Bildirim
Graffiti yapmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
http://www.learngraffiti.net/home.htm
burdan bak bana faydası oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: xXxKuBiLaYxXx
http://www.learngraffiti.net/home.htm
burdan bak bana faydası oldu
ingilizcem yok -
-
Burdan ne kadar anlatabilirim bilmiyorum...ama 2ci resim Tag türüdür..Ve 2ci alfabede gayet yavan İlk alfabe de pc de çizildiinden kağıda rahatça geçiremezsin..ayrıca birinin alfabesini kullanmak sadece zaman kaybıdır
-
Peki kendi alfabemi nasıl oluşturabilirim? Ayrıca 2. resimdeki harfleri nerelerde kullanabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: caköp
Peki kendi alfabemi nasıl oluşturabilirim? Ayrıca 2. resimdeki harfleri nerelerde kullanabilirim?
Kendi alfabeni çizerek oluşturabilirsin2. resimmdeki harfleri genelde spreyle (veya marker) ile sokakta bulduğun heryere yazarsın Tag dır imzadır bu
2 resimdeki harfleri(tabi daha düzgün olanlarını) deftere karalarsın..kızlar bakar koluma bacağıma yaz derler
Okuln girişine yazarsın okul tanır
-
2. resimdeki harflerin bir kuralı var mı? Yani ezberden mi giderek çizeceğiz yoksa sallamasyon mu?
-
quote:
2. resimdeki harflerin bir kuralı var mı?Yani ezberden mi giderek çizeceğiz yoksa sallamasyon mu?
2.resimdekilerin kuraLı pek yok..ama saçma sapan harfler genelde gülünç bulunur2yıllık çiziciyim :D..Sana şöyle anlatim..Gözüm kapalı çizebiliyorum...gözüm zabıtaya bakarken çizebiliyorum...kafamla hem sağı hem solu kontrol ederken çizebiliyorum :D ezbere gidersin yakında.. (:
-
Bir kere binaların arkasına çizmeye gittik , yakalandık yavaşlıktan dolayı ama kaçabildik.
kağıt üzerine yapmaya karar verdim. Kağıt üzerine çizdğinde hangi kalemi kullanıyorsun?
Ben faber castellin keçeli kalemini kullanıyorum?
-
quote:
Bir kere binaların arkasına çizmeye gittik , yakalandık yavaşlıktan dolayıama kaçabildik.
kağıt üzerine yapmaya karar verdim. Kağıt üzerine çizdğinde hangi kalemi kullanıyorsun?
Ben faber castellin keçeli kalemini kullanıyorum?
Benim maceralarımı dinlesenKağıt üzerinde geliştirmen gerekir...en az 6 ay...ben 1 yıl kağıt üzerinde geçirdim
kağıttayken farketmiyor kurşun uçlu vs...ama tombo rotring favori tagging imdir..Tag kalemleride var ayrıca
Keçeli de faber ve stabilo başta iyidir..sonra zig,graffiti art vs..kullanırsın..
-
kEnDi aLfAbEmI oLuşTuRuRkeN nelere diKKaT eTmEm LazIm? -
quote:
kEnDi aLfAbEmI oLuşTuRuRkeN nelere diKKaT eTmEm LazIm?
1) şift tuşun kayar inşallah..
2) tag? sketch? hangisi? -
İlk başta internetteki resimlerden çalın sonra yavaş yavaş oturtursunuz kendi stilinizi istedğiniz gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: Muro_Ba$kan
quote:
kEnDi aLfAbEmI oLuşTuRuRkeN nelere diKKaT eTmEm LazIm?
1) şift tuşun kayar inşallah..
2) tag? sketch? hangisi?
Bunu bana gelen bi pm üzerine gönderme niyetine yaptım.Normalde öyle yazmam.
İkisi içinde hem tag hem sketch...
-
Herşey senin el becerine bakar , yapamıyorsan hiç uğraşma , ileride de yapamazsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: ßoost
Herşey senin el becerine bakar , yapamıyorsan hiç uğraşma , ileride de yapamazsın.
Bilmediğim şeyi öğrenmeye çalışıyorum.Yapamıyo değilim yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mohyde
İlk başta internetteki resimlerden çalın sonra yavaş yavaş oturtursunuz kendi stilinizi istedğiniz gibi
Çalmadan önce Simple Style kullanılsa..sonradan esinlenmek daha mantıklı gelmiyormu
caköp: Kardeşim Tagda kendi harflerini bulman gibi bir şart yoktur..Ama sketch için simple style ikullanabilirsin.. -
quote:
quote:
İlk başta internetteki resimlerden çalın sonra yavaş yavaş oturtursunuz kendi stilinizi istedğiniz gibi
Çalmadan önce Simple Style kullanılsa..sonradan esinlenmek daha mantıklı gelmiyormu
caköp: Kardeşim Tagda kendi harflerini bulman gibi bir şart yoktur..Ama sketch için simple style ikullanabilirsin..
Detaylı detaylı ders veremiyeceğim burada.
-
quote:
quote:
quote:
caköp: Kardeşim Tagda kendi harflerini bulman gibi bir şart yoktur..Ama sketch için simple style ikullanabilirsin..
Detaylı detaylı ders veremiyeceğim burada.
sketchlerini koysana
Ben başliyim..kız arkadaşımın aşırı ısrarı üzerine...
Benzer içerikler
- 0530 kime ait
- burundan çıt çıt ses gelmesi neden olur
- dubai teknoloji mağazaları
- ataşehir örnek mahallesi nasıl bir yer
- varikosel askerliğe engel mi
- sodyum iyon batarya
- ets2 türkiye haritası
- elektrikli bebek arabası
- dc açıldı mı
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X