Şimdi Ara

Gözaltı problemi [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1)At kestanesi yağı var ondan alıp göz altlarınıza sürün.
    2)Birde çayın demini bir pamuğa dökün gece yatmadan önce koyun gözünüze bir bandajla kapatın sabaha kadar dursun.
    Yok ben öyle uyuyamam derseniz günün herhangi bir saati 1 saatliğine gözünüze koyun dursun çay.
    Hadi kolay gelsin.
  • krem bana ters diyorsun ama göz çevresi çok hassastır oraya rastgele ürün kullanamazsın farklı türde yan etkiler olabilir heleki eczanede satılan tıbbi topikal merhemler asla doktora danışılmadan kullanılmamalıdır çünkü bir çoğu göz çevresi için uyumlu değildir, örneğin bephantene krem,

güvenilir bir ürün istiyorsan kozmetik olarak neutrogena derim aydınlatıcı ve morluk azaltıcı etkiye sahiptir

Gözaltı problemi [SS'li]
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

Gözaltı problemi [SS'li]

Aynı sorun bende de var. Yukarıda arkadaş "uykusuz kalmak, az uyumak ve gözleri fazla yormaktan kaynaklanıyor." demiş. Bende hepsi var. "Eroin mi kullanıyorsun?" diye soranlar oldu. 1-2 tanesi gayet ciddiydi.

Hep renkli gözüm olsun istemişimdir

• Lisede bir arkadaşım bana gözaltın mor diyince, o dönem gittiğim profesör doktora sormuştum; bana bunun yapısal olduğunu söylemişti. Elbette yorgunluk falan arttırabilir ancak o dönemde ne uykusuz kalıyordum ne de bilgisayar başında çok vakit harcıyordum.
  • kapa bilgisayarı
  • çok hisli bakıyorsun kardeş
  • Ben göz doktoruna gittiğimde bunu yazmıştı
    http://www.eczaonline.com/urun/Eyeye-G%C3%B6z-ve-G%C3%B6z-%C3%87evresi-Yenileyici-Bak%C4%B1m-Pedleri.html
    Henüz kullanmadım ama kullanan birisi işe yaradığını söylemişti.
  • Güncel
  • aynı sorun bendede var ama uykusuzluktan felan değil küçüklükten beri aynı sıkıntı millet keş diyor sinirleniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc.eLves

aynı sorun bendede var ama uykusuzluktan felan değil küçüklükten beri aynı sıkıntı millet keş diyor sinirleniyorum

bende de aynı işte, konuyu tıbbi, kesin bir çözüm bulana kadar ayakta tutmaya çalışıyorum

• güncel
  • quote:

Gözaltı problemi [SS'li]

Aynı sorun bende de var. Yukarıda arkadaş "uykusuz kalmak, az uyumak ve gözleri fazla yormaktan kaynaklanıyor." demiş. Bende hepsi var. "Eroin mi kullanıyorsun?" diye soranlar oldu. 1-2 tanesi gayet ciddiydi.

Senin uykusuzluktan falan değil düpedüz esrardan , haptan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 20 Eylül 2012; 22:12:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Lisede bir arkadaşım bana gözaltın mor diyince, o dönem gittiğim profesör doktora sormuştum; bana bunun yapısal olduğunu söylemişti. Elbette yorgunluk falan arttırabilir ancak o dönemde ne uykusuz kalıyordum ne de bilgisayar başında çok vakit harcıyordum.

+1 aynen ben de sordum, bana da yapisal dediler. Bir cözüm olmadigini söylediler. Cekmis gibi dolaniyorum ortalikta:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

quote:

Gözaltı problemi [SS'li]

Senin uykusuzluktan falan değil düpedüz esrardan , haptan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 20 Eylül 2012; 22:17:40 >

• Güncel
  • GÜNCEL
  • Bu sorun bende de var,malesef hiçbir çözümü yok
    Göz altındaki kılcal damarlar deriye yakın geçtiği için morluklar daha belirgin oluyor
    Kozmetik kremler kullanabilirsin o da geçici çözüm olur başkada çözümü yok
  • Aynı sorun 1 yıldır bendede var. Dahiliye , cildiye , göz doktoru hepsine gittim kan tahlili de yaptırdım belki farklı bişeyden kaynaklanıyordur diye hiç bir şey çıkmadı. Tüm doktorların ortak dediği şey " Yorgunluktandır düzenli uyu geçer." Deliricem bende geçmiyor denemediğim şey kalmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.