Şimdi Ara

Gözünü sevdiğimin dizeli, 20 TL=100 km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğrencilik zor. Yaptığım bir işten para gelecekti, gelmeyince cepteki 20 lirayı mazota verdim. Tam yakıt aldım(lukoil) eve dönerken baktım yolda kamyon kalmış. Adama yardım edeyim derken 30 km yol çevreyolunda 120-150 km arası hızlarda geçti. Işıklardan hızlı kalkma vs gidi durumlar vardı. Neyse, geri kalan km İzmit ş.içi ve çevre yolunda yapıldı. Ş.içi istikamet Fethiye caddesinin üst caddesini söylüyorum. Baya yokuşlu yerler, oturduğum yer de keza öyle. Normalde 50 lirayla 200 km civarı yaparım, şaşırdım bu sonuca. Bundan sonra eğer bir aksilik olmazsa hep aynı şekilde kullanacağım.

20 TL karşılığı 5.2-5.4 lt yapıyor. Depoda yakıt aldığım gün hiç yakıt yoktu. Araç 1.5 crdi kia cerato. Yol bilgisayarı olmadığından tüketim sonuçlarını yazamıyorum, sadece km seçenekleri mevcut.

Kamyon muhabbetini merak eden varsa, tam anayol ayrımında sağdan köprü şeklinde bağlanan yolda kör noktada arıza yapmış. Havayla ilgili bir parça bozulmuş araç olduğu yerde kalmış. Birilerinin yardımıyla aracı biraz kenara almışlar ama durumu tehlikeli. Otoban girişi kapalı olduğundan tüm kamyon ve arabalar o yoldan geçiyor. Haliyle adam bir çare yardım istiyor. Durdum, aceleyle gittik parçayı aradık. Şehirde yer olmayınca uzak bir noktaya gittik.

• Bende 55 litre mazot ile 1000 - 1100 kilometre yol gidiyorum. 1.3 Multijet Doblo.
  • Gayet güzel değer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Öğrencilik zor. Yaptığım bir işten para gelecekti, gelmeyince cepteki 20 lirayı mazota verdim. Tam yakıt aldım(lukoil) eve dönerken baktım yolda kamyon kalmış. Adama yardım edeyim derken 30 km yol çevreyolunda 120-150 km arası hızlarda geçti. Işıklardan hızlı kalkma vs gidi durumlar vardı. Neyse, geri kalan km İzmit ş.içi ve çevre yolunda yapıldı. Ş.içi istikamet Fethiye caddesinin üst caddesini söylüyorum. Baya yokuşlu yerler, oturduğum yer de keza öyle. Normalde 50 lirayla 200 km civarı yaparım, şaşırdım bu sonuca. Bundan sonra eğer bir aksilik olmazsa hep aynı şekilde kullanacağım.

20 TL karşılığı 5.2-5.4 lt yapıyor. Depoda yakıt aldığım gün hiç yakıt yoktu. Araç 1.5 crdi kia cerato. Yol bilgisayarı olmadığından tüketim sonuçlarını yazamıyorum, sadece km seçenekleri mevcut.

Kamyon muhabbetini merak eden varsa, tam anayol ayrımında sağdan köprü şeklinde bağlanan yolda kör noktada arıza yapmış. Havayla ilgili bir parça bozulmuş araç olduğu yerde kalmış. Birilerinin yardımıyla aracı biraz kenara almışlar ama durumu tehlikeli. Otoban girişi kapalı olduğundan tüm kamyon ve arabalar o yoldan geçiyor. Haliyle adam bir çare yardım istiyor. Durdum, aceleyle gittik parçayı aradık. Şehirde yer olmayınca uzak bir noktaya gittik.

Dostum tüketim değerini bilmem de -Kuran'ın emridir- yolda kalmışa yardım ettiğin için seni tebrik ediyorum...

• cerato ıcın bu degerler guzel gercekten.
  • Benim 100 km gitme maliyetim 50 TL.
  • 20 liraya 4 gün işe gidip geliyorum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50TL benzin ile 110km full şehir içi Hyundai'yi tebrik ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

50TL benzin ile 110km full şehir içi Hyundai'yi tebrik ediyorum

hocam araç nedir çokmuş hakikaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyagiz -- 31 Mayıs 2012; 19:14:24 >
  • quote:

Depoda yakıt aldığım gün hiç yakıt yoktu.

de bu nasıl ouyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lehonour

quote:

Depoda yakıt aldığım gün hiç yakıt yoktu.

de bu nasıl ouyor ?

Tam olarak şöyle, yakıt göstergesi araç çalıştığında yerinden kıpırdamıyor. O şekilde 20 TL yakıt alındı, bugün sabah çok az oynuyordu, yakıt almaya gitmeden 7-8 km önce tekrar kıpırdamamaya başlamıştı.
  • Aracın yakıt tüketimini böyle ölçmek yanlış sonuçlar verir...Depoyu tamamen doldurup 100km gittikten sonra tekrar tamamen doldurarak aradaki farkı ölçmek doğru sonuç verir...
  • corolla 2001 vvti motor. şehir içi 30 tl lik lpg ile 155 km. Lpg. 2.43 tl
  • güzel değer :)
  • bilmiyorum mazotun litresi ne kadar ama

izm-bornova & kuşadası, kuşadası & efes & meryemana taraflarını gezdim geri döndüm. kuşadası içinde düşük viteste dolaştım. dönüşte de bostanlıya uğrayıp bornovaya geldim. 2 arkadaşa arabayı kaldırmayı 2. vitese kadar kullanmayı öğrettim. sabahına da arabayı vermeden önce evka 4 e çıktık geri döndük. bunları 50 tl lik mazotla yaptım araç clio III dizel. tahmini 400 küsür km yaptım. nasıl değer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyagiz

quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

50TL benzin ile 110km full şehir içi Hyundai'yi tebrik ediyorum

hocam araç nedir çokmuş hakikaten

1341cc MPI SOHC 12v 82bg/112nm 9,5 sıkıştırma oranlı 1130kg
    0-100km/h 15,9sn son hız 165km/H
    Şehir içi:10,6 şehir dışı:6,5 ortalama: 8lt
    4ileri tork konvektörlü şanzıman

bunların hepsi fabrika verisi.

ben şehir içinde 9-10lt arası. En son 4,71'den benzin almıştım. şehir dışında 7lt görüyorum(85-100km/h arası hızlarda gittim). (motor yağı, filtresi, hava filtresi, benzin filtresi, 4buji) Bakımdan sonra şehir dışı çıkmadım, benzin de almadım.
    Ama annem şehir dışı yapmış. söylediğine göre 6lt filan yakmış. tahminimce 100km/h geçmemiştir. eğer böyle ise şehir içi 8lt görme şansım var manuel start-stop ile (80saniye ışıkta N'ye alıp off. 3-5sn kala çalıştırıp D'ye alıyorum.)
    Annem günde 1,5+1,5km ayda 20gün kullanınca 30tl benzin ile ay geçiriyor

• 100km=22 kuruş Gözünü seveyim Hitler motor ve LPG'nin.Üstelik ilk alım maliyeti de ucuz.
  • Dizel candır,can.
  • Tebrik ederim ornek bir davranis olmus.

Daha once minibusle yolda kalip benzinlige iten siz miydiniz yoksa baska arkadas mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz Kasarsam Benzinli Alfa ile bu menzile yaklaşabiliyorum.

Arada 10 KM kadar fark kalıyor yaklaşık.

Çok aman aman bir değer değil.

Yakıt tüketimi konusunda 1.3 M.J.'leri tek geçerim. kastığınızda şehir içi 4.3 litreye kadar geriliyor. Rahat davranınca en fazla 5.5 litre
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.