Şimdi Ara

Gotham Knights | PS5 | ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
9
Favori
14.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam. Ya da hiç dokunmasalardı seriye de Rocksteady çıkarsaydı. Neyse bakalım. Oyun çıkınca (hiç sanmıyorum ) belki fikrim değişir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHLD kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam. Gotham denilince umutsuzluğun şehri olur. Kasvetlidir. Ama oyun nedense bunu size yansıtmıyor. Origins yapımcıları maalesef bunu yapamıyor en büyük örnek youtube dislike sayısı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi izledim trailer ve gameplayi ve çok ama çok üzüldüm.

    Büyük bir Batman fanıyım. Film, dizi, animasyon, oyun vs demeden ne çıkarsa tüketiyorum çünkü o Batmannnn.

    Ama şuan gösterdikleri iğrenç şeyi almayı kesinlikle düşünmüyorum. Uzun zamandır yeni bir Batman oyunu bekliyordum ve karşıma bu hayal kırıklığı çıktı.

    Yazıklar olsun ya, şuan ağır tepki yiyorlar ki doğal olarak yicekler. Bu oyun şirketlerinde yönetim takımının oyunculardan ve onların zevklerinden gram anladığı yok, bir kanıtı da bu.
  • Playstation5 P kullanıcısına yanıt
    Batman'in tarihinde çok farklı isimler Robin oldu. Robin karakteri bir nevi süper kahraman çıraklığı gibi bir şey. Çocukken katılıp işi öğrendiğinde asıl rollerine bürünüyorlar. En son kendi öz oğlu Dwayne Robin kostümü giyiyordu.
  • Batmanin olmayacağı kesin açıklandı mı bilmiyorum ama ben hikayenin bir kısmından sonra Batmane geçeceğimizi düşünüyorum.
    Baykuşlar Divanını okuyan varsa hikayenin bir kısmında batmanin olmaması normal.
    Bu arada umarım hikaye olarak Baykuşlar divanını işlerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxbatmanxx kullanıcısına yanıt
    Trailerda gösteriyor courts of owl var. Fakat level cap sistemi, co op a yatırım, çok farklı karakterler ile oynama eski tadından çok uzak kalacak bir servis oyunu gibi gözüküyor. Avengers da çöp olacak eğer aynı loot kafası varsa bu oyunda oynanmaz ah rocksteady gittin saçma sapan suicide squad oyunu yaptın güzelim batman ne hallere düştü.
  • Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU
    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU
    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU
    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rezil bir nesil bizleri bekliyor gibi. Arap Örümcekten sonra da bu 4 bebeliğin oyunu hiç olmadı. O kadar da gaz vermişlerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kusura bakmasın tek kelimeyle rezalet.
  • Batman ve Joker'in olmadığı bir Batman dünyası. İyi deneme Montreal, bir daha olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Ekran Görüntüleri :


    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU

    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU
  • Bu oyun Açık Dünya Single mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gotham Knights Canlı Servis Oyunu Değil

    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU

    Batman: Arkham Origins geliştiricisi Warner Bros. Games Montreal'in yeni oyunu Gotham Knights, Marvel's Avengers gibi bir canlı servis oyunu değil.

    Oyunun yapımcısı Fleur Marty, IGN ile gerçekleştirdiği röportajda, Gotham Knights'ın bir servis oyunu olarak tasarlanmadığını belirtti ve "Her bir karakterin kendine özgü yetenek ağacı olacak, ekipman craft edebileceksiniz ve seçimler yapacaksınız fakat bunlar oyunun servis oyunu olduğu anlamına gelmiyor." diye ekledi.

    Fleur Marty ayrıca oyunun tamamının tek oyunculu ve çevrimdışı olarak oynanabileceğini de belirtti. İki kişilik online co-op opsiyon olarak sunulacak.

    "Oyunun tamamını tek başınıza da oynayabileceksiniz ve hiçbir şey kaçırmış olmayacaksınız. Tek oyunculu oynarken isterseniz çevrimdışı da olabileceksiniz. Arkadaşınızla bir olarak dinamik duo fantezisini yaşamanın harika bir deneyim olabileceğini düşünüyoruz fakat oyuncuları buna zorlamayacağız."

    Co-op olarak oynarken de sürekli beraber dolaşmak zorunda değilsiniz. Aynı anda Gotham City'nin farklı yerlerinde olabileceksiniz ve arkadaşınızla aynı oynanabilir karakteri kullanmanız da mümkün olacak.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Gotham_Knights_Canli_Servis_Oyunu_Degil-104165.htm




  • Oynanış videosunu 2.kez izlediğimde o kadar kötü olmadığına karar verdim. İndirime girince alırım artık.
  • Çeviridir...

    Batman'siz bir dünya inşa etmek: Gotham Knights ilk bakış

    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU

    WB Games Montréal, yeni süper kahraman açık dünya aksiyon RPG'sinin oynanışı ve hikaye ayrıntılarından bahsediyor

    WB Games Montréal'in yeni projesi nihayet son DC FanDome etkinliğinde görücüye çıktı. Bir açık dünya aksiyon RPG'si olan Gotham Knights, daha geniş Batman serisinden ilham alan ve şekillendirilen yepyeni bir masaldır. Arkham serisindeki stüdyonun çalışmalarının bir devamı değil; bunun yerine, süper kahraman fantezisinin keşfedilmemiş yönlerini araştırıyor.

    Batman'in görünürdeki ölümünün ardından, Batgirl, Nightwing, Robin ve Red Hood gibi geniş Bat ailesi, Kara Şövalye'nin koruyucusu olarak rolünü sürdürmek ve yükselen suç dalgasıyla mücadele etmek için DC'nin ikonik şehrinin sokaklarına (ve çatılarına) gidiyor. ve hem yeni hem de tanıdık tehditleri üstlenin.



    Oyunun ortaya çıkışının ardından (heyecan verici bir duyuru fragmanı ekibi ve yaklaşık sekiz dakikalık oyun akışı), stüdyonun Gotham için yeni benzersiz vizyonunu daha derinlemesine incelemek için yaratıcı yönetmen Patrick Redding ile oturdum.

    1. Dört kahraman, dört dövüş stili, dört ayrı XP ilerleme sistemi

    Trajedi ona en yakın olanları en çok vuruyor, bu yüzden stüdyo bu dörtlüsü - Barbara Gordon, eski Robins Dick Grayson ve Jason Todd ve en son manto kullananlardan biri olan Tim Drake - odaklanmak için seçti. “Yarasa ailesinin orijinal özü”, Bruce Wayne'in vesayeti altında yaşanan yaşamların ve onun ikinci benliğinin gölgesinde şekillenen kahramanlıkların ortak ağırlığını taşır.

    Diğer neden? Bu bağlantıya rağmen, yöntemleri ve dövüş stilleri birbirinden belirgin şekilde farklıdır, bu da ister tek başına ister iki oyunculu kooperatifte maceraya atılsın, güçlü bir oyun tarzı karışımı oluşturur.

    Red Hood, silah kullanımına odaklanan acımasız bir kavgacıdır. Nightwing'in akrobasi daha abartılı bir dövüş tarzına yol açarken, şu anki Robin gizliliği tercih ediyor ve düşmanları bozmak için durum efektlerini kullanma konusunda becerikli. Ve Batgirl? Redding, "Lazer odaklı, hedefli ve verimli bir yakın dövüşçü yaklaşımını çok fazla esneklik ve bilgisayar korsanlığı kullanarak ortamını silah haline getirme becerisiyle birleştiriyor" diyor.

    Bir kahraman seçin ve gece devriyesine çıkın, şövalyelerin operasyon üssü Belfrey'e istediğiniz zaman farklı bir suçluyu etiketlemek için dönün. Asla belirli bir karakteri oynamaya zorlanmazsınız; İsterseniz tüm oyunu tek bir kahramanla oynayabilirsiniz. Ancak her bir kanun dışı görevlinin benzersiz bir yetenek ağacı ve işlenebilir teçhizatı olacak ve açık dünya etkinlikleri yoluyla kazanılan XP kazanımları olacak.

    Redding, fikir, temel oyun döngüsünün anlatı yaklaşımlarından biriyle iç içe geçtiğini açıklıyor. “Bir gecede geçen tek bir hikaye değil, aslında kahramanın orta ve uzun vadede büyümesiyle ilgili. Oyun, oyunculara büyük miktarda büyüme ve korumaları gereken, tekrar tekrar geri dönmeleri gereken açık bir dünya ortamında büyük miktarda hedef belirleme imkanı sağlıyor.

    “Batman olmayan Bruce Wayne olmayan genç kahramanların bu yeni muhafızının, kendilerini donatma ve eğitme, bir sonraki büyük tehdide hazırlanma ve adapte olma sorununa nasıl yaklaştıkları fikri, savaşmanız gerekecek mi? "

    Ekipman konusunda, tanıtım fragmanında görünen her kahramana belirli bir görsel muameleyi soruyorum. Silahlarının neon benzeri renkleri: sadece estetik mi yoksa bundan fazlası var mı?

    Redding, "Bunu dile getirmen çok komik, çünkü oyun bilgilerini sunmamız bizim için çok önemli bir platform." Örnek olarak oyunun gidişatına işaret ediyor. “Bu görsel efektlerden bazıları size silahlarınızda ne tür hasar kullandığınızı söylüyor.

    "Dolayısıyla, oyuncunun geri bildirim işaretleri almasının bir yolu ... bu onlara hem menzilli hem de yakın dövüş saldırıları açısından hangi korumaya sahip olduklarını, düşmanlarına karşı ne kullanacaklarını bilmelerini sağlıyor."

    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU
    Bruce'un önceden kaydedilmiş mesajının aksine, Belfrey'in teknolojisi korktuğunuz kadar güncel değil. Kahramanların nasıl başa çıkacağını sorduğumda Redding gülüyor, "Oyunda kelimenin tam anlamıyla bir diyalog parçası." “Alfred, Barbara'ya şöyle diyor: 'Sadece sen ve Bruce bunların herhangi birinin modası geçmiş olduğunu söylersiniz'. Bu adamların her şeyin kanayan ucunda olmaya alıştıkları gerçeğiyle dalga geçiyorlar. "


    2. Yaşayan, nefes alan bir ekosisteme sahip, gelişen bir açık dünya

    Bat evrenindeki en büyük karakterlerden biri - kelimenin tam anlamıyla - Gotham'ın kendisidir. DC ile çalışan WB Montreal'in açık dünya, beş ilçe-güçlü vizyonu, ilhamlarını - yorumunu - çizgi romanlarda, filmlerde ve TV şovlarında görülen versiyonlardan alıyor. Redding, "İkonik olan, geçmişi olan yerler ve yerler var" diyor.

    Aynı zamanda, canlı, sürekli gelişen bir ekosistem oluşturmak için bir araya gelen birden fazla unsuru destekleyen bir sistemdir. İşe ya da yerel markete seyahat eden, trafik sıkışıklığına katkıda bulunan ya da tren istasyonundan eve koşan yaşayan bir vatandaş. Çoklu suç grupları. GCPD. Ve tabii ki, Batman'in haydutları galerisi, şövalyeler kadar düşmanlarının ölümünün ardından kendilerini yeniden keşfetmek zorunda kalıyorlar. Redding, oyuncuların hangi sonuçları görmesi için heyecanlı. "Oyuncu hikaye boyunca ilerlerken gelişmeye, değiştirmeye ve eklemeye devam edebileceğiniz bir ton çeşitlilik ve bir ton karmaşıklık sunacak."

    Şövalyeler bu dünyayı kavga veya Batcycle ile keşfedecek, kötülerle savaşacak ve yavaş yavaş kanıtlar, daha büyük hikayeye, daha büyük gizemin bir sonraki bölümüne işaret eden önemli ipuçları bulacaklar. Ve kökleri Gotham tarihinin temellerine dayanan yeni bir tehdidi ortaya çıkaracaklar: Baykuşlar Mahkemesi.

    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU
    Kötüler, hatta sokak seviyesindeki serseriler bile karakterlerinizle birlikte seviye atlayacak. Niyet, her dövüşü düşünmenizi sağlamaktır. Alt düzey suçlular, gösterişli bir şey denemeniz için size ilham verebilir. Aksine, daha güçlü düşmanlarla uğraşırken teçhizatınızı değiştirmek veya gizli kalmak isteyeceksiniz. Redding, "Nerede olursa olsun her karşılaşmanın bu tür seçenekleri sağladığından emin olmak istedik" diye açıklıyor.


    3. Yeniden keşfedilen kötüler, eski, yeni ve antik

    Mahkemeden Redding, "Hepsi 350 yıllık Gotham tarihi hakkındadır" diye açıklıyor. İlk kez 2011'de çizgi romanlarda tanıtılan Bat mitosuna oldukça yakın bir zamanda eklenen Baykuşlar Mahkemesi, Gotham'ı en eski günlerinden beri şekillendiren, “zenginliği, yozlaşması ve yerleşik gücü şehri mevcut biçimine çeviren gizli bir topluluktur. . "

    Yaratıcı yönetmen, Mahkemenin şehirle olan uzun geçmişinin ve ana düşman gücü olarak dahil edilmesinin stüdyoyu nasıl Gotham'a "tarihi bir yer" olarak baktığını ve tasarımını etkilediğini anlatmaya devam ediyor. "Tarih, şehrin her meydanının temellerinde mimari ve ana kayaya gömülüdür."

    Mahkeme, özünde Gotham'ın kendisine bağlı olsa da, suçla mücadele becerilerinizi vergilendireceğiniz diğer kötüler bir balonda işlemeyecek; korumaya çalıştığınız şehrin bir parçası olacaklar ve onu tehlikeye atacaklar. Redding, “Gotham Şehri'ni korumak için yaptığınız tüm çalışmaları size hissettirmek istiyoruz” diyor. "Bir köşede küçük bir sokak çetesiyle mi yoksa Mister Freeze gibi büyük bir süper kötü adamla mı uğraştığınıza bakılmaksızın."

    Kötü Suçlar birden fazla gecede oynanacak, "oyuncunun bir sonraki büyük çatışmada kötü adamı avlamak için belirli miktarda ayak işi ve dedektiflik çalışması yapması gereken bir dizi karşılaşma."

    Sonuç olarak, WB Games Montréal, Bat mitlerini ele geçirmek için ilgi çekici bir adım sunuyor. Daha fazlasını bilmek ilgimi çekti, ancak yeni bir Gotham silüetinde yolumu kesip birçok sırrını araştırmaya başlamadan önce bir süre daha beklemem gerekecek.

    Kaynak :https://blog.playstation.com/2020/09/04/building-a-world-without-batman-a-first-look-at-gotham-knights/




  • Gotham Knights 2022'ye Ertelendi


    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU


    2021'de çıkması planlanan Gotham Knights 2022'ye ertelendi.

     

    Warner Bros. Games Montreal, oyunculara mümkün olan en iyi deneyimi sunabilmek adına oyunun geliştirme sürecine daha fazla zaman ayırmak istediklerini belirtti. İlerleyen aylarda oyundan yeni görüntüler paylaşılacak.


    Gotham Knights 2022'de PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

     

    Batman: Arkham Origins'in arkasındaki stüdyodan gelen açık dünya üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu Gotham Knights'ta Batman ölmüş ve Gotham City'i korumak, halka umut getirmek, polisleri disipline sokmak ve suçlulara korku salmak artık Batman ailesi üyeleri Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin'in görevi. Oyunun tamamı tek oyunculu veya iki kişilik online co-op olarak oynanabilecek.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Gotham_Knights_2022ye_Ertelendi-108205.htm





  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.