Şimdi Ara

GP Recyko Pro AAA Şarjlı Pil 4'lü 26,50 TL (BİTTİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
5.478
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    1 saat içinde fiyat artmış. Bu fırsatçı firmalardan nefret ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    2700 lükten elimde var 11 yil oldu hala kullanmaya devam ediyorum ;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: virtue28

    Bunun

    Resim daha aciklayici olur sanirim. AAA olan 30 tl ye yeni cikmisti, normalde 26 idi.
    Çok güzelmiş AA nın fiyatı. Bende yenile 2600 lük varta aldım 40TL ye. Gerçi AA boy alıncada en az bir 2500 mah lık olsun istiyorsun. Sebebi ise "AA" pilleri yüksek tüketimli cihazlarda kullanıyorsun öyle olunca yüksek kapasite önemli oluyor. "AAA" ları kumanda gibi kompakt cihazlarda uzun sürede kullandığın için "AAA" larda uzun saklanabilirlik arıyorum. Gerçi 1 kumandamda AA pil kullanıyor.

    Birde Recyko+ Pro da AAA boyda standart tipin %80 kapasitesini verebiliyorken Neden AA olan modelde 75% e çekmişler anlamadım.

    Bence takipte kalın AA da fiyat tekrar düşeceğini sanmıyorum ama AAA tekrardan aynı fiyattan stoklara girer bence.




  • https://urun.n11.com/sarj-edilebilen-pil/gp-820mah-recyko-aaa-ince-kalem-pil-sarj-edilebilir-4lu-P319130578


    Kaçıranlar için 31TL - 100TL üzeri kargo ücretsiz. 4 paket alırsanız 124TL oluyor. toplamda 18TL pahalıya geliyor ama n11 125 TL ye 10TL kuponunuz var ise 115TL ye gelir. Tanesi 28,75 TL ye geliyor.. Yinede bence acele etmeyin 1 gün bekleyin.

    Birde üzerine n11 de Bonus şubat kampanyası ile birleştirirseniz (5 tane almanız gerekli yada başka birşey daha eklemelisiniz 125TL için) 10 TL de bonus gelse daha iyi bile olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 22 Şubat 2020; 20:31:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kalay01

    2700 lükten elimde var 11 yil oldu hala kullanmaya devam ediyorum ;)
    Bende de var, kalite açısından kaliteli ona lafım yok zaten.

    Ama şarj ettin kenarda duruyor, 1-2 hafa sonra lazım oldu kullanayım dersen ne demek istediğimi anlarsın, diyeceğim ama zaten bunu biliyorsundur.

    Ondan bahsediyorum.
  • Deşarj yapan makine yok mu? Sadece ataba mı yapıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullandığım en iyi şarjlı pil Panasonic Evolta idi. 6-7 yıl önce Migrostan almıştım pilleri. Hala daha aktif olarak kulanıyorum. Hala tek şarj ile aylarca kullanabiliyorum. Ama maalesef üretilmiyor Evoltalar. Yerine Eneloop'lar çıktı. Denk getiremedim bir fırsatını. Hoş 2 paket almıştım evoltaları, dönüşümlü kullanıyorum hala iş görüyor. Sadece duvar saatinde tekli kullanma gafletine düştüğüm için 2 tanesini pert ettim. Ne ettiysem bu pilleri adam edemedim. Kullandığım şarj aletinin tekli şarj özelliği yok, mecburen bir dolu bir boş pili şarj etmek zorunda kalmıştım. Öğrendim olmuyormuş, boş olan pil pert oldu :)


    https://www.izreview.com/panasonic-rechargeable-evolta-battery-review/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebony -- 23 Şubat 2020; 10:31:51 >




  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Uzak durun dediğin ilk modeli yaklaşık 10 yıldır hala kullanıyorum.sanki hala ilk günkü şarj kapasitesinde gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat iyi evet kalite olarak da iyi diyebileceğimiz bir pil kendileri. En iyisini almak isteyenler , Eneloop pillere bakabilirler fiyatları 2 katı olabilir tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebony

    Kullandığım en iyi şarjlı pil Panasonic Evolta idi. 6-7 yıl önce Migrostan almıştım pilleri. Hala daha aktif olarak kulanıyorum. Hala tek şarj ile aylarca kullanabiliyorum. Ama maalesef üretilmiyor Evoltalar. Yerine Eneloop'lar çıktı. Denk getiremedim bir fırsatını. Hoş 2 paket almıştım evoltaları, dönüşümlü kullanıyorum hala iş görüyor. Sadece duvar saatinde tekli kullanma gafletine düştüğüm için 2 tanesini pert ettim. Ne ettiysem bu pilleri adam edemedim. Kullandığım şarj aletinin tekli şarj özelliği yok, mecburen bir dolu bir boş pili şarj etmek zorunda kalmıştım. Öğrendim olmuyormuş, boş olan pil pert oldu :)


    https://www.izreview.com/panasonic-rechargeable-evolta-battery-review/
    Bu arada siparişi kargolanan oldu mu acaba aranızda?


    Eneloplar harika gerçekten. Zaten panasonic'in markası. Ama Türkiye'de çok pahalı nedense.. Neredeyse 2 katı fiyatı 2 katı para vermeye değermi diye sorarsanız bence değmez çünkü 2 katı dayanıklıklık veya 2 katı kapasite vermedikten sonra anlamı yok. Kapasite olarak zaten diğerlerinden çok daha fazlasını vaadetmiyor. Şarj saklama konusunda da benzer özellikte. Dayanıklılık belki fark yaratır ama dayanıklılıkta da 2 kat fark vaadetmedikten sonra o parayı vermenin anlamı yok. Ancak güneş enerjili bahçe lambalarında kullanmak için belki her gün tam şarj tam deşarja tabi oluyorlar derken 3 yılda 1000 şarjı deviriyorlar. Örneğin GP 1000 şarj dayanırken, enelop 1500 şarj dayanıyorsa bile (ki ben 1,5 kat fark olduğunu sanmam) böyle bir güneş enerjili lambada enelop 4,5 yıl giderken belki GP 3 yıl gidecektir. Yarı fiyat olduktan sonra yine GP tercih ederim doğal olarak.




  • Biraz önce kargoya verdiler benim siparişimi.

    Almayı kaçıran arkadaşlar... tahmin ettiğim gibi yeni stok eklendi ve FİYAT AYNI.

    Bu arada ilk gelen paketi ihtiyacım olduğu için direk takıp kullanmaya başladım. 2 paketteki 4lü pili şarj ettim XTAR VC4 sadece 110 - 140 mah şarj yükleyebildi yani piller yaklaşık olarak %80-85 kapasitede geldiler buda demek oluyorki;

    1- Bataryalar hakikaten kapasite saklama konusunda başarılı,

    2- Oldukça taze üretimler. Bunu neye göre söylüyorum derseniz yeni nesil bataryalar, (özellikle bu tür üst segment modeller) uzun süreler boyunca şarj saklayabilsede şarj kayıpları: ilk 1 ay içerisinde 5-10% arası ilk 1 yıl içinde 20% civarı bir kayıp. 5 yılda da 30-40 civarı bir kayıp yaşarlar (GP pro nun iddası da 5 yılda 30% kayıp). 15-20% kayıpla diğini düşünürsek 6 - 12 aylık olduğunu düşünebiliriz.
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Tüh keşke bekleseymişim ama neyse artık siparişte değişiklik yapmazlar herhalde. Sipariş durumumda Ödeme Onaylandı yazıyor sanırım benimkini daha kargolamamışlar.

    Ben 75 TL'yi geçsin diye Orion marka pil eklemiştim onlar da iyi mi bilginiz var mı? Duracell'in şarjlı pilleri berbat mesela. Varta'yı da beğenmedim en iyisi GP'idi.

    Bir sorum daha var. Şimdi bana 3 paket pil fazla gelecek. Ben sadece bir paketini kullansam diğerlerini ambalajda saklasam daha mı iyi olur yoksa açıp ilk şarjı yapayım mı?
  • GAMEHUNTER kullanıcısına yanıt
    Değişiklik yapmazlar sanırım.

    Orion markasını hiç duymadım.

    Aslında bahsettiğiniz markalar bu işin en iyilerinden, sanırım size hatalısı denk gelmiş yada yanlış şarj aleti uzun süre kullanmama gibi sebeplerden heba olmuş olabilir piller.. Özellikle pil kimyası biraz şans faktörü var. Arada çürük elmalar olabiliyor. Ama NiMH pillerde Varta, Duracell, Panasonic, GP (özellikle pro serisi), bence en iyi seçimler.

    Yeni NiMH pillerin eskilerden farkı uzun süre rafta durmaya dayanabiliyor senelerce unutmayacaksanız paketinde durabilir. en azından 1-2 senedi bir hatırlayıp şarj ediin. hatta hatırlamışken tam boşaltım tam şarj edip o şekilde saklayın.
  • GP alacaktım, pilci Fujitsu önerdi onu aldım zamanında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Link var mı acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak onerebilecegim bir yer yok yazicioglunun alt katındaki dükkandan almıştım. Pil bu
    https://m.n11.com/fujitsu-12v-2700-mah-aa-sarjli-batarya-pil-acik-bulk-P319130893

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah alırım dedim yine bimiş stok
  • Duracell sarj aleti bu pilleri sarj eder mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

    sabah alırım dedim yine bimiş stok
    Hocam sende bi yakalayamadın şu fırsatları :)) Montörde de aynısı olmuştu :) Gördün mü direk alacaksın baktın araştırdın kötü birşeymi iptal edersin iade edersin. Ben bu hatayı 1 kere bilgisayarda yaptım daha da yapmadım. En düşük 6000 TL olan laptopı kara cuma da 5bine görmüştüm araştırdım şapşal şapsşal yok ekranı nasıl acaba içindeki ssd nedir nvme midir vs derken fiyat oldu yine 6bin, fırsatı gördümmü fiyat iyise 10dk. ayırıyorum kendime kısa bir google fiyat araştırması yapıyorum fiyat iyi ise yapıştırıyorum sonra siparişi. SOnra baktım beğenmediğim bir şey mi var eksiği geidği mi var hemen sipariş iptali veya en kötü iade ediyorum.

    Hele ki ürünün konusu açılmışsa ve konuya 4-5 den fazla cevap gelmişse illaki birileri araştırmıştır diye ihtiyacım varsa hiç bakmadan veriyorum siparişi, bu foruma açılan konu fiyatta iyise dayanırmı hiç 1 gün?

    Geçmiş olsun bu sefer stok bitmesi değil fiyat artışı olmuş, tekrar fiyat düşüreceklerini sanmam.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.