Şimdi Ara

Gotham (2014 - 2019) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.133
Cevap
75
Favori
128.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş
  • yahu arkham serisi oyunlarını oynayın da jerome un jokere ne kadar benzediğini görün

joker sadece nolan'ın versiyonundaki değil ki.

adam kızıl, gülüşü ve sinirlenişi aynı joker. ee?

hala mı joker değil? komik olmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    Kızıl olması ne alaka?

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Beni Joker kısmından çok Nygma'nin ne zaman karanlık tarafa geçtiği ilgimi çekiyor. Dizide işlerler mi sizce??

kesin işlenir ,bence o aşık olduğu kadına bişeyler yapcak lar onla ilgili olur gibi

Orijinalden alıntı: WISDOM

Joker'i oynasa oynarmış bence çok iyiydi eleman. Fish oradan çıkarsa yanındakilerle dağıtır her yeri Butch'a inanmadım ben şahsen fake atıyor gibi. Doktor harbiden çirkin Barbara çok güzel kadın. Salamanca'yı görmek güzeldi.

Doktor Barbara karşılaştırmasına kesinlikle katılmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

quote:

Joker'i oynasa oynarmış bence çok iyiydi eleman. Fish oradan çıkarsa yanındakilerle dağıtır her yeri Butch'a inanmadım ben şahsen fake atıyor gibi. Doktor harbiden çirkin Barbara çok güzel kadın. Salamanca'yı görmek güzeldi.

Güzellik olarak doktor Barbara'nın yanına yaklaşamaz bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Tam bir renkler zevkler konusu ama Barbarayı daha güzel birisi canlandırabilirdi bence , itici biraz. İyi seyirler hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tam bir renkler zevkler konusu ama Barbarayı daha güzel birisi canlandırabilirdi bence , itici biraz. İyi seyirler hocam

Dizideki iticiliği konusunda katılıyorum size ama size de iyi seyirler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Harvey Bullock biraz geri planda kalıyor son birkaç bölümdür, dizideki en sağlam karakterlerden biri.
    Joker'i göstereceklerini sanmıyordum ama demek ki yapımcılar bu konuda çizgi romana çok bağlı değil, Bane'i görürsek bile şaşırmamak lazım.

Orijinalden alıntı: PlayerX

Harvey Bullock biraz geri planda kalıyor son birkaç bölümdür, dizideki en sağlam karakterlerden biri.
    Joker'i göstereceklerini sanmıyordum ama demek ki yapımcılar bu konuda çizgi romana çok bağlı değil, Bane'i görürsek bile şaşırmamak lazım.

2 ya da 3. bölümdeydi sanırım. Bane'i güçlendiren ilacın ilk halini görmüştük.

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Beni Joker kısmından çok Nygma'nin ne zaman karanlık tarafa geçtiği ilgimi çekiyor. Dizide işlerler mi sizce??

kesin işlenir ,bence o aşık olduğu kadına bişeyler yapcak lar onla ilgili olur gibi

Olabilir. Merakla bekliyorum.
    Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• Leslie ve Barbara yı karşılaştırıp durmuş çoğu kişide pembe dizimi bu ya ,fazla abartmıyonuz mu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 20 Şubat 2015; 1:02:16 >

bence penguin annesi öldüğü zaman tam olarak kötü olucak ve mafya babası rolüne bürünecek şarkı söylerken anasina laf atan birine ne yaptığını gördük zaten ayni sekilde Nygma da o sevdiği kızla ilgili bi olay yaşadıktan sonra suçlu olacak gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

So Die All Who Betray Giuliano...

Sevgili arkadaşlar, tanıdığım ve tanımadığım herkes, Rus yoldaşlarım, tüm ülkelerden, tüm kıtalardan insanlar... Birkaç dakika içerisinde muazzam bir uzay gemisi beni uzayın derinliklerine taşıyacak. Böyle bir andan önce ne söylenebilir ki? 'Tekrar görüşünceye dek' sevgili arkadaşlarım, tıpkı insanların uzun bir yolculuğa çıkmadan önce söyledikleri gibi. Tanıdığım insanlar ve tanımadıklarım, yakın arkadaşlarım ve yabancılar, hepinizi kucaklıyorum. Yakında görüşürüz!
    Yuri Gagarin - 12 Nisan 1961
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSDream

Doktor her türlü alır. Morena Baccarin diye erkek olsa o bile güzel olurdu. İsminin bile bir çekiciliği var.

Yok artık :)
    JAGER
  • Dizinin seslendirmeler mükemmel

Orijinalden alıntı: Tremors

"And I'm like, fine, Mom. Be a whore. Be a drunken whore, even. But don't be a nagging drunken whore."
    Kaç bölüme bedel şu oyunculuk?

Baştan onun Joker olacağını söylemeselerdi bence kimse bu kadar etkisinde kalmazdı. Joker'i oynayan adam ne büyük oyuncuymuş ki onu oynayan bir başka adamı bile resmen kral yapıyor Ayrıca çocukta çok iyi gülememişti bence

• sizce dizide solomon grundy'i gorur muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.