Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bir çift silecek takımına 130 tl. ödedim. Hala etkisindeyim , arabanın en ucuz parçası çeyrek altın gibi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEMET021

Dün bir çift silecek takımına 130 tl. ödedim. Hala etkisindeyim , arabanın en ucuz parçası çeyrek altın gibi :(

yan sanayisi yok muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dün bir çift silecek takımına 130 tl. ödedim. Hala etkisindeyim , arabanın en ucuz parçası çeyrek altın gibi :(

Ben bu yıl modacar yan sanayi aldım ciftine 45tl odemistim. Banana tip.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

GP nin silecek ölçüleri nedir tam olarak?
  • quote:

Merhaba,

Keşke biraz araştırsaydınız.

Ben takalı 2 ay oluyor. Ürün Bosch marka ve çok kaliteli. Hiçbir problem yok. Sorunsuzca ve sessizce siliyor.

İyi haftalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mergink -- 23 Eylül 2013; 10:20:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gphsn

quote:

quote:

GP nin silecek ölçüleri nedir tam olarak?

Yedek Parça Kodu: 3397007313

Sol : 800 mm
    Sağ :750 mm
  • quote:

Yeni lastikleriniz hayırlı olsun. Yazlık lastiklerde orjinal ölçü ve orjinal yük hız endeksi çok önemli o yüzden ben de 2 hafta önce 215 55 16 good year efficient grip performance 93 V tercih ettim.

Muadil ölçü olarak 205 55 16 yada 205 60 16 kullandığınızda araclarimiz ariza lambası yakabilirmis. Sebebi de Esp modülü. Doğan usta böyle birşey olursa aracı bilgisayara bağlayıp lastik ölçüsünü programda degistirebildigini söyledi.

Yeni lastiklerinizi nereden aldınız onu da paylasirsaniz sevinirim. 75tl world puan hediyesi hepsiburadada mevcut ama taksit atlatma ve kesin lastik üretimi belirtilmemiş.siz lastikciden mi aldınız?

Merhaba Sayın synthesizer,

Lastik için araştırma yaparken ESP konusuna bende rastladım. Ben, İkitelli Organize Sanayide İbrahim Ustaya gitmiştim bakım için(60000 km). Doğan Ustayı tanıyor beraber çalışmışlar. Aküyü de ona değiştirtmiştim. Her gittiğimde Lexia'ya bağlıyor. Sanırım oda böyle bir durum olursa yapabilir diye düşünüyorum.

215/55 R16'da gerçekten diğer 2 ölçüye göre pahalı. Markalı alacağım diyorsanız fiyat iyice artıyor. Bu sebeple kış lastiklerinde böyle bir tercih yaptım. Sizinde lastikleriniz hayırlı olsun. İyi bir fiyata almıştınız. Bende zamanı gelince aynı lastiklerden alacağım. Daha önce EfficientGrip kullandım ve çok memnundum.

İnanın aramadığım sormadığım yer kalmadı. Üretim tarihleri belli değil. Olanlar 2012 ve öncesi üretim. Ellerinde bayide olsa lastik yok. Gelecek diyorlar. Fiyat 270-280 TL. Daha pahalı fiyat verenlerde çıkmadı değil. İnternette uygun fiyatlarda var ama şehir dışı olduğundan ücretsiz montaj seçeneği gibi bir imkan olmayacaktı. Taksit 6-8 arası yapılıyor. Vade farkı da oluyor.

Velhasıl kelam bu sebeple direkt olarak Tedarikçiyle çalışan Hepsiburada'dan aldım. Lastikler direkt olarak tedarikçiden kargolanıyor. Zaten kargo da ücretsiz.

Öncesinde üretim tarihi net bilgisi ve ücretsiz montajın hangi serviste yapılacağı bilgisini de aldım.

Lastikler bugün teslim edilecek.

Bakalım zamanı gelince deneyip göreceğiz. Tecrübeleri paylaşırım.

• silecek için dikkat edin
    arabanın üretim yılına göre sileceğin üzerindeki adaptörler değişiyor
    bendekilerde bosch marka
    memnunum
    modacardan aldığımı 2 ay kullanmıştım, boschu bulunca hemen çıkardım, acil durumlar için saklıyorum

paspas konusunda yardımcı olabilecek varmı
    modacardan almıştım zamanında
    parçalandı
    picasso için yazmasına rağmen uygunda değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matekeli -- 23 Eylül 2013; 10:44:05 >

• Kullanıldığı Araçlar

CIT Grand C4 Picasso 1.6 HDi; Prod. Period: 10.2006
    CIT C4 Picasso 1.6 HDi; Prod. Period: 02.2007
    CIT Grand C4 Picasso 2.0 HDi; Prod. Period: 10.2006
    CIT Grand C4 Picasso 2.0 HDi; Prod. Period: 10.2006
    CIT C4 Picasso 2.0 HDi; Prod. Period:

• bosch marka için
    Wiper/cleaning systems
    Wiper blade Aerotwin Spoiler, set -> 03/2008 SBF LLE 3 397 007 313 H
    Wiper blade, rear 3 397 004 559 H
  • Arkadaşlar,

2012 Ekim çıkışlı GP aracımı 15000 ilk bakımına götürmek istiyorum.

Garantide olduğundn yetkili servislere götürmek zorundayım.

İstinye Bayraktar'a götürmeye değermi, yoksa kalite olarak İstanbul'da başka tavsiye edebileceğiniz alternatif servisler varmıdır?

İlk bakım fiyatı için 420 TL fiyat veriyorlar, daha aşağı yapan varmıdır?
  • arkadaşlar şu aletten kullanan fikri olan war mı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_60110696/tm.htm

fikirlerinizi bekliyorum
  • TpT Celebi T kullanıcısına yanıt
    hemen hemen bütün yorumları okudum. çok yararlı bir şeye benziyor. cd çalarla uğraşmak ölüm geliyor bana. 100 şarkı attım karışık çalma moduna ayarladım. 2 şarkıdan sonra error veriyor. En azından böyle sıkıntı yaşamayız :)
  • walla ben bugun sipraişi vericem büyük ihtimalle
    2-3 ay oncede bi depreşmiştim bunu almaya sora vazgeçmiştim
    gecen bayram tatili arafesinde alacaktım zaman olmadı gen kaldıydı

şimdi alıcam büyük ihtimalle
    montajınıda yakınımda bir arkdaş war eli becerikli birisi onla beraber yapmayı düşünüyorum
  • üründe burda ilgi duyanlar için ;
    fiyat baya araştırdım 10-12 tl ucuz olan yerlerde war fakat en dertsiz zahmetsiz buraya kanaat gtirdim

başka ilgilenen almak isteyen warsa iletişime geçip biraz daha iskonto alabiliriz siye düşündüm ne dersiniz ?

• ben işin biraz cinliğindeyim sanırım. araçta ki aux girişini kullanarak şöyle bir ürünle müzik çalabilsek harkulade olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: TpT Celebi

arkadaşlar şu aletten kullanan fikri olan war mı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_60110696/tm.htm

fikirlerinizi bekliyorum

Bi ara ben de takmıştım buna kafayı hatta e bayde bluetooth adaptörünü bile bulmuştum ama sonra parrot gibi daha sağlam ve kendi içinde DAC barındıran sistemlere abayı yaktım.. Sonra da yaptığım CD'leri bile dinlememeye başlayınca projeyi bir kenara kaldırdım.

Bu cihazı kullanan bazıları direk idtag bilgilerini girdiğinde şarkı adını falan da görünür yapmış o çok hoşluma gitti.. Halihazırda picassolarımız CD'lerdeki şarkı ve albüm isimlerini göstermiyor. O koca ekrana yazık gerçekten.

Satın alma kısmına gelince, ben internetten almak yerine gidip bir yerde alıp montajını yaptırmaktan yanayım. Ucuza alsam bile kime taktırıcam.

• isimleri gösteriyor fakat en fazla sanırım 13 dosyayı destekliyor
    13 dosyadan herbirinin içindeki şarkıların isimlerini gösteriyor, ama 1 dosyaya yüklenebilecek maksimum şarkı adedi sınırlaması var
  • Arkadaslar, iste o beklenen buyuk gun geldi. Yeni C4 picassolar citroen showroomlarinda yerlerini aldilar. Citroen.com.tr adresine uye oldugum icin bugun yapilan C4 picasso lansmanina davetliydim, fakat cok istesem de islerimin yogunlugundan lansmana katilamadim. Yeni C4 picassolar hayirli ugurlu olsun. Ilk alan talihli bakalim kim olacak. Forumda Ilk yorumlari merakla bekliyorum.

• Hayırlısı olsun.

2013'te 2008 model GP sahibiyim. Allah kısmet ederse 2018'de de 2013 modelini alırım artık.
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.