Şimdi Ara

GÖZÜM IŞIKTAN DOLAYI AĞRIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
31.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba yaklaşık 1 yıl önce ps2 almıştım oynadığım bi oyun yüzünden gözlerim bozuldu ve şuanda dinendirici gözlük takıyorum ve hiç bir fayfası yok gözlerim sorunu
    her türlü ışık tan arahatsız oluyorum tv den pc den gözlerim ağrıyo bu ağrı başımada vuruyo önceden başım ağrımıyodu ama oda ağrımaya başladı başımın çeşitli bölgeleri sızlıyo ve nasıl gecicek bu bilmiyorum göz doktoruna gittim kaç sefer ama dediler ki gözlerinde birşey yok dediler bide nörölojiye gittim sinüzit çıktı sonra bi kontrole daha gittim sinüzitin geçmiş dediler anlamadım acaba sinüzittenmi başım ağrıyo oda değil bi kere işte böyle gözlerimden çok şikayetciyim daha 1 yıldan beri böyle bıktım artık zaten.Bir çaresi yokmu bunun ? başka neyden ağrıyo güneş ışığından gözlerim kamaşıyo gece arabaların ışıklarından her şeyden ağrıyo derdimi anlatabildiysem ne mutlu

• pc ışıklarına fazla bakma

tv izlerken oyun oynarken oda ışıkları açık olsun.

gözlerini uzun süre dinlendir uzaklara bak gökyüzüne felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

pc ışıklarına fazla bakma

dediğin gibi bende öyle yapıyorum pc nin tv nin parlaklıkları hep kısık bide gözlüğüm colormatik ama güneşte felan yinede rahatsız oluyorum acaba alarjik olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: XthorX

quote:

pc ışıklarına fazla bakma

dediğin gibi bende öyle yapıyorum pc nin tv nin parlaklıkları hep kısık bide gözlüğüm colormatik ama güneşte felan yinede rahatsız oluyorum acaba alarjik olabilirmi

Alıntıları Göster
    vallaha büyük ihtimal Göz tansiyonun olmalı, benimde aynı sorunlarım vardı doktor göz tansiyonun var dedi. akşam ekranın ışığını en düşün değere alıyorum, rahatlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Plasebolca

vallaha büyük ihtimal Göz tansiyonun olmalı, benimde aynı sorunlarım vardı doktor göz tansiyonun var dedi. akşam ekranın ışığını en düşün değere alıyorum, rahatlıyorum

tedavisi yokmu acaba
  • quote:

ben düşürsemde fazla bişey değişmiyo aslında benim gözüm ağrıdığı zaman başımda ağrıyo o yüzden gözümün rahatladığını anlayamıyorum
  • quote:

quote:

ben düşürsemde fazla bişey değişmiyo aslında benim gözüm ağrıdığı zaman başımda ağrıyo o yüzden gözümün rahatladığını anlayamıyorum

başın da ağrıyorsa sinüzittür ozaman, doktor bana glokomsun dedi ama ben sinüsitten de şüpelenmiyor değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    b
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

tedavisi yokmu acaba

3-4 yıl önce gerçekten çok ağrırdı, hele hele akşam o tüplü monitör bir ızdırapdı(kısmakta aklıma gelmezdi), doktor glokomsun dedi damla verdi, kullandım ve öyle gereksiz ağrımıyor gözlerim, akşam monitörü sonuna kadar kısmayla kendime resmen bir ilaç yaptım yoksa akşam monitör ışığı hiç çekilmiyor... şuan glokom ilerletmeyen ve rahatlatan damlalar çıkmış diyorlar ama daha gitmedim hiç doktara o vakitten sonra... illa şikayetim olacakta gidecem yanlış bir davranış içindeyim

• quote:

quote:

quote:

başın da ağrıyorsa sinüzittür ozaman, doktor bana glokomsun dedi ama ben sinüsitten de şüpelenmiyor değilim.

Gittiğim bütün göz doktorları adam gibi bi cevap vermedi hep damla verdi o da zaten işe yaramıyodu ama ilk gittiğim doktor şöyle demişti gözündeki sinirler hassaslaşmış dedi ışığa karşı ama sonraki gittiğim doktorların hiç biri böyle birşey demedi işte son gittiğim doktor gözünde hiç birleş yok dedi napıcam bilmiyorum kafayı yicem bir çözümünü bulamıyolar yada özümü yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gittiğim bütün göz doktorları adam gibi bi cevap vermedi hep damla verdi o da zaten işe yaramıyodu ama ilk gittiğim doktor şöyle demişti gözündeki sinirler hassaslaşmış dedi ışığa karşı ama sonraki gittiğim doktorların hiç biri böyle birşey demedi işte son gittiğim doktor gözünde hiç birleş yok dedi napıcam bilmiyorum kafayı yicem bir çözümünü bulamıyolar yada özümü yok

Alıntıları Göster
    vallaha göz doktorları bir garip, göze bakmadan önce illaki soruyorlar gözünde ne var diye, Bilsem sana sormam yada niye söyleyim sen bil... 2 durumda da hasta haklı.. Peki dünya göz hastanesine gittinmi, onlardan başka doktora gitme bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miki Rapaiç

vallaha göz doktorları bir garip, göze bakmadan önce illaki soruyorlar gözünde ne var diye, Bilsem sana sormam yada niye söyleyim sen bil... 2 durumda da hasta haklı.. Peki dünya göz hastanesine gittinmi, onlardan başka doktora gitme bence.

Alıntıları Göster
    hocam aynı sorun bende de vardı. kaç kez göz doktoruna gittim. bu sefer kesin gözlük verirler dedim ama gözlerim sapasağlam çıktı. tek sorun gözlerin fazla ışıktan rahatsız olduğunu söylediler. baş ağrısı olunca gözlerimi kapatıp, bir beş dakika dinlendiriyorum evdeysem. dışarıdaysam biraz daha az tutuyorum süreyi. başka da birşeyim yok. renkli gözlü olduğum için gözlerim daha çok yoruluyormuş vs vs. velhasılı kelam olay gözleri dinlendirmekte başka yolu yok

• quote:

evet gitti doktor gözündeki sinirler hassaslaşmış dedi sonra bidaha gittim gözünde birşey yok sapasağlam dedi tabi bu aynı doktor değil
  • quote:

quote:

evet gitti doktor gözündeki sinirler hassaslaşmış dedi sonra bidaha gittim gözünde birşey yok sapasağlam dedi tabi bu aynı doktor değil

Alıntıları Göster
    Bide ben gözlüğü çıkarınca ışık felan yoksa bile başımda gözümde az ağrımaya başlıyo başım dönüyo bide

• quote:

Bide ben gözlüğü çıkarınca ışık felan yoksa bile başımda gözümde az ağrımaya başlıyo başım dönüyo bide

Hocam şuan nasıl? Tedavi oldunuzmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma kardeş bayağı zamandır girmemiştim hesaba.. Şuan hamd olsun ıyıyım doktorun verdiği ilaçlar vesilesıyle
  • geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 8 Şubat 2018; 9:38:18 >
  • XthorX kullanıcısına yanıt
    Ne ilaçlar verdi? ağrı nasıldı detaylıca anlatabilir misin?

Şöyle mi; başın ağrırken gözünde ağrıyor. Bu ağrı göz bebeklerini ya da tekini sıkıştırıyormuş gibi, gözlerini sağa sola yukarı aşağı oynatınca ağrı daha çok hissediliyor. sanki darbe almış morarmış bir uzuv olurya dokununca acır, onun gibi. Ayrıca gözü kapatıp, kirpiğin üstünden göz bebeğine vurunca olan acıya benzer bir acı ağrı bu.
  • quote:

Kusura bakma kardeş bayağı zamandır girmemiştim hesaba.. Şuan hamd olsun ıyıyım doktorun verdiği ilaçlar vesilesıyle

Hocam aynı durumdayım,yarasa gibi ışığa hiç tahammülüm yok. Göz kuruluğu var dediydi doktor ama şuan çok başka ağrıyor,her dakka gözümü yıkıyorum ,bir nebze iyi oluyor. Size ne verdi doktor tam sıkıntı neymiş? Bende sizin gibiyim şuan :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaFLooBrect

quote:

Kusura bakma kardeş bayağı zamandır girmemiştim hesaba.. Şuan hamd olsun ıyıyım doktorun verdiği ilaçlar vesilesıyle

Hocam aynı durumdayım,yarasa gibi ışığa hiç tahammülüm yok. Göz kuruluğu var dediydi doktor ama şuan çok başka ağrıyor,her dakka gözümü yıkıyorum ,bir nebze iyi oluyor. Size ne verdi doktor tam sıkıntı neymiş? Bende sizin gibiyim şuan :(

Gözünüz sadece bilgisayar, telefona bakarken kuruyorsa aşağıdaki gözlükten almanızı öneririm. Eskiden 2 saat bile bilgisayar ekranına bakamazdım. Gözlerim kuruyordu. Artık ağrı yok, kuruma yok, hassasiyet yok. Tabi 10 saat sürekli bakınca ağrı olabilir, o normal. Ama 2 saat bakınca oluyorsa gözlükten almanızı öneririm.

aliexpress.com
    US $8.09 |2018 FONHCOO Plus large Computer goggles square Anti Blue ray Radiation protection Anti eye fatigue Professional Gaming glasses-in Men's Sunglasses from Apparel Accessories on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/Big-computer-glasses-radiation-protection-Play-mobile-computer-office-essential-Anti-Blue-Rays-computer-glasses-Fashion/32731399605.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.e72hdZ

• 8MB AGP 8 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim,siparişini vereceğim hemen ,şuan biraz daha iyi ama sanırım bende başka bir sıkıntı var, vücudumda sürekli iltihap çıkmaya başladı. Yağ oranımda yüksek değil.yarın Bir daha doktora gideceğim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.