Şimdi Ara

Grafik tablet ders için işe yarıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci el bir wacom veya xp penin grafik tabletinden alıp pcden soru çözmeyi düşünüyorum. Giriş seviyesinde olacaklar fiyatı düşük olacaktır ama sizce işimi görür mü? Test çözerken falan hayalimdeki gibi olur mu yoksa kullanırken fark edeceğim sorunlar olacak mıdır? Elinde olanlar genel olarak yorum yaparsa sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Online dönemde kullandım mı kullandım.
    Aşırı gerekli mi? Hayır, değil.

Hayalindeki gibi olmayabilir ama yapması gerekeni yapıyor. Test çözersin.
    Alışması bir tık zaman alır.

Online olmayan dönem neredeyse hiç kullanmadım. Çizim gerektiren bir bölümde daha çok işe yarayabilir. Ya da hobi falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Mesela youtubedaki hocalar gibi rahatlıkla çizim yapabilir miyim bir süre sonra?

• Neden olmasın.

Alıştıktan sonra

İkinci el almanı tavsiye ederim. Çok daha ucuz olabiliyor. (Eğer alacaksan)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Çok ucuzları bile çok pahalı ama almışken iyisi olsun diyorum wacomum grafik tabletni 400-500 arasına almaya çalışacağım

• Fareyle mi çözüyordun grafik tabletle mi fareyle çözüm yapmaya alışmak imkansıza yakın gibi. Çocukluğum pcde geçti ama oyunlarda aimin yakıyor ama yazı yazma işlem yapma öldürüyor mousela

• diğer derslerde niye çok zor olsun millet neler çiziyor o tabletlerle hajqjqmqm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • p*f aktif kullanıyorsan yarar

• 10gblik sadece yüklü arşivim var tgdeki arşiv 30/40gb var herhalde

• Yarar tabii ki. Samsung s6 lite kullanmıştım. Kalemiyle mükemmeldi. 4,5k olmuş neredeyse vay be. İsteyene 3k ya salarım

• hocam grafik tablet mouse değil, daha yavaş olmaz yani kağıt kaleme göre

• Dostum arşivin duruyor mu hala

• Ben iPad kullanıyorum kardeşim grafik tablet. İkisi de gayet iyi. Alışınca kağıttan daha hızlı oluyor. Ama bazıları psikolojik mi bilmiyorum asla alışamıyor. Çoğu kişi kullanır ama. Sadece test için ise ucuz bir Çin markası bile olur. Kardeşime 180e almıştık 2 sene önce. Daha ucuzu yoktu. Hala çok iyi.

• Fatih kalem indir
    Mouse'unda dpi değiştirme özelliği varsa birisi hep kullandığın dpi olsun diğerini 400 dpi'a ayarla. Yine özellik varsa mouse gezdirirken pürüzleri düzleştirme özelliğini aç biraz yılan gibi çözersin.
    Sağ tıka basıp aşağı çekince silgi geliyor ben baya alışmıştım hızlı kullanıyordum. YouTube 'dan çalıştım tüm sene ve hep durdurup hocadan önce çözdüm baya yararını gördüm hem soruyu çözmekten hem de zaman kazanıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yağ gibi akan tükenmez kalemlerle çözmenizi tavsiye ederim hocam lise hayatım boyunca tükenmez kalem kullandım 0.38 uçlu

bazı kalemler aşırı kaygan oluyor kendi yazimi bile okuyamiyorum ciddi ciddi. bi kez alıştıktan sonra kurşun kaleme dönme isteğiniz kalmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.