Şimdi Ara

Gözümün önünde köpek kediyi öldürdü :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
17.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar başındaydım camdan dışarı bakayım dedim bi de ne göreyim köpek kediyi kovalıyor sıkıstırdı ve tuttu 3-4 kere salladı kedicik öldü. Ah 3. katta olmayaydım o köpeğin demirle kafasına kafasına vururdum , çok moralim bozuldu ya böyle bişeye tanıklık eden var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Köpeklerin Kedileri Öldürme Nedenleri ve Önlemleri

Kedilerin köpek saldırılarına uğraması, özellikle sokak hayvanları arasında yaygın bir sorundur. Köpeklerin kedileri öldürmelerinin çeşitli nedenleri olabilir ve bunları anlamak, bu trajik olayları önlemeye yardımcı olabilir.

Sokak Köpeklerinin Kedileri Öldürme Nedenleri:

• Avcılık İçgüdüsü: Köpekler doğal avcılardır ve kediler onların avlarını temsil edebilir.
    • Rekabet: Sokak köpekleri yiyecek, su ve barınak için rekabet ederler ve kediler bu kaynaklar için rakip olarak görülebilir.
    • Koruma: Bölgesini korumak isteyen köpekler, kedileri tehdit olarak algılayabilir ve onlara saldırabilir.
    • Öğrenilmiş Davranış: Diğer köpeklerin kedilere saldırdıklarını gören köpekler, bu davranışı öğrenerek taklit edebilir.

Köpeklerin Kedileri Nasıl Öldürdüğü:

• Boğma: Köpekler genellikle kedileri boğarak öldürürler. Bu, köpeklerin güçlü çeneleri ve boyun kasları nedeniyle olur.
    • Isırma: Köpekler ayrıca kedileri ısırıp yaralayarak da öldürebilirler. Bu ısırıklar hayati organları hedefleyebilir ve ciddi kan kaybına neden olabilir.
    • Sarsma: Bazı köpek türleri, kedileri yakaladıktan sonra hızla sallayarak öldürmeye çalışırlar. Bu şiddetli sarsma, kedinin omurgasına ve iç organlarına zarar verebilir.

Önlemler:

• Kedileri Yakından İzleyin: Kedinizi dışarıda serbest bırakırken gözetim altında tutun, özellikle köpeklerin bulunduğu alanlarda.
    • Köpekleri Sosyalleştirin: Köpekleri kedilerle sosyalleştirin ve onları diğer hayvanlara karşı saldırgan olmaktan caydırın.
    • Köpeklerini Eğitin: Köpeklere temel itaat komutlarını öğretin ve onları kedilere yaklaşmamaları konusunda eğitin.
    • Sokak Hayvanlarına Yardım Edin: Sokak hayvanlarına yiyecek, su ve barınak sağlayarak kaynaklar için rekabeti azaltın.
    • Köpek Saldırılarını Bildirin: Bir köpek kedinize saldırırsa, bunu yerel hayvan kontrolünüze bildirin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben hocam gecen sene koyde gormustum 3-5 kopek bi kediyi kovalıyolardı sonu senin gordugun kedininki ile aynı oldu :/
  • SU niye atmadın ?
  • Ya kedi köpeği öldürseydi ? O zaman yaşayacakların bunun 3-4 katı olacaktı.Her şeye iyi yönünden bak.Hayat devam ediyor.
  • Höşt diye bağırdım ama ne fayda, üstelik kediyide alıp gitti köpek
  • Belki köpek satanisttir hemen yargılamamak lazım diye düşünüyorum.

Şaka bi yana da sen de o köpeğe öyle muamele yapınca ne farkın kalacaktı? Ayırırdım demiyorsunda köpeğin kafasını demire vururdum diyorsun, iyi ki 3. kattaymışsın.
  • bayada hayvansevermişsin ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rüyamda köpek saldırdı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben arabanın kediyi ezmesine şahit olmuştum. Boynu kırılmıştı, kafası ezilmişti, kanlar fışkırıyordu iğrenç bir görüntü vardı. Allah kader etmesin.
  • Köpek kuşu öldürmez kediyi öldürür.
    Sen kediyi öldürmezsin köpeğe vurursun.
    Senden üstün bi canlı olsa..
  • oof ya çok kötü
  • kedileri köpeklerden çok severim bu olaya şahit olsam cidden köpeği alamazlardı elimden direk hayvan barınağına atardım
  • Bu normal bir şey aslında, hayvanın da avlanma içgüdüsü var her ne kadar evcilleştirilmiş olsalar da. Bu tip durumlarda oluruna bırakmak lazım.
  • ben de dun benzer bir olay gordum. Marti guvercini yakalamis olduruyordu. Guvercin martinin gagasinda cirpiniyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam evimin altında olmadı karşı evin önünde , zaten olay 1 dakika sürdü ya
  • ben genelde şu durumda görüyorum

• Ayni olayi yasadim ama benim yasadigim olayda kopeklerin cocuk apaci sahipleri on plandaydi. İki tane serefsiz evladinin eline vermisler 2 tane agzi acik pitbull bizim fuarin orda buyuk kedi yuvasi var, cocuklar ilk tasma elinde kedi kovaliyor egleniyordu, kopek sahibine hareketlendi cocuk tutamadi bi an kopegi, kopek basi bos kalinca gitti 2-3 tane kediyi oldurdu. Aramizda mesafe ve demir teller oldugu icin fuarin kapisinada uzaktim elimden bir sey gelmedi. Ama fuar guvenligini aradim ve cocuklari sikayet ettim. Guvenligede ne kadar gec bilgi gittiyse cocuklar kopekleri zapdedip hic olmamis gibi kapidan yuruyerek cikti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Belki köpek satanisttir hemen yargılamamak lazım diye düşünüyorum.

Şaka bi yana da sen de o köpeğe öyle muamele yapınca ne farkın kalacaktı? Ayırırdım demiyorsunda köpeğin kafasını demire vururdum diyorsun, iyi ki 3. kattaymışsın.

ya kardeşim bir anlık sinirle yazdım ayırırım anlamında işte ya :)
  • doganin kanunu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Ayni olayi yasadim ama benim yasadigim olayda kopeklerin cocuk apaci sahipleri on plandaydi. İki tane serefsiz evladinin eline vermisler 2 tane agzi acik pitbull bizim fuarin orda buyuk kedi yuvasi var, cocuklar ilk tasma elinde kedi kovaliyor egleniyordu, kopek sahibine hareketlendi cocuk tutamadi bi an kopegi, kopek basi bos kalinca gitti 2-3 tane kediyi oldurdu. Aramizda mesafe ve demir teller oldugu icin fuarin kapisinada uzaktim elimden bir sey gelmedi. Ama fuar guvenligini aradim ve cocuklari sikayet ettim. Guvenligede ne kadar gec bilgi gittiyse cocuklar kopekleri zapdedip hic olmamis gibi kapidan yuruyerek cikti.

beter olsun böyle apaçiler bende çok görüyorumm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurunal1

Bu normal bir şey aslında, hayvanın da avlanma içgüdüsü var her ne kadar evcilleştirilmiş olsalar da. Bu tip durumlarda oluruna bırakmak lazım.

haklısın hocam en iyisi karışmamak örn.bi timsah antilop avlıyor kurtarsak timsah aç kalcak kurtarmasak antilop ölecek.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.