Şimdi Ara

Gotham (2014 - 2019) (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.133
Cevap
75
Favori
128.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş
  • jerome joker olmama ihtimali vardı zaten çünkü jokeri joker yapan nerden geldiğinin bilinmemesi gizemiydigene de kötü oldu ölmesi baya iyiydi oyunculuğu umarım gerçek jokerde bu kadar iyi olur

• Yapılır mı bu bize daha Jerome ile karpuz kesecektik. Harcadılar caanım karakteri Penguin ile karşılaşaydı keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Jerome niye öldürüyorsunuz olum

• Sahte joker ölmüş oldu bu arada yine iyiydi. Bilmeceyi göremedik yalnız. Alfredin tavırları iyiydi açıkcası sonradan görünce üzüldüm haline. Güzel bölümdü.

• Tek başına diziyi götüren Jokeride bu kadarda rahat harcanmaz ki.

Bu joker değilse kimi Joker olarak diziye koyacaklar. Gelmiş geçmiş en iyi Joker performansını bu çocuk verdi!

• Jerome olayı yerinde olmuş bence şu üç bölümde oyunculuğu efsaneydi dizinin birinci sezonundan iz yok ama şu olaydan sonra hikaye biraz yavaşlar gibi geliyor.

Bu arada Alfred

• Son şakasını yaptı

• Kesin barbara ve senarist arasında bir şey var bu kadar antipatik olup dizide başrol gibi her bölüm gözümüze gözümüze sokuyorlarsa başkada açıklaması yok herhalde.

• Gotham sürekli çıtayı yükseltiyor mükemmel bölümdü Jerome ölmesi hiç iyi olmadı ama joker olması da saçma olurdu neyse Jerome'un mirası Joker olacak anlaşılan.

Alfred Abazaworth

Jerome gibi karekteri bulmuşun öldürüyosun , adam uçurmuştu diziyi resmen ... krsin olarak öldü ayrıca zaten demiştik IMDB listesinde yok diye

Jokeri fln göstermiyecek bu adamlar zaten o oyunculuğun üstünede hiç bir Joker gitmez artık bu dizide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Ekim 2015; 1:21:17 >

Jerome ölmesi kötü oldu Joker değilmiş yüksek ihtimal Joker Jerome'dan esinlencek yolundan gidecek.

jerome'in joker olduğunu düşünmüyordum bende, ama yine bu sezonun ana villain'ı olur diye düşünüyordum erken gitti. yukarıda "venomtrk" nin yazdığı teori teori gayet mantıklı, son sahnede bunu göstermeye çalıştılar bence. ölmedi diyenler var, nasıl ölmesin ya?

• barbara yaşıyor, jerome öldü, adaletmi bu? bence en iyi joker performansını bu çocuk verdi, s.s filmindeki elemandan da hiç umutlu değilim zaten, yapımcıların kafasına dank etmişdir umarım..
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • 2.sezon harika gidiyor fakat...

Jerome karakteri hangi akıl mantık ile çıkar diziden ? Bence büyük yanlış yaptılar,rolüne cuk oturmuştu.
  • Alfred neydi öyle ya yazık adama Bölüm mükemmel bir bölümdü. Bildiğin uçuşa geçmiş bir dizinin şahlandığı bölümdü. Ama dizinin kendi kafasına kurşun sıkmış olabileceği gerçek. O da şu sebeptendir ki ;

Siz eğer bu kadar muazzam bir (sahte) Joker performansı koyacak birini oynatıyorsanız dizide çıtayı çok yükselttiniz demektir. Şu an artık ortaya çıkacak yeni Joker'in muhakkak daha iyi oynaması lazım yoksa bütün seyirci hayal kırıklığına uğrayacak ve onca güzel şey boşa gidecektir.

Ayrıca Jerome ile alakalı diğer bir şey

https://www.youtube.com/watch?v=uGK6FHONN80

Bu linke baktığınızda Edward Nygma'ya The Riddler, Selina'ya Catwoman diyor. Ama Jerome'la ilgili sadece "Is No Joke" diyor yani direk Joker demiyor.

2006 Model ÜyeFantastik/Bilim Kurgu Edebiyat

Steam Link - PSN : KalduinTR

• Mükemmel bir bölümdü.

Jerome'un joker olmamasına ve ölmesine üzüldüm.Çocuk rolüne çok uygundu.Shameless'te izleriz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnıztosba -- 7 Ekim 2015; 17:56:20 >

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

2. bölümün son kısmında herkese yayılan video ile ilgili bir teorim var. Bence Jerome, Joker değil.

Joker bu videoyu görerek Jerome'u kendine örnek alan biri olabilirmiş gibi geliyor bana. Jerome benzer videolar çekmeye devam edebilir bu da Joker'in ilham almasını sağlayabilir.

Zaten Jerome şu lafı ediyor: Uyanın! Neden dişli olasınız? Bizim gibi özgür olun. Gülümsemeyi unutmayın.

Dizi yapımcıları bazı karakterlerde ters köşe yapabilir, Barbara da buna örnek.

Geçen bölüm yazdığım teori doğru çıktı, yapımcılar şaşırtmaları seviyor.

+1 hocam

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.