Şimdi Ara

Gotham (2014 - 2019) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.133
Cevap
75
Favori
128.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş
  • jerome bu kadar çabuk gitmemeliydi, joker olduğunu ben de düşünmüyordum ama tüm sezon takılır diye umuyordum. alfred'in hallleri komikti

• bence joker olmedi ya, yani bogazinin kesildigi yeri bile gosterirken cok yandan bicaklanmis gosterdiler. Bence ilacla falan kalbini durdular. Yahu olmemeli o cocuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• [bölümün sonunda olayı tv'den izleyen insanlar Jerome gibi davranıp gülmeye başladı işte onlardan birisi bu çocuğu kendisine örnek alıp joker olacak]
  • Bu çocuk kesinlikle joker değil. Zaten dizinin en son sahneside bu konuda çok şey ifade ediyor. Ama rolü oynayan çocuk bildiğin joker karakterinin kopyası. Esasında bu çocuğun ölmesi dizinin finalinde olmalıydı. Çok ekmek yiyebilirlerdi bu karakterden.

Jokeri oynayan çocuk gerçekten rolünün hakkını vermiş. Çok düşük bütçe, kısıtlı zamanla bence iyi bir performans sergiledi.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Batman var olmadan Joker görmeyi beklemeyin. Yapımcılar ellerindekini iyi kullanamayınca hikayeyi Joker'e getirdiler. Kötü mü oldu iyi mi oldu bilmiyorum ama zevkle izliyorum diziyi
  • Çok teşekkürler Jerome bize çok zevkli süper heyecan verici bir 3 bölüm yaşattığın için. Haftaya fragmana bakılırsa yine sıradan klasik polisiye dizisine dönüyor işler. Bu saatten sonra Jerome gördükten sonra penguen bile kurtarmaz artık o hazzı vermez yani o manyaklığın tadı oyunculuğu. Bir süre izlemem daha hadi eyvallah...

Dizilerin hangi kanalda olduğu çok fark yaratıyor arkadaş ya. Bir Gotham'a bak ne kadar ciddi ve karanlık birde Arrow ve Flash'a. Keşke HBO falan tarzı bir kanal yapsada şu dizileri ağzımızın suyu akarak izlesek. En azından Gotham bir nebze de olsa bizi sevindiriyor.
    Forumu, artık kullanıcılarına olan saygısını kaybettiğinden dolayı bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

HBO Constantine'i alsaydı ne olurdu merak ediyorum

Kesinlikle hakkini verirdi . Cinsellik , Argo , Karanlik ve gerilim dolu atmosfer .

Suanki constantine bile bana gore baya iyi ama nbc yuzunden diziyi harcadilar :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Jeromu Joker karakterinin oluşumu için kullandılar işte şimdi ilerde önümüze bi sürü joker tarzi karakter gelicek hatta belki biri dizinin sonunda gerçek joker çıkıcak

Orijinalden alıntı: Witsel

Geçen hafta buraya yazmıştım Jerome Joker çıkmayacak diye çıkmadı.

Joker olmadığını nerden biliyorsun?

'With great power comes great irresponsibility'
  • Wade T. Wilson kullanıcısına yanıt

Bu kadar göstere göstere Joker çıkmayacağını düşündüm ve son bölüm malum ama keşke Joker çıksa eleman efsane oynuyordu geri gelse bir yolla keşke.

Orijinalden alıntı: Witsel

Bu kadar göstere göstere Joker çıkmayacağını düşündüm ve son bölüm malum ama keşke Joker çıksa eleman efsane oynuyordu geri gelse bir yolla keşke.

Bence 3 ihtimal var

1.bir şekilde fantastiğe bağlayıp geri getirecekler
    2.gerçek joker için ilham kaynağı olarak gösterildi
    3.joker her evrende aynı olacak diye bir şey yok belki gotham dizisinin geçtiği evrende jokerin ismi biliniyordu ve erken öldü.
    Edit: şimdi izledimde 1.nin olma ihtimali çok düşükmüş :(

Umarım 1 veya 3.sü olur beni gerçekten üzdü
    Bu saatten sonra diziyi takip edeceğimi sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 12 Ekim 2015; 21:23:57 >

• http://geekyapar.com/konular/dizi/gotham-s02e03-bir-kotu-gun-jokeri-bozdu-bir-iyi-bolum-gothami-duzeltir-mi/

'Ben bu diziye devam edemeyenlerdenim. Siz de bendensiniz biliyorum. “Abi ben 1 sezondur izliyorum, Joker gelince kıymete bindi ya” yapmayalım. Elimizi vicdanımıza koyalım. Başlarda hepimizin bu diziyle ilgili şüpheleri vardı, evet. Batman’siz bir Batman dizisi fikriyle nereye gidecekler diye hayıflanıyorduk. Ancak karşımıza nefis bir Penguen portresi çıkınca ilk birkaç bölüm epey heveslenmiştik. Sonra ne oldu ne yanlış gitti, pek bilemiyorum. Hani gidiyor gibiydi de böyle, gitmiyordu. İte kaka devam etmeye çalıştıysam da sezonun yarısını göremedim. Sadece ben mi göremedim? Hayır. Siz de göremediniz. 2. sezon onayını kaptı kapmasına ancak reytingler de giderek düştü. Dizinin yaratıcısı Bruno Heller’ı da bunun endişesi sarmış olacaktı ki, sadece Penguen ve Jada Pinkett Smith’in abartılıktan ölen Fish Mooney portresiyle nereye kadar gidebiliriz diyerek, taze bir kan buldu kendine: Jerome Valeska

Jerome, diziye geri dönüşüm oldu. Sizin de öyle olmadıysa neyim. Bu sebepten bu kadar çabuk harcanması evlat acısı gibi oturdu. “Ya oğlum bi dk, onun için geldiydik ya biz?'

Sayfadaki yazının bu kısmına sonuna kadar katılıyorum.
    Bruno heller ve tayfası sizin yapacağınız işi gibiyim inşallah 3.sezonu görmez bu dizi

• Wade T. Wilson kullanıcısına yanıt

Keşke geri dönse de şu masumu oynayan adamın adını unuttum şimdi onun işini bitirse Cameron Monaghan efsane oynadı Jerome rolünü..

Joker'in erken ölme ihtimali gibi bir olay yok. Batman ve Joker birbirlerini tamamlayan karakterler. Öyle saçmalık olmaz. Yapımcılarda "gerçek Joker'i dizi boyuncu göremeyebiliriz." demiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 12 Ekim 2015; 22:19:00 >

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Joker'in erken ölme ihtimali gibi bir olay yok. Batman ve Joker birbirlerini tamamlayan karakterler. Öyle saçmalık olmaz. Yapımcılarda "gerçek Joker'i dizi boyuncu göremeyebiliriz." demiş zaten.

Onu hiç düşünmemiştim bak.belliki jokeri o kadar iyi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 13 Ekim 2015; 8:07:18 >

• güzel bölümdü.darbe kuvveti iyi oldu saçma saçma ölüyordu polisleronun dışında yeni müdür de sağlam adam.penguen annesinin intikamını fena alacak gibi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.