Şimdi Ara

Örnek Mahallesi/Ataşehir Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Örnek Mahallesi'nde bir ev buldum fakat mahalle hakkında ne bir bilgi buldum, ne de doğru düzgün bir yorum. Nasıl bir yerdir burası, oturanınız bileniniz var mı? Evin adresi Kültür Merkezi'nin arkasında yer alıyor.

Örnek Mahallesi/Ataşehir Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YGA -- 6 Ocak 2014; 23:32:30 >

• qéqéland
  • Orayı önermem ben Türk-iş blokları --- Acarlar sitesi tarafındayım kentsel dönüşüme girdi 2013'te araziler baya değerlendi bi bak istersen
  • Oraya yakınım pekiyi bir yer sayılmaz ama sokağa göre değişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YGA kullanıcısına yanıt
    orda oturuyorum
  • BarTenLee kullanıcısına yanıt
    Hocam oralarda kiralar ne kadar? Kadıköy veya Üsküdar'a gidecek olan yerler önemli benim için. 800TL'ye kadar çıkabilirim.
  • system error

fatal error

bırçi houze

gundi land

çavo crew
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardion

orda oturuyorum

Hocam konumuna bakar mısın yukarıda paylaşmış olduğum haritadan? Evin konumu orada gösteriliyor.
    Biraz daha miktar arttırabilirsen nezih bi yaşam alanıdır burası bizim apartmanda kiralar 800- 1000 arası değişiyo ve otobüs sorunun hiç yok tüm merkezi yerlere yakın sağlık ocagı hastane ptt lise okullar her türlü ihtiyacını karşilayabileceğin bir yer.İmkan olursa cuma günü istanbula dönücem yardımcı olabilirim
    valla benı soruyosan örnek mahallesi mimarsinan camiinin ordayım orası cok güzel babam çizdi binayı en iyi bina bizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardion

valla benı soruyosan örnek mahallesi mimarsinan camiinin ordayım orası cok güzel babam çizdi binayı en iyi bina bizim

Hocam sizin ev caddeye çok yakın, benim bulduğum ev biraz içlerde kalıyor. O civarlarda ev kiralarından haberin var mı?
  • Valla babam daha iyi bilirde sahibinden baksana fiyatlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Merhaba ,

Bizde Dumankaya İkon'un karşısında ki bir apartmana taşınmayı düşünüyoruz , tam buradaki ilk öğretim okulunun karşısında kalıyor,

peki burası hakkında fikir verebilecek olan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.