Şimdi Ara

Graffiti yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
24.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muro_Ba$kan

quote:

Orijinalden alıntı: Mohyde

quote:

quote:

İlk başta internetteki resimlerden çalın sonra yavaş yavaş oturtursunuz kendi stilinizi istedğiniz gibi

Çalmadan önce Simple Style kullanılsa..sonradan esinlenmek daha mantıklı gelmiyormu

caköp: Kardeşim Tagda kendi harflerini bulman gibi bir şart yoktur..Ama sketch için simple style ikullanabilirsin..

Detaylı detaylı ders veremiyeceğim burada.

sketchlerini koysana
    Ben başliyim..kız arkadaşımın aşırı ısrarı üzerine...
     Graffiti yapmak

iyimiş bu yaptığın :F

• quote:

Orijinalden alıntı: caköp

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk başta internetteki resimlerden çalın sonra yavaş yavaş oturtursunuz kendi stilinizi istedğiniz gibi

Çalmadan önce Simple Style kullanılsa..sonradan esinlenmek daha mantıklı gelmiyormu

caköp: Kardeşim Tagda kendi harflerini bulman gibi bir şart yoktur..Ama sketch için simple style ikullanabilirsin..

Detaylı detaylı ders veremiyeceğim burada.

sketchlerini koysana
    Ben başliyim..kız arkadaşımın aşırı ısrarı üzerine...
     Graffiti yapmak

iyimiş bu yaptığın :F

en iyisi denmez..ama iyidir yani :D

• ne kadar süredir grafiti yapıyorsun sen? (çok mu samimi konuşuyorum ne)
  • quote:

ne kadar süredir grafiti yapıyorsun sen? (çok mu samimi konuşuyorum ne)

2 senemi dolduracam inşallah
    eğer acil merak edip soracağın varsa msn nemi yazim Ares_yardim@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Grisevic -- 6 Şubat 2010; 18:26:22 >
  •  Graffiti yapmak
  • Mesajım bulunsun
  • @Muro_Ba$kan

Yaptığın sketchte o gölgelendirme kısmında sarı ve turuncu rengi keskin bir biçimde bölmeden nasıl yapıyorsun?Üstten turuncuya boyayıp az birşekilde parmağınla düzeltirsin dicem de onda da temiz gözükmez diye düşünüyorum

Bende kendi çapımda birşeylerle uğraşıyorum,her ne kadar harflerim pek iyi sayılmasa da beğeniyorum yaptıklarımı Konu yukarda kalırsa eklerim 1-2 amatör birşeyler
  • bastırmadan kalemi koyudan açığa götürüyorsun.sonra turuncu çok açık olduğunda sarıya geçiyorsun.
  • inanmayan denesin:Sarı ve turuncu renklerle dipleri yapıyorsun sonra Renk geçii yapıyorsun..başlarda pamuk kullandım ama elim alıştı..kuruboya zaten karıştırması kolay oluyor :) parmak mı dostum deneme bile

caköp: waay...adam çözmüş beni ee nezaman trene gidiyoruz

Koyduun resim basit bombing harfleri gibi işi caköp..Eğer zamanın varsa bişi ler kaptırim2-3 sketch daha koyimmi gençler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Grisevic -- 19 Şubat 2010; 21:49:00 >

• geçen sene yaparken bi yakalandık 4-5 kişi bi kaçıyoz ben direk çiğköteciye kaldım boyalar arkadaşta kaldı hala vermiyo
  • quote:

Ne ile boyadığına hiç dikkat etmemişim.. Ben keçeli kalemle yaptığım için kafa direk oraya gitti herhalde.. Onda da biraz zor olacaktır sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

Ne ile boyadığına hiç dikkat etmemişim.. Ben keçeli kalemle yaptığım için kafa direk oraya gitti herhalde.. Onda da biraz zor olacaktır sanırım

keçeli ilede yaparsında..Stabilo vs piyasa rahat bulacağımız ürünlerle rahat olmaz..zig vs ile yapılabilinilir die duydum...ama ben kuruboya taraftarıyım..Silgi gibi bir avantaj varken :D
  • quote:

inanmayan denesin:Sarı ve turuncu renklerle dipleri yapıyorsun sonra Renk geçii yapıyorsun..başlarda pamuk kullandım ama elim alıştı..kuruboya zaten karıştırması kolay oluyor :) parmak mı dostum deneme bile

Koyduun resim basit bombing harfleri gibi işi caköp..Eğer zamanın varsa bişi ler kaptırim2-3 sketch daha koyimmi gençler :D

kaptır hacı koyda görelim senin neler yaptığını

• quote:

quote:

inanmayan denesin:Sarı ve turuncu renklerle dipleri yapıyorsun sonra Renk geçii yapıyorsun..başlarda pamuk kullandım ama elim alıştı..kuruboya zaten karıştırması kolay oluyor :) parmak mı dostum deneme bile

Kapmak istiyorsan çalışacaksın çekirgeee

• quote:

quote:

quote:

Kapmak istiyorsan çalışacaksın çekirgeee

öğrette kapalım o zaman. :F

• Ben de kapmak istiyorum.
    Derslerde canım sıkıldığım da 2-3 karalarım.
    Bu arada Muro senin koyduğun sketch'de ne yazıyor okuyamıyorum. Sorun ben de mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: AcreaM

Ben de kapmak istiyorum.
    Bu arada Muro senin koyduğun sketch'de ne yazıyor okuyamıyorum. Sorun ben de mi?

Bende okuyamadım

• quote:

Ben de kapmak istiyorum.

Canıım arkim..Merve yazıyor (:

caköp:Burdan nasıL anlatim emesenden bile zr oluyor..Keşke aynı şehirde olsak..Msnden anlatabildiim kadar anLatırım :D

• quote:

quote:

Ben de kapmak istiyorum.

caköp:Burdan nasıL anlatim emesenden bile zr oluyor..Keşke aynı şehirde olsak..Msnden anlatabildiim kadar anLatırım :D

Hala okuyamadım ya neyse."Me"'yi okuyabildim sadece.

• quote:

quote:

quote:

Ben de kapmak istiyorum.

Hala okuyamadım ya neyse."Me"'yi okuyabildim sadece.

Ikın çıkacak..bulacaksın.. :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.