Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.975
Cevap
51
Favori
1.788.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pj

fifa'dan iyi demenizi bekliyorum..
    fifa'yı ps2'ye aldım 10ytl. iyi bi oyun olmuş;
    ps3 için pes bekliyorum.

gtp5 nasıl fifa dan iyi olacak? pes le karıştırdın herhalde.
    japon hesabı almak için ps3 de en soldan başka bir hesap daha aç. o hesaptada yeni bir japon psn hesabı aç.
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• %98

oyuna kaçtım

2 saattir pes alacak site arıyorum;
    pes olmuşum istemeden...
  • yahu japon store un neresinde bu? heer yerine baktim yok. sama yimi midir nedir, bir kizin hd movie si falan var. sega rally eng.ver. eklenmis ivir zivir. GT 5 Prologue Demo diye birsey goremedim? Nasil oluyor bu is? Belki ana sayfadan goremiyorumdur diye demo bolumlerine, nereye bakmadim ki? yok yok yok
  • @nitrogliserin

dostum oyuna bi ara ver bi kac SS at şöle cilalısından görelim nasıl bişeymiş...
    M G S 4 12062008
    sagorap OUT K.i.T.S İN
  • yuh be o da ayrimiydi? hemen japon alayim bir tane, sagolasin iyi de ben 3 tane store var diye biliyordum. hongkong japonya diye ikiye mi ayirmislar? yuh yani. hemen japon hesabi acayim. tesekkurler. gece gece is cikardilar. sabah 6:30 da kalkacagim.

College of Engineering 2010/2014-Univeristy Park, PA
  • Demodan çekilen görüntüler
    http://www.gamersyde.com/news_5372_en.html
  • felaket hizli iniyo 5 dakkada 250mb vurdu mk 15dakkaya oyundayim

PSN: metaI
    Ps3 120gb - PS4 500GB - MONSTER P370 Core i7-3630QM 32GB 1600Mhz 240GB SSD+750GB 2xHD7970M Crossfire 4Gb 17.3" Full HD Win 8 64bit - Optoma HD83 Full HD 3D Projeksiyon - Sony Hmz T2 3D kişisel gözlük - Logitech G25 direksiyon - Sony MDR-DS7500ES Kulaklık - Dark 2 media player - Turtlebeach px5 kulaklık - Iphone 5
  • yardim edin lutfen, acaba linkteki dosyayi flash diske aip ps3te yukleyip oynayabilir miyim, next gen araba yarisini tatmak istiyorum

College of Engineering 2010/2014-Univeristy Park, PA
  • offff full hız indiriyor ama daha %60 da
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• 736mb cik ... allahtan hizli geliyor ... simdi bu prologue aslinda bir gt5'in demosu .. bu verilende prologue'un demosu . yani demo'nun demosunumu veriyorlar .. komedi yahu . prologue nekadar olucakti 39-49usd falandi galiba degilmi . lol
    BADOZONE
  • Demodan verilen sslere bakdım bir siteden..Aa eksikliği yine hat safhada..Cevrede iyi gelmedi bana..Kendim indirip deneyeyim birde..

Umarım hayal kırıklığı olmaz..
  • İnince ekran görüntülerini bekliyoruz.

Son SS'ler ilk yayınlananlar kadar değil, ama doğaldır ilk yayınlananlar replay görüntüsüydü. Forza 2 gibi foto modu olayıya ilgili. Ama şu son hali Forza 2 den aşmış şekilde farklı değil,(tabii AA daha iyi) ilk yayınlanan görüntüler sollar geçerdi Forza'yı halbuki.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.