Engelledi ss’li

-
-
-
Cok sukur baskasi adina utanma kotamizi iki farkli tarzda bugunluk doldurduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchief -- 8 Nisan 2025; 13:13:43 > -
Şimdi kim kime 10 bin ₺ verdi,
-
-
İnsanlarda zerre vicdan kalmamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne vercem, zarftı o; “Gel verem” dedim ,engelledi….
Kıza açtığı muhabbete bak omg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sesli mesaj gönderdi “Sen sevgilim mi zandın kendini, benim müstakil sevgülüm var 5 yıldır, ben senin paran için geldim” dedi.
”Bu nasıl iş o halde ? Sen davet ettin kilisiye pazar ayinine gittik, sen davet ettin müzeye gittik, avm gezdik, sen istedin taksiye atladığın gibi plajda yanıma geldin, sana 3 saat İngilizce Eflatun anlattım, sen de etkilendiğini söyledin. Üstelik hiç birinde sana harçlık vermedim sen de istemedin” dedim.
”Başka bir şehirden gelmiş yalnız ihtiyar bir delikanlıydın sana acıdım” dedi…
PAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkidiş “Abi umrunda olmasan senle muhatap olmaz, mesajlarına cevap vermez, engellediğine göre duygusallık var” dedi…
Kaç kere yapma dedik, etme dedik amma dinletemedik. Bunun kenarda bir yavukluğu var, seni paran için kullanıp harcıyo, bin türlü yalanlarla da gelmemezlik ediyo, seni parmağında firildak gibi oynatıyor dedik ama dinletemedik. nihayet gerçeği itiraf etmiş... bedavadan seks diye sevinen bu yapayalnız ırgatın, ecnebi bir genç kızın oyununa gelmiş olduğunu tüm forum bilmiş oldu...
-
up
-
Bu banka işlerini ne karıştırıyorsun ya , sanki kızın umrunda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Cok sukur baskasi adina utanma kotamizi iki farkli tarzda bugunluk doldurduk |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X