Şimdi Ara

Gözlerim kararıyor. Bayılacak gibi oluyorum. :S (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
9.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Meaningléss

quote:

Orijinalden alıntı: Your Life İs Mine

quote:

Orijinalden alıntı: marsis

Aynıları bana da oluyor

Banada oluyor aynıları. Biz seçilmiş kişileriz heralde.

Aksine yapacak hiç birşeyi olmayan ye iç sıç yat mantığıyla yaşayan insanlarsınız

Şu an tatildeyim fakat normal hayatımda dışarı muhakkak çıkarım ve eğlenirim. Her gün gitar ile uğraşırım. Stüdyoya giderim. Arada basket ve futbol oynarım. Kısacası normalde söylediğin tarzda bi insan değilim ve bu göz kararma ve baş dönme olayı normal hayatımda daha fazla oluyor. Şu an tatildeyim ve 3 günde 1 gene dışarıdayım,çok sık yüzüyorum ve bol bol spor yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Kan şekerin düşük kanka.

Şeker hastalığı başlangıçı olabilir direk doktora git kanına baktır.

atma BİlaadeRR, Bişeyi yok

ergenlik döneminde olur böyle şeyler geçer zamanla bende de oluyordu daha küçükken şimdi öyle bişey yok arkadaşlarımda da ailemde de böyle olan varmış ergenlikte bi kaç yıla geçmiş... üzüm de şeker vardır normal üzüm sarı olan ondan ye bi salkım kararmaz gözlerin

• Up. Bende de son iki gündür göz kararması oluyor. Ondan sonra da halsizlik bitkinlik çöküyor. Neden oluyor bunlar? Benim akrabamda daha ilerisi var bayılmalar vb. Genetik olabilir mi? Geçer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ferrarialanbilge

hocam,aniden kalkıyorsan olur oruçluyken x2 olur

Hocam dün aynada saçlarımı düzeltirken olmuştu biranda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mekteb-i Sultani

quote:

Orijinalden alıntı: ferrarialanbilge

hocam,aniden kalkıyorsan olur oruçluyken x2 olur

Hocam dün aynada saçlarımı düzeltirken olmuştu biranda.

Bence bi doktora görün kardeşim

Orijinalden alıntı: spider003

yağa kalkınca kanın aşağı hücum etmesi ve vücudun üst yarısındaki kanın azalması atardamar basıncının düşmesine ve kanın bacaklarda göllenmesine neden olur. Bu durumda vücudun üst yarısının, özellikle beynin kansız kalmasını önleyecek bir mekanizma devreye girer. Küçük damarlar büzülerek kanın yerçekimi nedeniyle aşağıda birikmesini önler. Atardamar basıncının, normal değerlerde tutulması ve dolaşımda dengeyi sağlamak için kalp atışları hızlanır. Bu önlem yetersiz kalırsa kişi ayağa kalkınca fenalaşır, rengi solar, terlemeye başlar ve gözleri kararır. Beyindeki görme merkezinin bulunduğu artkafa lobunun kabuk bölgesi oksijen yetersizliğine en duyarlı bölgelerden biri olduğundan, göz kararması ilk ortaya çıkan belirtilerden biridir. Ayrıca baş dönmesi, halsizlik ve bazen bayılma görülür.
    Bu belirtilerin başlıca nedeni çevrel damarların büzülmesirideki yetersizlik sonucunda tansiyonun düşmesiyle beyne yeterli kan gidememesidir. Bu olay tehlikeli olmasa da önüne geçilemez. Düşük tansiyonlu kişiler yavaş hareketlerle ayağa kalkarak vücutlarına uyum sağlaması için yeterli zamanı vermelidir.
    Bayılan veya bayılmak üzere olan hastayı başı vücudundan aşağı gelecek biçimde yatırmak yeterlidir. Böylece beyne yeterince kan gider ve hasta kısa sürede kendine gelir.

Dr.House saygılar hocam.

• Banada aynisi oluyor
    Sicak ve hizli kalkma sonucu oluyor
    Koltuktan hizli kalmadan birde deneyin bende olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bir insanın neye güldüğü akıl seviyesini, nasıl güldüğü ahlak seviyesini gösterir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.