ile çizilen bölgenin hikayesi de şu; haziran ayında tatil dönüşü izmirde arkadaşlara uğradık ve arabayı yola çift taraflı park ediliyo diye hafif kaldırıma çıkararak park ettim. kendine duyarlı diyen bir mahlukat da japon yapıştırıcısıyla "kaldırımdan çek arabanı" çıkartması yapıştırmış. İyi ki yaparken karşılaşmadık çünkü kendimi kaybedeceğim kesindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurefe09 -- 2 Ekim 2013; 14:29:35 >

• ozgurefe09 kullanıcısına yanıt
    maşallah hocam çok güzel gözüküyor. maalesef dilim varmıyor onlara insan demeye ama böyle insanlar var. geçmiş olsun diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurefe09

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/891551/418c29c1-0b7a-4056-a638-142726a34661.jpg

Bu da benim c4-gp... 9 cama da film çekildi ve gerçekten uzun yolculukta çok farketti... Arabalarımız cam fanus gibi olduğu için kesinlikle gerekiyor diye düşünüyorum. arka kapılar, bagaj yanlar ve kapı 5'i 3 numara, ön kapılar ve ön kelebekler 2 numara yapıldı...

arkada kırmızı ile çizilen bölgenin hikayesi de şu; haziran ayında tatil dönüşü izmirde arkadaşlara uğradık ve arabayı yola çift taraflı park ediliyo diye hafif kaldırıma çıkararak park ettim. kendine duyarlı diyen bir mahlukat da japon yapıştırıcısıyla "kaldırımdan çek arabanı" çıkartması yapıştırmış. İyi ki yaparken karşılaşmadık çünkü kendimi kaybedeceğim kesindi...

Detay forumunda sanki bir çaresi vardı gibi hatırlıyorum. Geçmiş olsun. Bu renge yakışıyor ama griye gitmiyor bu renk. Hafif aynalı olanlar yakışıyor griye.

Kaça yaptirdiniz.

• hugo__mboy kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, o yüzden zaten insan yazmadım mahlukat yazdım :(
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkür ederim... valla birkaç boyacı gezdim, hepsi de japon çok nalet bir kimyasal illa boya ister dedi... ben de boyatmak istemiyorum çünkü komple gerekecek... bakayım bi ara o detay forumuna, keşke olsa çözümü çok memnun olurum... Ben biraz tanıdık biraz eski müşteri falan derken ZIEBART'a 500,00TL'ye yaptırdım... Piyasada küçücük camlı megane'ı arkadaşım 200,00TL'ye yaptırdı. Onunla kıyaslayınca oldukça makul olduğunu düşünüyorum 9 cam için... Eşim ve oğlum gerçekten çok rahat ettiler ilk yolculuğa nazaran...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurefe09 -- 3 Ekim 2013; 8:51:18 >
  • ozgurefe09 geçmiş olsun
    allah karşımıza böyle vicdansızları çıkarmasın

bu arada ben de bu audio system aleti hallettim
    doğan ustayı boşuna uğraştırmışım
    aldığım alet bozukmuş
    doğan ustanın yanındaki müzik sistemleri dükkanında wardı
    hocam tak çalıştır hemen nakit ödüycem dedim

arkadaş geldi alet fişini teybe soktu
    usb yi yerleştirdi ve çalıştı

yanlız şimdi şarkı isimleri yazmıyor onu deşeliycem

bilgisi olandan yardım isterim ....
  • Günaydın herkese,

Çelebi arkadaşım sağolasın, amin hepimiz için... gerçekten mal canın yongası, para verip alıyoruz, sevdiklerimizi taşıyoruz gözümüz gibi bakıyoruz, sonra geliyo böylesi canımızı yakıyo... neyse buna da şükür diyelim...

bu arada ben de küçük bir bilgilendirme yapayım. kasko poliçem aviva sigortadan yapıldı... aviva'nın da mini onarım anlaşması otto zenith ile var... cumartesi günü uğradım arabanın ufak tefek çiziklerini yaptırayım diye... bu kadar para ödüyoruz yıllık bari işe yarasın dedim. ancak 3-4 gün arba burda kalır deyince vazgeçtim. kasko ikame araç verir dediler ama uğraşmak zor geldi... dursun dedim böyle zararı yok nasılsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TpT Celebi

ozgurefe09 geçmiş olsun
    allah karşımıza böyle vicdansızları çıkarmasın

bu arada ben de bu audio system aleti hallettim
    doğan ustayı boşuna uğraştırmışım
    aldığım alet bozukmuş
    doğan ustanın yanındaki müzik sistemleri dükkanında wardı
    hocam tak çalıştır hemen nakit ödüycem dedim

arkadaş geldi alet fişini teybe soktu
    usb yi yerleştirdi ve çalıştı

yanlız şimdi şarkı isimleri yazmıyor onu deşeliycem

bilgisi olandan yardım isterim ....

Hayırlı olsun. Idtag düzenleme programını diğer konuda biri paylasmisti hatta seve seve yardım ederim demişti.

Eger şarkı isimleri çıkarsa ben de alabilirim. Dükkan doğan ustanın orda mı?

• ewt doğan ustanın 2 yan dükkanı tanışıyorlar zaten

175 demşti takması falan 150 verdim
    seni düşünürek belki ilgilenirsin diye
    adama dedim bizim forum war ordan doğan ustaya da baya gelen war
    oraya yazıcam aynı fiyat yap dedim ilkden olmaz molmaz dedi ama
    sonunda tmm olsun madem dedi

ekranda şarkı adları çıkmıyor
    idtag olayınıda biraz kurcaladım mp3tag proğramıyla
    ama sonuç elde edemedim
    çokta anladığım konu değil

ithalatcısını aradım zaten göstermez dedi
    canım sıkıldı

birde önemli konu şu ki ;

ses kaliteli oluyomuş falanmış filanmış bi tuhaflık war anlamadım
    radyo sesi ile aletten gelen muzik arasında 30-40 % fark war
    aletten ses boğuk ve düşük volumlü geliyor
  • duyduk duymadık demeyin.citroen yetkili servisleri silecek ve far ampulu İŞÇİLİKLERİNDE %20 indirim yapıyormuş.hadi hemen gidelim mazallah kaçırırız indirimi
  • m.s.y M kullanıcısına yanıt
    bu inanılmaz. okuduğuma inanamadım, bir daha okudum, bir daha okudum. nasıl böyle birşey yapmaya kalkışırlar, akıl karı değil bu iş !!!
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.