Şimdi Ara

Gözaltı problemi [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler, benim gözaltı morluk problemim var, nasıl çözebilirim bunu ?
     Gözaltı problemi [SS'li]

Birde hani gözaltına bunu sür şunu sür gibi çözümler söylemeyin, erkek olduğum için biraz garibime kaçıyor onlar, mesela ilaç ve krem gibi birşey varsa söyleyin.
    Onun dışında lazerle bir ameliyat yapılıyor, onunla bunu düzelttirebilir miyim ?

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Héraclès

güncel
    Gözaltı morlukları bildiğim kadarı ile uykusuz kalmak, az uyumak ve gözleri fazla yormaktan kaynaklanıyor ve fazla uyuduğun zaman ise hem morarıyor hem de şişiyor ama 1 saat sonra normal hale geliyor. Günde uyuma süren nedir, az mı uyuyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsntrr

güncel

+1 Bende de var aynısı.Çevrem hep uykusuzluktan diyor ama bence değil.Küçükken daha fazlaydı şimdi sadece yakından farkediliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentor Of Assasins

quote:

Orijinalden alıntı: hsntrr

güncel

+1 Bende de var aynısı.Çevrem hep uykusuzluktan diyor ama bence değil.Küçükken daha fazlaydı şimdi sadece yakından farkediliyor

Alıntıları Göster
    takip bendede var

• benimde var dogustan ama alistim artik bazen azaliyo bazen cogaliyo ayrica masturbasyonlada alakasi var birazfazla yaparsan cogaliyo morluklar nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eM0chaN xD

benimde var dogustan ama alistim artik bazen azaliyo bazen cogaliyo ayrica masturbasyonlada alakasi var birazfazla yaparsan cogaliyo morluklar nedense

Yalnız alt tarafla üst tarafın ne alakası var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çene Olayı SS'li
    6 yıl önce açıldı
    Engelledi ss’li
    4 ay önce açıldı
    Forumda Sapık Var [SS'Li]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kokainmi aliyon nabiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

quote:

benimde var dogustan ama alistim artik bazen azaliyo bazen cogaliyo ayrica masturbasyonlada alakasi var birazfazla yaparsan cogaliyo morluklar nedense

Yalnız alt tarafla üst tarafın ne alakası var ?

ne bileyim ben gozlemlerimi aktardim

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Gözaltı morlukları bildiğim kadarı ile uykusuz kalmak, az uyumak ve gözleri fazla yormaktan kaynaklanıyor ve fazla uyuduğun zaman ise hem morarıyor hem de şişiyor ama 1 saat sonra normal hale geliyor. Günde uyuma süren nedir, az mı uyuyorsun ?

kışları 8 9 saat yazları ise genelde 6,5 veya 7 saat uyuyorum ve yaklaşık 6 yaşımdan beri bilgisayara fazla bakıyorum ancak benim bunları değiştirme imkanım yok zaten üni'de de bilgisayar mühendisliği okuyorum ve arada sırada gece hayatı da yaşamak istiyorum bundan dolayı uyku saatlerimi fazla da arttıramam, bide mesela bu hastalık benim bütün aile üyelerimde var, iğrenç lanet birşey millet sürekli yorgun musun diye soruyor

• quote:

onunla alakası olduğunu zannetmiyorum, yoksa kör olurdum
  • quote:

quote:

onunla alakası olduğunu zannetmiyorum, yoksa kör olurdum

Alıntıları Göster

Aynı sorun bende de var. Yukarıda arkadaş "uykusuz kalmak, az uyumak ve gözleri fazla yormaktan kaynaklanıyor." demiş. Bende hepsi var. "Eroin mi kullanıyorsun?" diye soranlar oldu. 1-2 tanesi gayet ciddiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 15 Eylül 2012; 20:53:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

Aynı sorun bende de var. Yukarıda arkadaş "uykusuz kalmak, az uyumak ve gözleri fazla yormaktan kaynaklanıyor." demiş. Bende hepsi var. "Eroin mi kullanıyorsun?" diye soranlar oldu. 1-2 tanesi gayet ciddiydi.

Alıntıları Göster
    uyku düzeni bozukluğu iki türlüde şişiyor az yada çok uyursan

başka bir sebep gözü uzun süre rahatsız etmek mesela ekrana bakmak

birse sigara kullanımı vardı galiba

• Güncel

• Güncel

• quote:

Güncel
    Hocam ben de bilg. müh. okuyorum bende de var bu. İki nedeni var dostum, birisi bilgisayar üzerinde uzun süre geçirilen vakitler ve diğeri ise fazla ya da az uyumak. Biraz dikkat etmeye çalış, bilgisayara bakarken aralarda ara ver, uyurken de alarmla kendine bir sistem getirmeye çalış. Bir önce bunları dene, sonra ameliyatına/kremine bak derim. Kaş yaparken göz çıkabilir sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Hocam ben de bilg. müh. okuyorum bende de var bu. İki nedeni var dostum, birisi bilgisayar üzerinde uzun süre geçirilen vakitler ve diğeri ise fazla ya da az uyumak. Biraz dikkat etmeye çalış, bilgisayara bakarken aralarda ara ver, uyurken de alarmla kendine bir sistem getirmeye çalış. Bir önce bunları dene, sonra ameliyatına/kremine bak derim. Kaş yaparken göz çıkabilir sonuçta.

Alıntıları Göster
    up
  • Güncel
  • quote:

Güncel
    güncel.
  • quote:

güncel.

Alıntıları Göster
    Bazen ben de de oluyor bu, nedenini ben de bilmiyorum açıkçası.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.